IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

poikaystävän luokse :)Perjantai 30.10.2015 07:46

ihanaa. viikonloppu. lähden poikaystävän luokse viikonlopuksi. se tulee taas illalla hakemaan mut kun pääsee töistä. ennen kuutta on täällä. pitää nyt jotenkin saada päivä kulutettua. no mä olen koneella ja väritän. sekä käyn kaupassa. ja tokmannilla. eilenä mä innostin värittämään monta tuntia. sain kaksi kuvaa väritettyä ja aloitin taas uutta kuvaa. koitan saada sen väritettyä tänään valmiiksi.
mun sormet on ihan tussissa kun olen värittänyt.
muuten olo on hyvä tällä hetkellä. mukavaa lähteä lomille taas. poikaystävä saa nyt noi suklaat mitkä ostin fazerilta.
aijon tänään taas ostaa viikonloppu herkut. suklaata ja sipsiä ajattelin ostaa. en ole syönyt sipsiä vähään aikaan. nyt voisi taas syödä varmaan syön noita ranch sipisejä. ne on parhaita.
viikonloppu juomina mulla on limua ja mehukivennäisvettä. pitää ostaa sauna limu jos saunotaan poikaystävän kanssa. pitää ottaa shapoot ja hoito aineet mukaan niin saan sitten pestyä samalla hiukset. ja sauna juomana mulla on limsaa. en vielä tiedä että mitä limua joisin. no kun käyn tokmannilla tänään ostamassa niin kyllä se selviää.
ostan suklaat myös tokammilta. sipsit ostan s-marketista. tokmannilla ei myydä ranch sipisejä. eilenä oli ihan mukava päivä. siivosin aamulla. katsoin emmerdale uusinnat, sen jälkeen aloin värittämään väritin pari tuntia. toiminta tunti oli iltapäivällä. oli rento toiminta tunti. sen jälkeen kävin seppälässä vähän pyörimässä taas ja kaupassa. menin taas kaverin luokse illalla katsomaan lemmen viemää. ja skypetin poikaystävän kanssa, ja olin parhaan kaverin luona vielä illalla. ihanaa nähdä noita mun kavereita joka päivä.
ja mikä parasta ne on mun naapureita. ei asu kaukana. muutaman metrin päässä. asutaan kaikki samassa kerroksessa.
en näe enää mun kavereita tänään koska niillä on nyt aamulla muita juttuja. toivotettiin eilenä hyvät viikonloput. mun molemmat kaverit on täällä viikonlopun. mä lähden lomille. viettämään laatu aikaa poikaystävän luokse. tää päivä kuluu varmaan aika hitaasti kun odottaa että poikaystävä tulee hakemaan.
ensi viikolla tulee taas rahaa. aika kivasti. pääsee shoppailemaan.
pitää alkaa suunnittelemaan päivää koska menen sinne lahteen. ajattelin alku viikoosta mennä. psykologi on taas ensi viikon alussa. en muista oliko se maanantaina vai tiistaina. sen muistan että oli klo kymmeneltä. eli aamulla. ihan hyvä niin saa sen pois alta. onneksi ei ole pitkä kävely matka koska se paikka on tuolla keskustassa.
pääsee taas juttelemaan. varmaan jutellaan tästä mun voinnista.
miten on mennyt jne. samalla pitää muistaa sanoa että uusii leponex lääkkeen. niin saa sitä sitten taas. mulla on varmaan noi verikokeet taas ensi viikolla jossain vaiheessa. en ole saanut aikaa vielä. saan varmaan tänään sen ajan. kun menen aamupalalle.
ai niin ohjaajille pitää ilmoittaa se että lähden lomille tänään. en ole muistanut vielä ilmoittaa. kyllä ne päästää mut.
pitää taas laitttaa kämppä kuntoon ennen kun lähtee. pitää tiskata ja pedata sänky. alan pakkailemaan jossain vaiheessa.
ai niin naisten ryhmä on taas tänään aamulla. ei mitään tietoa että mitä me tehdään. no se selviää kyllä. se alkaa taas kymmeneltä.
ja kestää noin sen tunnin. kerkeää syömään sitten sen jälkeen ja kun olen syönyt niin sitten menen kauppaan. ostan nyt jo valmiiksi viikonloppu ruoat niin ei tarvi käydä sitten illalla enää kaupassa kun poikaystävä tulee hakemaan. ajetaan suoraan niille täältä. kaupassa on aika pahat ruuhkat tänään koska huomenna on pyhä päivä ja kaupat on kiinni. kaikki käy jo tänään kaupassa. no mulla ei ole kiire tänään kaupassa. saa siinäkin kulutettua aikaa ennen iltaa.
