IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi viikko alkaa :)Maanantai 23.11.2015 08:17

maanantai taas jälleen kerran. hyvin selvisin viikonlopusta vaikka olin yksin. oli eilenä ihanaa taas nähdä parasta kaveria. menin sen luokse viettämään iltaa. katsottiin voitolla yöhön paisti en nähnyt loppua koska mua alkoi väsyttää. en nyt tiedä että kuka voitti sen sitten. pitää kysyä parhaalta kaverilta. eilinen päivä meni koneella istuessa ja katselin tabletilla taas frendit sarjaa ja kolme miestä ja tyttö sarjaa.
kävin eilenä myös lenkillä. oli hyvä ilma kävellä. ihan mukavsti meni päivä eilenä. otin vaan rennosti. nyt on taas energiaa aloittaa uusi viikko. ja jaksaa tehdä asioita. tänään aijon katsoa emmerdale uusinnat taas aamulla, lounaan jälkeen olen menossa kaupassa taas käymään, ompelu ryhmä on taas tänään ja sen jälkeen aijon mennä kuntosalille. kerkiää olla noin tunnin siellä ennen päivällistä.
eli mukava päivä tänään tiedossa. illalla sitten taas skypetän poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse. katsotaan salkkarit ja uusi päivä. lemmen viemää tulee taas tänään aijon senkin katsoa. en meinannut jaksaa tuossa äsken herätä. mutta pääsin ylös.
ja aloin keittämään kahvia. nyt on kahvit taas juotu. mustana.
on nyt vähän pirteämpi fiilis. huomasin että kahvi alkaa loppumaan. pitää siis hankkia lisää. huomenna olen menossa sitten taas klubitalolle. aamulla. hyvin kerkiää huomenna aamulla taas keittää aamu kahvit ja kirjoittaa blogi. olen sitten taas siellä muutaman tunnin. tänään pitää jakaa taas aamulla viikon lääkkeet dosettiin. mulla alkaa loppumaan noi kaikki lääkkeet. mutta tälle viikolle pitäisi riittää ihan hyvin vielä. ensi viikon tiistaina mulla on taas psykologi käynti aamulla. niin sille pitää ilmoittaa että uusii leponexin, masennus lääkkeen, ja tuo medipam rauhottavan. eli kaikki lääkkeet pitää uusia. että saa niitä sitten taas.
muistan kyllä sanoa tuon sille. en ole menossa ensi viikon tiistaina sitten klubitalolle koska mulla on toi psykologi.
menen taas sinne juttelemaan. kohta pitää taas mennä noihin verikokeisiin. saan kohta ohjaajilta lapun missä on se aika. toivon että se olisi vaikka päivällä eikä aamulla. mutta jos se aika on aamulla niin se sitten on. syön tukevan aamupalan niin jaksan kävellä sitten sinne terveys keskukseen. kolmen kilsan matka.
onneksi mun kunto on noussut niin jaksaa kävellä sinne sitten.
ja saa samalla lenkkeiltyä. liikuntaa samalla.
olen innolla menossa taas salille tänään. mukavaa mennä.
ja se on hyvä että se kuntosali on vain viiden minuutin kävely matkan päässä. eli ihan tuossa vieressä. ei ole pitkä matka.
keskiviikkona ollaan sitten kaverin kanssa menossa taas salille illalla.
silloin on naisten kuntosali tunti. se on kyllä tosi hyvä ja tehokas.
me aina lämmitellään aluksi noin viisi minuuttia, sitten tehdään noin tunti noita liikkeitä ja ollaan laitteissa mitkä on salilla. ja lopuksi aina venytellään. aika tehokas tunti. ja hyvä fiilis tulee aina sen jälkeen.
ja ihanaa aina päästä kuumaan suihkuun.
nyt tuolla ulkona on edes vähän lunta. otin eilenä käyttöön noi mun talvi kengät. onneksi omistan semmoiset. todella hyvät jalassa. ne on mustan väriset nahkaiset. ostin ne silloin kolme vuotta sitten ja oli aika kalliit. mutta hyvin ovat kestäneet nämä vuodet.
alkaa taas olla nälkä. onneksi aamupala on kohta. noin puolen tunnin päästä. teetä pitää taas kohta keittää. alkaa tehdä sitä mieli.
kiva taas katsoa toi emmerdale. olen ihan pihalla taas että mitä siinä on tapahtunut. mutta aijon silti katsoa.
