IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukava viikonloppu ollut :)Sunnuntai 25.10.2015 09:22

on ollut mukava viikonloppu. mä heräin äsken ja söin riisi puuroa. äiti oli laittanut. oli tosi hyvää. en ole pitkään aikaan syönyt riisi puuroa. eilenä mä menin jo puoli kahdeksalta nukkumaan. väsytti vaan niin paljon. kun skypetin poikaystävän kanssa niin sanoin sille että taidan mennä puhelun jälkeen nukkumaan. nyt kun mä heräsin niin oli pakko päästä kirjoittaa blogia. eilenä käytiin lenkillä äidin ja veljen kanssa. oli mukava ilma kävellä. ei satanut onneksi vettä. menen tänäänkin taas lenkille iltapäivällä. otan vesipullon taas mukaan.
en jaksanut syödä pizzaa eilenä. ei tehnyt mieli oikeen. no sitten kun tulen seuraavan kerran kotiin niin syön sitten sen pizzan.
huomenna alkaa taas arki. maanantai. pitää varmaan taas käydä kaupassa. ja ompelu ryhmä on taas huomenna. menen ehkä salille huomenna. jos en mene niin sitten lenkille. no nyt on tullut taas herkuteltua ihan tarpeeksi. suklaata on syöty ja paljon.
nyt en taas herkuttele viikkoon. mutta mukavaa kun on saanut levättyä ja nukuttua pitkään. nyt jaksaa taas ensi viikon. porukat vie mut ja veljen takaisin tuossa päivällä. syödään taas ennen kun lähdetään.
kun pääsen kämpille niin kamat järjetykseen ja lenkille.
poikaystävä alkaa olla jo paremassa kunnossa. se sanoi että menee jo ehkä huomenna töihin. saa nähdä. se on ollut tosi kipeä pari viikkoa jo. voisi pikku hiljaa jo alkaa pakkailemaan tavaroita kasaan.
eilenä joo olin saunassa. oli hyvät löylyt ja sauna juomana mulla oli jaffa limsaa. oli hyvää. katsoo jos vaikka pääsisi poikastävän luokse ensi viikon viikonloppuna. ei olla nähty nyt yli viikkoon. ikävä on kova. mutta kyllä me nähdään sitten taas.
positiivisella asenteella aijon mennä ensi viikon. pääsee taas salille. mukavaa. saa liikuntaa taas. lääkkeet jaetaan taas huomenna aamulla dosettiin. mun ei varmaan vieläkään tarvi hakea mitään.
pitäisi lääkkeet vielä riittää. pyykkiäkin pitää pestä taa alku viikosta.
kone on silloin vapaa varmasti. kohta voisi keittää teetä. alkaa tehdä jo mieli. no mä keitän kun olen kirjoittanut blogin.
en ottanut mukaan värityskirjoja. en olisi varmaan jaksanut värittää. katsoo jos ensi viikolla taas vaikka värittäisi. ja animea voisi taas katsoa. mulla on aika kivasti katsottavaa.
no ainakin on katsomista. jos ei muuta.
salkkarit ja lemmen viemää tulee taas huomenna. pitää katsoa.
tänään tulee taas voitolla yöhön. menen taas parhaan kaverin luokse katsomaan sen. voi olla etten pysy täysin hereillä. loppu saattaa mennä vähän ohi. no katson sen minkä jaksan.
jos mua alkaa nukuttumaan niin menen suoraan nukkumaan.
huomenna aamulla aijon taas herätä ajoissa uuteen päivään. aamu kahvit pitää keittää ja blogi kirjoittaa. siitä se mun aamu aina lähtee. onneksi huomenna aamulla ei ole kiire minnekkään. pitää katsoa aamulla toi emmerdale uusinnat. en nähnyt niitä viime perjantaina. on sitten aamulla katsottavaa. kerkiän nähdä ne jaksot ennen lounasta. lounaan jälkeen menen sitten kauppaan taas.
pitää ostaa muutama juttu. siinä tulee samalla ulkoiltua kun käy kaupassa. saa nähdä sitten millainen ensi viikko on. onko hyvä olo vai huono olo. no onneksi on rauhottavia jos niitä tarvii sitten ottaa.
aiijon taas liikkua paljon ensi viikolla. käyn salilla ja lenkillä.
fiilis ja olo pysyy hyvänä kun liikkuu.
mennään taas ensi viikon keskiviikkona kaverin kanssa salille. silloin on taas naisten kuntosali tunti. minkä vetää yksi ohjaaja.
jutellaan kaverin kanssa samalla kun tehdään liikkeitä. on juttu seuraa. ja ruoka ehtii sulaa onneksi kun menee salille. jaksaa tehdä liikkeitä. jos menen salille huomenna niin ompelu ryhmän jälkeen. syön välipalan ja sitten menen. kerkiän takaisin ennen päivällistä. huomenna meillä on taas puuro päivä. puuroa on päivällisellä taas.
pitäisi edelleen hankkia se sateen varjo. mutta en ole jaksanut. aijon ostaa sen ensi kuussa vaikka. tokmannilta. ei ole varmaan kamalan kallis varjo. ai niin ja puuteria pitää myös ostaa sekin alkaa loppua. no ostan vaikka ensi kuun alussa kun rahaa on tullut.
katsoo sitten sitä lahti reissua ensi kuun alussa. pääsee shoppailemaan. mulla on psykologi taas ensi kuun alussa. alku viikosta heti aamulla. pitää mennä taas sinne.
mutta hyvä että on alu kuusta ja aamulla niin saa sen pois alta. ai niin ja mulla on verikokeetkin taas kohta. alku kuusta.
pitää taas mennä sinnekkin. luulen että heti aamusta pitää mennä sinnekkin. ohjaajat ain varaa noi labra ajat ja antaa sitten ajan meille. se on aina ylltätys koska on se labra tai mihin aikaan. se voi olla joko aamulla tai päivällä. se aina vaihtelee.
no katsotaan milloin se sitten on taas.
toivottavasti ei sada vaan vettä kun kävelen sinne terveyskeskukseen. olisi hyvä ilma kävellä sinne.
siinä tulee taas lenkki kun kävelee sinne ja takaisin.
mutta. huomenna koitan maksaa noi loput laskut. en viimeksi perjantaina muistanut maksaa. no huomenna sitten.
voisi vielä hetken makoilla sängyllä. ei ole kiire minnekkään.
päivällä vasta lähdetään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.