IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

keskiviikko. eilinen päivä meni ihan mukavasti. olin klubitalolla aamulla.
olin muutaman tunnin siellä. hyvin meni. puhuttiin vähän siellä noista klubitalon säännöistä ja miten pääsee myöhemmin sitten klubitalon jäseneksi. mä haluaisin olla jäsen. no se sitten tapahtuu jossain vaiheessa. nyt ensi viikolla en ole menossa klubitalolle koska mulla on tiistai aamulla se psykologi. kymmenen aikaa. sanoin eilenä että en ole tulossa viikon päästä. menen taas klubitalolle parin viikon päästä ja mä pääsen silloin keittiö hommiin. sovittiin sen klubitalon kokin kanssa.
sanoin että ihan mielelläni tulisin keittiöön. saa nähdä mitä pääsen sitten tekemään. tänään on onneksi vähän rennompi keskiviikko mitä viime viikolla. voi nyt ottaa tän aamun rennosti. paja on sitten vasta yhden aikaan. me sitten jotain jouluun liittyvää.
kestää sen pari tuntia vaan. ja illalla sitten kaverin kanssa kuntosalille.
nyt yritän tehdä vähän enemmän mitä viime viikolla.
on nyt paljon pirtempi fiilis. ja aijon syödä hyvin niin jaksan sitten salilla. tulee hyvä tunti. soitan sitten sen jälkeen poikaystävälle.
keritään hetken juttelemaan. eilenä kun olin bussissa niin meinasin nukahtaa. olin juuri syönyt klubitalolla. meillä oli ruokana makkaraa ja lohko perunoita. oli kyllä ihan hyvää ruokaa. söin mahan täyteen.
kun kuljin bussilla niin onneksi n ei ollut kamalan täynnä.
eikä ahdistanut onneksi bussissa. hyvin sekin meni.
tänään taas näkee emmerdale sarjan uusinnat aamulla taas. pitää katsoa kun pystyy. aamupala on taas noin tunnin päästä.
ja teetä pitää taas keittää jossain vaiheessa.
viikon päästä keskiviikkona, olen menossa yhteen kehräämölle töihin. päiväksi. kävi siellä tutustumassa pari viikkoa sitten.
ja alan käymään siellä sitten aina keskiviikkoisin. olen siellä sitten sen 4 tai 5 tuntia. en ole sitten enää menossa pajalle tai kokki ryhmään. ne jää multa pois. ihan mukavaa mennä sinne. saa nähdä mitä pääsen sitten tekemään. ja viikko ohjelmaan tulee uutta sisältöä. mun pitää olla siellä aina noin yhdeksän aikaa aamulla.
pitää sitten hankkia eväät sinne että saa syötyä.
siellä on onneksi jääkaappi ja mikro.
kun kävin siellä tutustumassa niin siellä yksi nainen esitteli mulle niitä paikkoja. mun oma ohjaaja oli mukana siellä myös kun kävin tutustumassa paikkaan. eilenä mä sain ohjaajalta papereita mitkä pitää täyttää. ne liittyy siihen paikkaan mihin olen sitten menossa.
pitää kirjoittaa jotain itsestään, missä tarvin apua, saako mua kuvata, jne. tämmöisiä kysmyksiä oli niissä papereissa. koitan parhaani mukaan täyttää ne. ja huomenna ohjaajan kanssa käydään ne läpi. ja täytetään loput kohta yhdessä.
onneksi sinne paikkaan pitää mennä vasta sitten yhdeskän aikaan. kerkiän erittäin hyvin kirjoittaa blogin ja juoda aamu kahvit keskiviikko aamuna. mutta. sitten mulla on tekemistä tiistaisin ja keskiviikkoisin. tiistaina klubitalolle, ja keskiviikkona kehräämölle.
viikot menee sitten paljon nopeammin kun alan käymään niissä paikoissa. positiivinen koitan olla joka tilanteessa.
ja katsoo sitten voinnin mukaan miten jaksaa käydä niissä paikoissa. uskon että ihan hyvin se menee. nyt tämän viikon alussa on vähän enemmän väsyttänyt kuin yleensä. en olisi eilenä jaksanut mennä pelaamaan sählyä mutta menin silti. koitin vaan ajatella että se tekee ihan hyvää mulle ja saa liikuntaa. eilenä tuli tasa peli. kummatkin joukkueet saatiin 13 maalia. oli tiukka peli mutta oli mukavaa pelata. paras kaveri teki puolet maaleista.
pelattiin taas miehet vastaan naiset. niin kuin aina.
