IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään taas sähly :)Tiistai 27.10.2015 07:44

se olisi tiistai. keitin taas äsken aamu kahvit. mutta väelä on vähän väsynyt olo. no kyllä mä varmaan tässä aamulla piristyn.
eilenä meillä ei ollut tavallista ompelu ryhmää mitä yleensä. me lähdettiin hollolaan katsomaan kirjastoon jotain kansan tanssia. se kesti jotain 15 minuuttia. oltiin sitten siellä. en jaksanut enää lähteä salille sen reissun jälkeen. väsytti. en halua rasittaa itseäni liikaa koska muuten mä väsyn aika äkkiä. mutta. tänään aijon taas mennä lenkille lounaan jälkeen ja iltapäivällä on taas sähly. kivaa päästä taas pelaamaan. siinä on sitten tämän päivän liikunnat.
muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. tää viikko on lähtenyt hyvin käyntiin. ja mun maha ei ole enää kipeä. se on parantunut.
asiat on aika hyvin tällä hetkellä. oli eilenä mukavaa nähdä taas parasta kaveria. menin sen luokse viettämään iltaa. katsottiin salkkarit uusi päivä ja simpsonit. sitten siinä yhdeksän aikaan menin nukkumaan ja nukahdin saman tien. tänään pitää pestä lakanat ja pyyhkeet. pyyhkeet on välillä hyvä aina pestä niin pesen ne samalla tänään. hyvin mahtuu koneeseen lakanoiden kanssa. sitten on mukavaa kun on puhtaita pyyhkeitä ja puhtaat lakanat. mukavaa mennä sitten nukkumaan sänkyyn puhtaisiin lakanoihin.
eilenä mä kävin seppälässä. en ollut kauaa siellä. kävin pyörähtämässä. siellä oli pari ihanaa neule paitaa mutta ajattelin vaan että mulla on jo. niin sitten en onneksi ostanut.
sain hillittyä shoppailu himoni. koitan sinnitellä tuonne marraskuuhun koska silloin voi taas shoppailla.
eilenä mä innostuin siivoamaan taas kämppä. mä jopa imuroin. ja pyyhin pölyjä. ja laitoin taas mun vaatteita järjestykseen.
sitten kun on torstaina siivous päivä niin ei tarvi kauheasti siivota kun kaikki on järjestyksessä. kohta pitää taas tiskata.
aijon taas tässä aamulla katsoa tuon emmerdale uusinnat. eilen illalla en taas nähnyt niin katson ne tässä aamun aikana koska mulla on sopivasti aikaa. siinä se aamu päivä meneekin sopivasti.
meillä on taas välipala tuossa kolmelta ennen sählyä. jaksetaan sitten pelata ja päivällinen on taas sen pelin jälkeen.
tänään toi mun toinen kaveri tulee taas tänään kylään katsomaan lemmen viemää. kivempi katsoa se kaverin kanssa kun yksin.
ei olla nähty muutamaan päivään niin nyt on taas kiva nähdä.
juodaan taas teetä ja höpötellään. illalla on taas skypetystä poikaystävän kanssa. skype puhelun jälkeen menen taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. tää päivä menee taas tosi äkkiä. huomenna on sitten jo keskiviikko. huomenna on taas paja tunti ja kuntosali illalla. saa nähdä mitä tehdään sitten pajalla.
selviää huomenna aamulla. toivottavasti tehdään jotain mukavaa.
syöminen on mennyt hyvin ja ruoka on maistunut. ei mitään ongelmaa siinäkään. vaikka mulla on tää syömishäiriö. nyt tuntuu ihan siltä että sitä ei olisi. mutta välillä tulee tilanteita että olen neuroottinen ruokaa kohtaan. ja mun tavoite on aina syödä maha täyteen niin jaksaa. ja mulle maistuu ruoka. syön ihan kaikkea mitä on tarjolla. muutama inhokki ruoka on. mutta niitä ei ole paljoa.
tänään syön hyvin lounaan niin jaksaa mennä sitten lenkille sen jälkeen. tiedän minkä reitin aijon kävellä. siinä menee se puoli tuntia ainakin. otan vesipullon mukaan taas.
saa nähdä millaiset joukkueet on tänään sählyssä. varmaan miehet vastaan naiset. tai sitten on seka joukkueet. mutta. sen näkee sitten. paras kaveri tulee myös pelaamaan. mukavaa sitten pelata sen kanssa. ollaan taas puolustajia. niin kuin aina. olen tosi huono hyökkäämään. ja mä tykkään enemmän puolustaa.
