IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu :)Perjantai 20.11.2015 08:22

perjantai. nyt on vähän erilasempi viikonloppu kun yleensä. olen koko viikonlopun yksin täällä. kaverit lähtee lomille ja poikaystävä lähtee viikonlopuksi reissuun. koitan ajatella positiivisesti että tekee ihan hyvää olla välillä yksin. kyllä mä tekemistä keksin. ajattelin värittää niin paljon viikonloppuna kun pystyn. nyt on hyvin koko viikonloppu aikaa. ja keskittyä vaan värittämiseen. ja samalla nyt lepään tämän viikonlopun niin jaksaa ensi viikon taas. sitten on taas mukavaa nähdä parasta kaveria sunnuntaina. poikaystävän kanssa luvattiin soitella toisillemme. ja samalla sovittiiin että menen taas sen luokse viikonlopuksi viikon päästä. en malta odottaa. ikävä on kova.
eilenä meillä ei ollut toiminta tuntia. koska tänään illalla ollaan me asukkaat ja ohjaajat menossa joulukadun avajaisiin.
kiva jos silloin sataa vettä. puen lämpimästi taas päälle että tarkenee olla ulkona. kiva. en näe lemmen viemää illalla. toivottavasti näen salkkarit edes. posse tulee taas illalla sen mä aijon katsoa.
aijon käydä tokmannilla tänään ostamassa vähän suklaata. ihanaa kun perjantai niin voi taas vaan syödä. en mieti nyt mitään kaloreita vaan aijon herkutella koska on viikonloppu. ajattelin käydä viikonloppuna taas lenkillä ellei sada vettä. tänään naisten ryhmässä ollaan menossa luhta myymälään. yhden asian minkä sallin nyt ostaa itselle on olo housut. semmoiset mitä voi pitää kotona päällä. ajattelin luhta myymälästä katsoa löytyykö semmoiset. olo housuja ei ole koskaan liikaa ja mä haluan kovasti uudet.
mutta muuta en aijo sitten ostaa sieltä. voisi taas ostaa mehukivennäisvettä tokmannilta. siinä on sitten mun viikonloppu juomat. ja viikonloppuna mä voin pitää frendit sarjan maratooni katsomisen. katson tabletilla. pitää vaan ladata tabletin akku taas täyteen niin pystyy katsomaan. mä tykkään frendit sarjasta. ihan kiva taas katsoa kaikki jaksot uudestaan ja mä en ole koskaan nähnyt kokonaan noita ekoja kausia. nyt päätin katsoa kaikki jaksot.
paljon on siis katsottavaa. ainakaan ei tule tylsää ja aika kuluu nopeammin kun katsoo. olen ekassa kaudessa vielä.
odotan taas että tuo yuru yuri animen kolmannen kauden kaikki jaksot on tullut, niin aijon nekin sitten katsoa maratoonina.
animea voisi kyllä myös katsoa viikonloppuna. mä yritän katsoa. en ole pitkään aikaan katsonut animea. nyt voisi viikonloppuna katsoa kun on aikaa. mutta. olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. mukavaa kun on viikonloppu. saa kunnolla levättyä. aijon kyllä viikonloppu aamuna kyllä herätä samaan aikaan kun yleensä. eli seitsemältä.
siitä on tullut vaan tapa aina herätä. keittää aamu kahvit ja kirjoittaa blogi. katsoo jos pystyn viikonloppuna nukkumaan päikkäreitä. mutta. jos en nuku niin en nuku.
ajattelin käydä siellä tokmannilla lounaan jälkeen. pääsee sinne kuluttamaan aikaa taas. eilenä mä kävin tokmannilla. mutta en ostanut sieltä mitään. kaupassa kävin myös eilenä.
eilinen päivä meni vähän koneella istuessa. illalla menin taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. skypetin poikaystävän kanssa ja olin parhaan kaverin luona illalla. tänään näen vielä mun molemmat kaverit ennen kun ne lähtee lomille. nekin lähtee luhta myymälään. siinä sitten sekin aamu menee sopivasti.
mutta. ihan mukava päivä tänään tiedossa. on tekemistä jonkin verran. ja rahaa on tullut taas tänään. aijon maksaa yhden laskun tänään taas. saa sen pois alta. ohjaajille pitää ilmoittaa kun menen aamu palalle etten lähde lomille. aamupala on taas kohta puolen tunnin päästä. teetä aijon juoda sitten kun olen käynyt tokmannilla lounaan jälkeen. aamulla en nyt kerkeä juomaan.
hyvin selvisin tämän viikon. alku viikko oli vähän rankka. mutta selvisin. ensi viikko on vähän rennompi. onneksi.
