IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

klubitalolle tänään.Tiistai 24.11.2015 08:19

tänään täytyy mennä taas klubitalolle aamulla. menen bussiin joka lähtee ennen kello kymmentä. matka kestää sen noin tunnin.
ihan ok fiilis taas mennä sinne. bussi matkat menee ihan hyvin.
vaikka viimeksi hiukan jännitti. aijon syödä tukevan aamupalan ettei heti tule nälkä. ruoka on vasta siellä kahdentoista aikaa ja maksaa 4 euroa. ai niin sinne pitää soittaa ja ilmoittaa että syön siellä tänään. soitan sinne kun olen saanut blogin kirjoitettua. vielä ei ole onneksi kamalan kiire soittaa sinne. en mennytkään salille eilenä. mulla oli liikunta kortti, yritin päästä portista sisään mutta ei onnistunut. sitten menin kassalle näyttämään sitä korttia ja se oli tyhjä.
no tulin sitten takaisin ja kerroin ohjaajille. ne lupasi tänään ladata sen kortin täyteen niin pääsen taas salille. kun en päässyt salille niin lähdin sitten lenkille. kävelin ripeää vauhtia sen puolituntia ja hiki tuli.
menin sitten lenkin jälkeen kuumaan suihkuun.
katselin eilenä taas frendit sarjaa. ja kolme miestä ja tyttö sarjaa.
en keksinyt muutakaan tekemistä. kävin eilenä kaupassa ja oli ompelu ryhmä. katsoin lemmen viemää illalla, skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse taas. tänään mä näen mun toista kaveria. se on tulossa illalla mun luokse kylään. katsotaan lemmen viemää, juodaan teetä samalla ja jutellaan.
mukavaa ajan vietettä. sähly on myös taas tänään neljän aikaan.
päästää pelaamaan. olen innoissani. mukavaa päästä pelaamaan. eikä mua nyt yhtään haittaa vaikka me hävittäisiin.
siinä tulee taas liikuntaa kun juoksee pallon perässä. ja pelin jälkeen on mukavaa päästä sitten suihkuun.
tästä on tulossa ihan mukava päivä. eilen illalla oli vähän väsynyt fiilis mutta muuten päivä oli ok. no nyt mulla on vähän pirteämpi olo. kiitos aamukahvin jonka join taas äsken. teetä en kerkeä juomaan tänä aamulla. juon teetä sitten kun olen tullut sieltä klubitalolta. hyvin kerkiää juomaan ennen sähly peliä.
katson taas varmaan tänään frendit sarjaa. jos jaksan.
ensi viikolla tulee taas rahaa. onneksi. saa ostettua noi joululahjat.
ja maksaa taas kaikki laskut. sain eilenä ohjaajilta labra ajan.
ensi viikon keskiviikkona. päivällä. mutta onneksi ei aamulla. hyvin kerkiän sinne sitten. toivottavasti on mukava ilma sitten kävellä sinne terveys keskukseen. saa lenkin siinä samalla heitettyä.
huomenna on vähän rennompi keksiviikko mitä viime viikolla.
kuulin että me tehdään jotain joulu juttuja paja tunnilla.
huomenna aamulla ei ole onneksi mitään. rento aamu. kerkiää kirjoittaa blogin taas ja näkee emmerdale uusinnat taas aamulla.
ja teetä kerkiää juomaan huomenna aamulla.
mukava aamu siis tiedossa. ja huomenna illalla taas kuntosalille kaverin kanssa. tulee hyvä tunti varmasti ja jaksaa tehdä sitten ne kaikki liikkeet siellä. pitää syödä hyvin niin jaksaa siellä sitten.
ihan ok päivä huomenna. ei ole onneksi niin kamalan kiire.
mutta muuten mulla on nyt hyvä fiilis. tää viikko on lähtenyt hyvin käyntiin. toivon että koko viikon on tää fiilis.
ja olen positiivinen taas. ajattelin laittaa päälle tänään sen mun uuden pinkin hupparin. en ole vielä käyttänyt sitä. laitan sen ja sitten vaalean siniset farkut. ne värit sopii hyvin yhteen.
en meikkaa tänään. tunnen itseni tänään ihan kauniiksi ilman meikkiä. ja iho saa hengittää kun ei ole puuteri kerrosta iholla.
aamupala on taas noin puolen tunnin päästä. hyvin kerkiän kirjoittaa blogin. ja hyvin kerkiän kävellä sitten sinne bussi pysäkille. sinne on vaan alle 5 minuutin kävely matka. ei ole kaukana.
saan onneksi bussi kortin käyttöön. olen siitä todella tyytyväinen etten joudu maksamaan matkoja itse.
pyydän sen bussi kortin kun olen menossa aamupalalle.