eilenä mä innostuin siivoamaan tätä mun kämppää. en keksinyt muutakaan tekemistä. mä vein jopa noi mun matot ulos tuulettumaan. ja imuroin taas joka paikan ja pyyhin kaikki tasot. nyt on taas siistiä. seuraavan kerran siivoan sitten taas tämän viikon torstaina kun on siivous päivä. ihanaa kun ei tarvi nyt pestä yhtään pyykkiä. kun pesin viikonloppuna. sitten torstaina aijon pestä taas noi mun lakanat. aika hyvä olo tällä hetkellä. toivon että mulla on koko viikon hyvä fiilis. eikä tulisi sitä huonoa oloa. positiivinen aijon olla koko ajan. kyllä tää viikko menee varmasti mukavasti. sitten on ihanaa nähdä poikaystävää viikonloppuna. kauhea ikävä on sitä.
eilenä oli mukavaa taas skypettää sen kanssa. pystyttiin juttelemaan vähän kauemmin. tänään taas skypetellään.
huomasin että mulla alkaa loppumaan sokeri. mä laitan aina sokeria puuron sekaan. pitää ostaa siis sitäkin lisää kaupasta. onneksi sokeri ei ole kamalan kallista. maksaa jotain yhden euron.
ajattelin tänään taas katsoa frendit sarjaa. ajattelin vähän katsoa ennen ompelu ryhmää. hyvin kerkiää katsomaan muutaman jakson taas. aijon syödä puuroa välipalaksi ennen kun menen salille. jaksaa sitten siellä. ja meillä on puuro päivä taas tänään. päivälliseksi on puuroa. tulee siis syötyä puuroa vaan tänään. no ei haittaa. sitä sitten syödään. se on ruokaa.
huomenna meillä on taas sähly neljältä. pääsee pelaamaan. varmaan pelataan taas miehet vastaan naiset. me naiset voitettiin viimeksi yhdellä maalilla. koitetaan taas huomenna voittaa noi miehet. mä ja paras kaveri ollaan taas puolustajia.
tulee varmasti taas hyvä peli. meillä on taas sitten ennen peliä välipala. jaksetaan pelata. no huomenna on myös sitten kivasti ohjelmaa. on klubitalo ja sähly. ja toinen kaveri tulee taas mun luokse katsomaan lemmen viemää. mukavaa taas nähdä kaverit joka päivä. jee. salkkarit tulee tänään. pitää katsoa.
en jaksanut eilenä värittää. ei ollut intoa.
no kyllä mä sitten taas jossain vaiheessa innostun. ennemmin tai myöhemmin. nyt olen vaan innostunut katsomaan frendit sarjaa tabletilla. olen kohta saanut katsottua ekan kauden.
muutama jakso jäljellä. ja kohta olen myös katsonut tuon kolme miestä ja tyttö sarjan kolmannen kauden. odotan innolla että pääsee sitten katsomaan neljännen kauden. se on hauska sarja.
ne hahmot siinä sarjassa on hauskoja.
tänään pääsen taas tekemään mun kaulahuivia ompelu ryhmässä.
ei ole vielä lähellekkään valmis se kaulahuivi.
vielä pitää tehdä sitä. mutta tunti kuluu aika kivasti sitä tehdessä.
se ompelu ryhmä menee aina nopeasti.
nyt ei ole tullut laskuja onneksi. mutta varmaan tällä viikolla tulee taas jotain laskuja. no sitten ne vaan maksetaan. onneksi aina jää kivasti rahaa laskujen jälkeen. ettei kaikki rahat mene niihin.
kohta täytyy taas tiskata. niin kuin joka aamu. siitä on tullut aina tapa aamuisin. ei tarvi tistaka sitten päivällä.
saa ne aamulla pois alta. eilenä lakkasin mun kynnet sinisen värisiksi. löysin mavalan sinistä kynsilakkaa. tuolta mun hyllystä missä on noi mun kaikki kynsilakat. unohdin kokonaan että mulla oli sen väristä. kiva löytö. nyt on taas kivan näköiset kynnet.
ja lakka kestää varmasti noin viikon noissa kynsissä. ei kulu nopeasti. lakkaan sitten kynnet taas noin viikon päästä toisen väriseksi. mulla pitää olla aina kynsilakkaa kynsissä. en pysty olla ilman sitä. se piristää aina kun on nätin väriset kynnet.
tykkään melkein kaikista väreistä. joskus pitää lakata mustan väriseksi. pitää vaan ostaa sitten sen väristä kynsilakkaa jossain vaiheessa. mulla ei ole vielä sen väristä. ostan mavalan kynsilakkaa.
tokmannilla myydään sitä mustan väristä. ostan sen värin sitten kun haluan ne mustat kynnet. mutta ei vielä.
tokmannilla pitää taas käydä jossain vaiheessa. tällä viikolla vaikka.
katselen mitä keksin kavereille joululahjaksi. jos vaikka löytyisi tokmannilta jotain. ei kamalan kallista jotain pientä.
suklaata aijon ostaa lisäksi niihin joululahjoihin.
suklaata pitää olla aina lahjoissa. mun mielestä ainakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.