IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rennosti ja mukavasti mennyt :)Sunnuntai 22.11.2015 08:16

se olisi sunnuntai. viikonloppu on kohta ohi. hyvin on mennyt vaikka olen ollut nyt yksin. eilenä olin koneella, katselin taas frendit sarjaa tabletilla ja katsoin myös yhden leffan. ruoan jälkeen kävin kaupassa.
ostin sipsiä. nyt olen herkutellut taas ihan tarpeeksi. tänään on pakko päästä lenkille iltapäivällä. kun olen syönyt.
nyt en herkuttele enempää. herkuttelen vasta sitten taas ensi viikon viikonloppuna. tänään näen parasta kaveria taas illalla. katsotaan voitolla yöhön ohjelma taas. eilenä mä jaksoin valvoa vaan puoli yhdeksään asti. olin vaan koneella. en jaksanut katsoa putous ohjelmaa. hyvin nukuin taas viime yön ja nyt kun äsken heräsin niin on aika pirteä olo. aamu kahvit join taas säken. ajattelin tänään taas katsoa frendit sarjaa. se on paras. olen vieläkin ekassa kaudessa.
puolessa välissä. kävin eilenä taas seppälässä pyörähtämässä ennen kun menin kauppaan. kävin katsomassa oliko siellä miesten hihattomia paitoja. siellä oli. ajattelin poikaystävälle sitten ostaa joululahjaksi valkoisen, ja mustan hihattoman. ne maksoi 10 euroa kappale. ostan pari niitä. sitten poikaystävällä on taas uusia paitoja.
hyvä lahja. kavereille pitää keksiä myös jotkut lahjat.
onneksi ensi kuussa tulee taas rahaa niin pystyy ostamaan noi kaikki joululahjat. sain eilenä pestyä pyykkiä. nyt on taas puhtaita vaatteita. pesukone oli vapaa eilen aamulla.
meillä on aamupala taas yhdeksältä. ja ruoka vasta kahdelta.
syön hyvän aamupalan taas niin ei tule sitten kamala nälkä äkkiä.
hyvin olen syönyt taas viime aikoina. ruoka on maistunut.
huomenna on taas maanantai ja arki alkaa jälleen. huomenna menen sitten taas salille. iltapäivällä. pakko päästä sinne.
tänään poikaystävä tulee sieltä reissusta ja pystytään skypettämään taas illalla. eilenä poikaystävä soitti pika puhelun. kyseli miten mulla on mennyt. enää alle viikko niin me nähdään. odotan innolla.
ihanaa taas nähdä sitä pitkästä aikaan. ikävä on ollut kova.
menen sitten varmaan taas sen luokse seuraavan viikon viikonloppuna. eli lomille siis. mutta. nyt kun olen levännyt tämän viikonlopun niin jaksaa sitten taas ensi viikon.
tulee varmasti ihan mukava viikko taas. ja on tekemistä ja näkee kaverit joka päivä. kyllä se aika kuluu taas äkkiä.
ja sitten on taas viikonloppu. uskon että ei tule varmaan mitään huonoa oloa viikolla. aijon olla positiivinen koko viikon taas. mutta jos tulee huonoja päiviä taas niin niitä sitten tulee. mutta aina niistä on selvitty. en ole vieläkään jaksanut lakata näitä mun kynsiä uudestaan. lakkaan ne tänään. kun on aikaa. sitten on taas kivan väriset kynnet hetken aikaa. en vielä tiedä minkä väriseksi lakkaisin. pitää katsoa mitä värejä mulla oli.
uuden hupparin otan sitten käyttöön ensi viikolla. se on vaan niin ihana. pinkin värinen. rakastan pinkkiä väriä. se on mun lempi väri.
ja tykkään aina ostaa sen värisiä vaatteita jos löytyy. tykkään siitä väristä koska se on ihanan pirteä väri. ja erottuu joukosta.
eilenä mä join limsaa. ostin pikku pullon koska mä en hirveästi juo limsaa. semmoinen pikku pullo aina riittää mulle. jos mä ostan vaikka ison pullon, niin mä en saa sitä koskaan juotua loppuun ja siinä on liikaa limsaa. ja viikonloppuisin mä juon vaan limsaa.
mun lempi limut on jaffa, fanta ja sprite. coca colaa mä en juo ollenkaan. en ole juonut sitä moneen vuoteen. tykkään eniten noista appelsiinin makuisista limuista. ne on hyviä.
ja mehukivennäisvesi on myös yksi mun lempi juomista.
pitää taas kohta alkaa tiskaamaan. niin kuin joka aamu.
ja pedata sänky. lakanat aijon pestä taas ensi viikolla. torstaina viimeistään. on se mukavampaa nukkua puhtaissa lakanoissa.