pitää taas pukea lämpimästi. siellä on aika viileää. onneksi omistan toppa housut. ne on ollut mulla aina päällä kun olen mennyt tuonne ulos. ja ne on hyvännäköiset toppahousut. ja oli kalliit. ne maksoi vähän yli 80 euroa. ostin ne pari talvea sitten. ja hyvä hankinta kyllä oli. jaloille ei tule yhtään kylmä kun ne on jalassa. ja niiden alle mahtuu hyvin farkut tai verkkarit. eilisen päivän olin vaan verkkareissa en jaksanut laittaa mitään farkkuja. tänään varmaan laitan noi farkut. kun lähden lomille. olo housut pitää ottaa mukaan niin pidän niitä koko viikonlopun jalassa. sitten otan mukaan tuon mun pinkin paksun paidan. mikä on tosi lämmin. ei tule kamalan kylmä sitten. villasukat pitää ottaa myös mukaan. ei tarvi pitää sukkia jalassa viikonloppuna. villasukat on paremmat koska ne lämmittää. ei tule varpaille kylmä. pääsee taas nukkumaan poikaystävän ihanaan isoon sänkyyn. siinä voi nukkua vaikka poikittain jos haluaa. aijon nukkua viikonloppuna taas pitkään ja varmaan nukun myös päikkärit huomenna. varmaan nukun aika paljon taas. poikaystävä välillä valittaa että mä nukun liikaa.
mutta kun haluan nukkua. saa samalla levättyä viikonloppuna.
jaksaa sitten ensi viikon taas. ihanaa kun saa syödä suklaata tänään. mä en nyt oikeen osaa päättää että mitä suklaata ostaisin.
haluan aivan kaikkea. kaikki maistuu tällä hetkellä.
kun katson salkkareita ja possea tänään niin syön samalla suklaata.
posse pitää todellakin katsoa tänään taas salkkareiden jälkeen. siinä saa taas nauraa noille duudsoneille. ne on niin hauskoja ja niitä on kiva katsella. varmaan nauran taas koko jakson ajan.
saa nähdä mihin aikaan menen sitten tänä iltana nukkumaan. varmaan menen nukkumaan possen jälkeen. poikaystävä valvoo paljon pitempään kun taas minä. mä menen aina ennen sitä jo nukkumaan. ja poikaystävä antaa aina mun nukkua. paitsi jos nukun päikkäreitä niin sitten se tulee aina herättelemään mua.
jos olen nukkunut jotain tunnin. sitten mä aina inisen että haluan nukkua vielä. edes hetken. pöllin kaikki poikaystävän peitot. ainakin pari peittoa aijon pölliä. teen niistä pesän poikaystävän sänkyyn niin on kivempi katsoa telkkaria. mä katson telkkaria aina poikaystävän sängyltä. makailen ja katson samalla. poikaystävä ei koskaan katso telkkaria. se on aina mielummin koneella ja katsoo sieltä aina jotain.
varmaan katsellaan taas leffoja viikonloppuna. netflixistä mun kannettavalta. otan taas mun kannettavan ja atbletin mukaan.
pystyy sitten katsomaan ohjelmia. ai niin tänään pitää katsoa tabletilta toi ikuisesti nuori. minkä laitoin tallennukseen eilenä. kerkeän katsomaan sen tänään. katson sen sitten kun olen tullut kaupoilta. mutta. musiikkia taas kohta soimaan. hyvä fiilis tulee kuunnellessa. nyt on perjantai. ihanaa. mukava viikonloppu varmasti tiedossa. nyt pitää vaan elää ja nauttia.
ja kohta tiskaamaan. kerkeän juomaan vähän teetä ennen naisten ryhmää. juon pika teet. keitän sitten kun olen syönyt aamupalan.
keitin kahvit taas äsken. kahvikin alkaa taas loppua. pitää ostaa lisää tänään. ostan tokmannilta. siellä myydään kulta katriinaa. alle kolme euroa paketti. pitää käydä taas kohta pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on rahaa tilillä. onneksi ensi viikolla tulee taas lisää. mulla menee varmaan noin vähän yli kymmenen euroa viikonlopun ruokiin. ei onneksi kauheasti.
tehdään taas varmaan poikaystävän kanssa ruokaa viikonloppuna.
huomenna illalla ajattelin katsoa tuon putouksen. en nähnyt viime jaksoa. voisi katsoa sen huomenna. kun ei tule muutakaan telkasta.
liv kanavaa katson myös varmaan jos sieltä tulee jotain mielenkiintoista. ja tabletilta katson varmaan taas weeds sarjaa. olen kohta siinä viimeisessä kaudessa. sitten sekin on kohta katsottu. ei ole ihan paras sarja mutta kyllä sitä katsoo ajan kuluksi.
odotan että näkisi taas moderni perhe sarjaa taas. se on paljon parempi kuin weeds. se homo pariskunta on vaan niin paras siinä sarjassa. kiva katsoa niitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.