vielä ei tarvi hakea lisää lääkkeitä. sitten kun mulla on se psykologi ensi viikolla niin sille pitää taas sanoa että uusii tuon leponex läkkeen. niin saa sitä sitten taas. verokokeet on varmaan myös ensi viikolla. en ole saanut ohjaajilta siitä lappua vielä että koska se on. no kyllä sekin selviää. sinne sitten taas. siinä tulee samalla lenkkeiltyä kun kävelee sinne terveyskeskukseen.
sinne on kolmen kilometrin matka. aijon katsoa animea tänään kun tulen lenkiltä. keitän samalla teetä ja juon kun katson.
siinä saa sitten siinäkin aikaa kulumaan. katsoin eilenä tabletilta sen ikuisesti nuori ohjelman. oli huvittava jakso. pitää taas ensi kerralla laittaa tallennukseen ja katsoa. ai niin toi mun tabletti pitää laittaa kohta lataukseen. akku alkaa loppua siinä. laitan sen kohta. annan sen tämän aamun latailla. pystyy sitä sitten taas käyttämään. eilenä kun kävin kaupassa niin uusi anime lehti oli ilmestynyt. piti ostaa se. mä aina ostan sen animelehden ja mä kerään niitä.
mulla on aika iso pino jo niitä. ne on mulla järjestyksessä.
kivasti on kertynyt niitä näiden vuosien aikana.
nyt tulee taas suomeksi pari manga sarjaa taas. mitkä aijon ostaa ja kerätä. ostan aina välillä mangaa kun pystyy.
pitäisi taas netistä tilata lisää mangaa. jos alkaisi taas keräämään niitä. Yuru yuri animen uudet jaksot pitää katsoa. mitä on tullut. en ole vielä katsonut niitä. katson ne tänään. joko koneella tai tabletilla. katsoin eilenä vähän taas tuota weeds sarjaa. olen kohta viimeisessä kaudessa. sitten sekin sarja on kohta katsottu.
sitten pitää vaan keksiä että mitä katsoo seuraavaksi.
aamupala on taas tunnin päästä. syön ruisleipää taas. niin kui aina. sitten myöhemmin pitää keittää taas teetä ja katsoa tabletilla iltalehden uutiset. ennen kun alan katsomaan emmerdale sarjaa.
mutta. mukava päivä tänään taas. on jonkin verran tekemistä. aijon nauttia tästä päivästä. ihanaa kun on hyvä fiilis taas päällä.
ja jaksaa taas. päivä kerrallaan mennään ja hetki kerrallaan. viikko on lähtenyt hyvin käyntiin. hyvällä fiiliksellä.
nyt vaan pitää nauttia tästä hyvästä olosta mikä nyt on. ja tää aamu on lähtenyt ihan kivasti käyntiin vaikka hiukan väsyttää.
ja se on hyvä että jaksan tänään taas aamulla pestä lakanat.
otan lakanat kohta sängystä pois kun olen kirjoittanut ensin tämä blogin. ja alan tiskaamaan. musiikkia laitan taas soimaan.
on kivempi tiskata kun musiikki soi. samalla pyyhin taas keittiön tasot. ei ole kahvin puruja taas kaikkialla. ja kahvi pannu pitää myös taas pestä. ettei lika jää siihen kiinni.
toi mun kahvin keitin on ollut hyvä. minkä ostin jokin aikaa sitten. hyvät aamukahvit keittää joka aamu. kahvikaan ei lopu heti kesken. mulla on taas kulta katriina kahvia. se on tosi hyvää. eikä kauhean kallista mun mielestä. sopivan hintainen.
teekään ei nyt ainakaan heti lopu. sitä on muutama paketti vielä. eri makuja. ja ne kaikki on vihreää teetä. mä juon joka päivä aina kolme kuppia vihreää teetä. sitä voisi juoda vaikka kuinka paljon. kolme kuppia tai pari kuppia päivässä on riittävä määrä.
tykkään enemmän vihreästä teestä kun kahvista.
juon vaan aamuisin sen kahvin jotta heräisin aina. ja mulle tulee pää kipeäksi jos en ole juonut aamulla kahvia. aamu kahvit on pakko saada joka aamu. juon sen aina mustana. en laita mitään maitoa tai sokeria sekaan. se menee aina mustana.
ja tykkään aina tosi vahvasta kahvista. keitän aika vahvaa kahvia joka aamu. no ainakin herää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.