sitten kun olen tullut aina lenkiltä niin ihanaa päästä rentoutumaan kuumaan suihkuun. ja keitän teetä. se on parasta. elämän pieniä nautintoja. mukavaa alkaa taas värittämään. ajattelin tänään värittää varmaan. mutta viimeistään huomenna.
pyykkiä voisi pestä viikonloppuna kun on aikaa. niin alku viikosta ei tarvi sitten pestä. pesen vaikka huomenna aamulla jos kone on vapaa. eilenä sain pestyä noi lakanat. nyt nekin on puhtaat.
mukavampi nukkua puhtaissa lakanoissa.
kohta taas musaa soimaan ja tiskaamaan. tulee samalla perjantai fiilis. tänään voisi katsoa toi ikuisesti nuori minkä laitoin tallenukseen eilenä. katson sen tabletilta. tykkään siitä ohjelmasta. paras kaveri katsoo sitä myös.
seuraavan kerran kun menen psykologin luokse, niin mun pitää uusia kaikki mun lääkkeet. pitää sanoa sille että uusii. mun pitää myös hakea lisää taas noita medipam rauhottavia. ne on kohta lopussa, masennus lääke alkaa loppumaan ja leponex. uusii taas ne kaikki lääkkeet kerralla niin niitä saa taas sitten. mulla on se psykologi käynti vähän yli viikon päästä tiistaina aamulla.
en ole menossa silloin klubitalolle. ensi viikon tiistaina olen menossa taas aamulla. ja ensi viikon maanantaina ajattelin mennä sitten ompelu ryhmän jälkeen iltapäivällä salille. pakko päästä.
viimeksi en oikeen jaksanut tehdä oikeen mitään salilla kun oli rankka päivä. mutta eiköhän sitten maanantaina ole vähän enemmän energiaa tehdä sitten jotain. kun on levännyt tämän viikonlopun. toivon että viikonloppuna olisi hyvät ilmat lenkkeillä.
menen sitten lenkille ruoan jälkeen. jaksaa kävellä.
kynnet voisi lakata taas. toisen väriseksi. lakkaan ne tänään vaikka.
kun on aikaa. en vielä tiedä että minkä väriseksi. nyt mun kynnet on pysynyt aika ehjinä. ei ole onneksi katkennut tai mitään.
tykkään enemmän pitkistä kynsistä kun taas lyhyistä.
ja kynsilakkaa pitää olla aina. en pysty olla ilman sitä. kivemmat kynnet kun on vähän väriä. seuraava kynsilakka väri. minkä aijon ostaa sitten jossain vaiheessa on toi musta. en ole vuosiin käyttänyt mustaa kynsilakkaa. viimeksi käytin kun olin teini. nyt voisi taas vaikka alkaa käyttämään. se on ihan kiva väri myös.
se pitää olla sitten mavala kynsilakkaa. se on paras kynsilakka merkki. ei ole kamalan kallis. kuivuu nopeasti ja kestää pitkään.
tokmannilla myydään mavala kynsilakkaa.
siellä on monta eri väriä myynnissä.
huulipunaa pitää myös taas ostaa jossain vaiheessa. onneksi toi tokmanni on ihan tuossa vieressä. saa kaikki noi meikit ostettua sieltä. ei tarvi kaukaa hakea.
sokoksessa voisi taas käydä jossain vaiheessa. haluaisin sitten jossain vaiheessa ostaa sitä uutta haju vettä. sitten kun pystyy ostamaan taas. ensi vuoden puolella. tuoksuisi sitten hyvälle.
ja noita uusia koruja pitää myös hankkia sitten joskus.
no shoppailen sitten taas ensi vuonna. itselle taas jotain kivaa.
nyt pitää vaan säästää sinne desuconiin. helmikuussa pystyy sitten vähän enemmän shoppailemaan. mutta ei vielä joulukuussa ja tammikuussa. joulukuussa ostan noi kaikki joululahjat.
ja nyt ostan ne olo housut luhta myymälästä jos löytyy. mutta jos ei löydy niin ei löydy. tuleepahan siellä sitten käytyä.
eilenä mä pyörähdin taas seppälässä. katselin vaan. en ostanut onneksi mitään sieltä. sain siellä vähän kulutettua aikaa taas.
menen sinnekkin sitten shoppailemaan taas joskus. keväällä viimeistään. sitten kun sinne on tullut vaikka jotain ihania kevät vaatteita. niin voi ostaa vaikka. tykkään tosi paljon seppälän vaatteista. todella kivan näköisiä eikä kamalan kalliita.
nyt olen ostanut kaikki viimeisimmät farkut sieltä.
siellä myydään todella hyviä housuja. viime farkut housut mitkä ostin sieltä oli harmaan väriset ja maksoi vaan 34 euroa.
todella hyvät jalassa ja istuvat. peppu näyttää hyvältä niissä.
aijon laittaa ne tänään taas päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.