ettei unohdu. kerkiän tiskaamaan taas ennen aamupalaa.
puuro lautasia on kertynyt koska olen syönyt puuroa taas.
pesen ne kohta. voisi kuunnella musaa taas.
tasan kuukausi jouluun. tää kuukausi menee varmaan todella nopeasti. mun synttärit myös lähenee. ne on tammikuussa ja mä täytän 26. poikaystävällä on myös synttärit kohta ja se täyttää 27.
sillä on ne joulukuun alussa. eli kohta.
poikaystävä on mua vähän yli vuoden vanhempi.
ollaan oltu poikaystävän kanssa jo yli viisi vuotta yhdessä.
ja hyvin meillä menee edelleen. rakastetaan toinen toisiamme.
ja tunnetaan toisemme erittäin hyvin. nää vuodet on mennyt äkkiä kun ollaan oltu yhdessä. mä muistan kun poikaystävä kysyi multa silloin vähän yli viisi vuotta sitten haluanko alkaa olla sen kanssa. ja mä suostuin. edelleen ollaan yhdessä. hyvin menee. ihanaa.
parhaan kaverin ole tuntenut jo 8 vuotta. muistan kun meistä tuli parhaita kavereita 2008 vuonna. oltiin silloin molemmat täytetty 18 vuotta. ja edelleen ollaan hyviä ystäviä. eli parhaita kavereita.
se on mukavaa kun mun kaverit on naapureita. asutaan kaikki samassa kerroksessa. ja meillä on omat kämpät.
nää kämpät on kaksioita. eli hyvin on tilaa näissä kämpissä.
on keittiö, makuu huone ja olo huone. ja tietysti vessa ja suihku.
ja olen sisustanut tämän mun näköiseksi kun muutin tähän. olen nyt asunut tässä kämpässä kohta viisi vuotta.
ja asun edelleen. pyykki tupa on tämän mun kämpän ala puolella. ei ole kaukana onneksi. hyvin pääsee pesemään aina pyykkiä. onneksi pyykin peseminen maksa mitään täällä. ja eikä ole onneksi kauheaa ruuhkaa kun pesee pyykkiä. nyt olen aina alkanut pesemään pyykkiä maanantaisin ja torstaisin. eli pari kertaa viikossa. pitää aina pestä alku viikosta vaatteet, ja torstaina pesen lakanat. ja joskus pyyhkeet. pyykin pesu ei ole vaikeaa.
mutta se on pää asia että saa pestyä noi pyykit. on sitten aina puhtaat vaatteet. ja ihan mielelläni pesen pyykkiä. se on joskus ihan mukavaa puuhaa. onneksi meillä on pesukoneen kanssa toi kuivuri. voi siinä sitten kuivattaa vaatteet. ei tarvi roikkua missään kuivumassa. rintaliivejä en laita kuivuriin ettei ne mene pilalle tai rikki. pesen mun rintaliivit myös usein. ne on myös ihan hyvä välillä pestä. ettei haise koko aikaa hielle.
muistin eilenä ostaa kaupasta lisää sokeria. nyt saa sitä laitettua puuron sekaan. tykkään syödä aina puuroa missä on sokeria pinnalla. se on musta tosi hyvää. ja mä syön puuroa joka päivä. siitä on tullut mulle tapa. puuro on mun mielestä vaan hyvää. ja mun lempi puuro merkki on toi nalle puuro. ei ole kamalan kallista ja siitä paketista riittää pitkäksi aikaa.
ostin hetki sitten taas sitä puuroa lisää. se puuro paketti maksaa vaan jotain vähän yli kaksi euroa. ja mä keitän sen puuron aina mikrossa. helppoa ja nopeaa. tulee parissa minuutissa.
nyt on taas kahviakin. kulta katriinaa. saa aamukahvit keitettyä.
voisin pestä taas tuon kahvipannun kohta. ettei lika tartu siihen pahasti. se on hyvä aina pestä käytön jälkeen.
on sitten aina puhdas. muistan kun ennen en koskaan pessyt kahvi pannua. en tiedä miksi en silloin koskaan pessyt sitä.
mutta nyt olen vihdoinkin oppinut aina pesemään sen.
kun jaoin eilenä lääkkeet dosettiin niin riitti vielä onneksi tälle viikolle. ensi viikolla sitten pitää sanoa psykologille että uusii kaikki noi mun lääkkeet mitä syön. ne alkaa kohta kaikki loppumaan taas.
käyn sitten ensi viikolla hakemassa ne kaikki.
loppu viikosta viimeistään. silloin saan varmasti ne.
onneksi noita masennus lääkkeitä on aina paljon yhdessä paketissa. ei heti ole loppumassa. riittää pariksi kuukaudeksi. leponex lääke loppuu nopeammin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.