raha tilanne on hyvä tällä hetkellä. kävin taas eilenä pankin sivuilla katsomassa. hyvin selviää kuun loppuun. kohta kuu taas vaihtuu ja tulee rahaa. pääsee maksamaan taas laskut.
mutta. mun kaikki asiat on tosi hyvin tällä hetkellä. ei ole oikeastaan onneksi mitään stressiä. ja mitään mistä pitäisi olla huolissaan. päivä kerrallaan aijon elää. jos tulee jotain, niin sitten tulee.
tiistaina olen menossa taas aamulla klubitalolle. ihan mukavaa mennä sinne taas. viime käynti meni hyvin siellä.
vaikka jännitin tosi paljon. nyt ei enää kauheasti jännitä kun menen sinne seuraavan kerran. kyllä siihen alkaa sitten tottumaan pikku hiljaa. ja bussi matkat menee varmasti ihan hyvin.
ja siihenkin alkaa taas tottumaan kun menee sinne bussilla. onneksi mä saan ohjaajilta sen kortin. ei tarvi itse maksaa bussi matkoja.
kohta voisi juoda taas teetä. vaikka tuossa aamupalan jälkeen keitän. alkaa tehdä jo mieli. aijon juoda tuota orient makuista vihreää teetä. se on tällä hetkellä mun lempi tee. kun maistoin sitä ekan kerran, niin ihastuin siihen sen makuun. ja aina jos se alkaa loppumaan niin heti pitää ostaa sitä lisää.
se on vaan niin hyvää. nyt se ei ainakaan hetkeen lopu koska avasin uuden paketin sitä eilenä. varmaan tänään tulee taas juotua teetä aika paljon. mutta se on hyvää ja terveellistä.
ja juon sen aina raakana. en laita mitään sokeria tai maitoa sekaan.
se on ihan hyvää mun mielestä silleen.
onneksi tee ei ole kamalan kallista. pystyy sitä aina ostamaan. mun lempi tee merkki on lipton. se on paras. mitään halpaa teetä en tykkään juoda. sen pitää olla aina liptonia.
vihreää teetä. tavallista teetä en juo yhtään. tykkään vaan eniten vihreästä teestä. onneksi siitä on monta eri makua.
ei tarvi aina juoda saman makuista teetä.
kahvikaan ei ole onneksi vielä lopussa. mutta kohta pitää hankkia sitäkin taas lisää että saa aamukahvit. päivä ei muuten lähde käyntiin. olen melkein koko viikonlopun pitänyt villasukkia.
tykkään tosi paljon villasukista. omistan niitä muutamat. niitä on kiva pitää jalassa kun oleskelen täällä mun kämpässä.
eikä niitä tarvi pestä kauheasti kun jotain tavallisia sukkia.
no ostin hetki sitten uusia sukkia taas niin ei heti lopu tai mene rikki.
olen tosi huono ostamaan sukkia. kun kävin tokamnnilla silloin ostamassa niin sieltä löytyi monta halpaan hintaan. piti samantien ostaa ne. ja nyt mulla on niitä. mustan värisiä.
en jaksanut eilenä värittää. ja voi olla etten tänäänkään väritä.
ei nyt oikeen ole innostusta. no sitten taas kun innostuu.
mun tekee nyt mieli olla vaan koneella, tai katsoa jotain tabletilla.
aijon myöhemmin katsoa taas frendit sarjaa.
muutaman jakson. ai niin tabletin voisi taas laittaa latautumaan.
eilenä sain katsottua sen ikuisesti nuori ohjelman. oli hyvä jakso.
ensi viikolla tulee se taas niin pitää laittaa tallenukseen.
ulkona on satanut vähän lunta. ihanaa. kyllä se talvi sieltä pikku hiljaa tulee. on sitten mukavan valoisaa. kivempi liikkua ulkona.
mukavaa kyllä mennä lenkille sitten tänään. tiedän minkä reitin aijon kulkea. kestää sen puoli tuntia. saa raitista ilmaa samalla.
sitten kun tulen lenkiltä niin aijon keittää taas teetä. maistuu varmasti hyvältä lenkin jälkeen. ja kuumaan suihkuun.
nyt mulla on taas puhtaat sali vaatteet kun menen salille huomenna.
ja sitten pitää pestä ne taas kun on hikoillut.
syön vähän puuroa välipalaksi ennen kun menen sinne.
jaksaa tehdä niitä liikkeitä sitten. hyvin kerkeän käydä salilla ennen ruokaa. ja käydä suihkussa. huomenna meillä on taas puuro päivä. saadaan päivälliseksi puuroa. tykkään onneksi puurosta.
huomenna tulee taas emmerdale, lemmen viemää, salkkarit ja uusi päivä. on sitten taas katsottavaa huomenna. ja koko viikon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.