kaveri tuli eilenä mun luokse kylään taas katsomaan lemmen viemää. juotiin siinä samalla teetä. oltiin kummatkin vähän väsyneitä ja naurettiin vaikka mille. sitten skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse taas illalla. menin sitten jo ennen yhdeksää nukkumaan. heräsin heti tänä aamuna kun kello soi. ei ollut vaikeaa herätä. ja siihen on tottunut kun herää samaan aikaan joka aamu. mun kämppä on vähän räjähtänyt. mun vaatteet on pitkin poikin ja tiskiä on taas tullut. voisi kohta laittaa tavarat järjestykseen ja tiskata. otin eilenä käyttöön sen uuden hupparin. laitan sen tänäänkin taas päälle. se on niin ihana. ja pirteän värinen.
farkut pitää myös laittaa päälle taas tänään. eilenä mulla oli yhdet vaaleat farkut jalassa. sopi hyvin sen hupparin kanssa.
mutta mukava päivä tänään tulossa. hyvällä fiiliksellä mennään.
ja positiivisella asenteella. tämäkin päivä menee varmasti äkkiä.
syön hyvin niin jaksaa sitten. en varmaan aijo käydä kaupassa pajan jälkeen. huomenna ajattelin vasta käydä kaupassa.
huomenna on taas siivous päivä ja toiminta tunti iltapäivällä.
on siis silloinkin jonkin verran ohjelmaa.
rahaa tulee taas ensi viikolla. onneksi.
ai niin mun pitää maksaa kaverille takaisin siitä desucon lipusta minkä se hankki mulle. mä koitan maksaa sen ensi kuussa kun rahaa on tullut. en halua olla velkaa kenellekkään joten koitan maksaa sen silloin. pitää käydä pankki automaatilla nostamassa se raha. kaveri on jo pari kertaa muistuttanut siitä.
ihan hyvä että muistuttaa. odotan innolla desuconia. mahtavaa taas päästä sinne. tulee mukavat pari päivää kun pyörii siellä. saa otettua paljon kuvia taas. muistoksi.
ja pitää sitten myös shoppailla siellä. katsoo mitä löytää. me mennään kaverin kanssa bussilla sinne. matkat ei maksa kauheasti.
päästään ihan hyvin sinne. sovittiin siitäkin että mennään taas amarilloon syömään ennen kun mennään sinne sibeliustalolle.
syödään hyvin niin jaksetaan liikkua siellä.
saadaan hyvät ruoat. ja päivä kuluu varmasti äkkiä kun liikutaan siellä. mutta mukavaa tulee ihan varmasti.
sitä odotellessa. huomenna pesen taas noi mun lakanat. aamulla.
kun pesee ne aamulla heti niin saa ne taas pois alta. sitten on mukavaa taas mennä puhtaisiin lakanoihin nukkumaan.
vaatteet pesen taas ensi viikon alussa maanantaina.
mulle on nyt onneksi maistunut taas ruoka. mikä on vaan hyvä.
pitää syödä niin jaksaa. sen olen tajunnut. maha täyteen.
muistan kun ennen söin pieniä ruoka annoksia. ja paino tippui silloin tosi rajusti. siitä on muutama vuosi. mutta nyt mun paino on noussut ja veren paineet on ollut tosi hyvät.
olen paljon paremmassa kunnossa nyt. mikä on hyvä asia.
kuntoudun pikku hiljaa. nautin mun elämästä täysillä.
ja koitan ajatella että jokainen päivä on hyvä päivä. eikä mieti mitään ikäviä asioita. mutta joskus niitäkin tulee aina mieleen.
mutta sitten saa ne ajatukset jotenkin onneksi muualle.
aina kun olen lenkillä niin tuuletan samalla näitä mun ajauksia.
se tekee todella hyvää. ja mä nautin siitä.
sitten sen lenkin jälkeen tulee aina hyvä fiilis. ja mä nautin samalla raittiista ilmasta. lunta saisi olla kyllä enemmän. olisi paljon valoisampaa. olen nyt ottanut käyttöön tuon mun toppatakin.
se lämmittää aika hyvin eikä tule helposti kylmä.
ja toppa housut olen myös ottanut jo käyttöön. aina kun lähden vaikka kaupassa käymään niin laitan ne päälle. tai sitten lenkille.
mukavampi kävellä kun ei ole kylmä.
en todellakaan halua liikkua missään farkuissa ulkona. mun jalat jäätyisi. eikä noi mun toppa housut näytä edes pahalta päällä.
ja ne lämmittää mukavasti jalkoja. ja farkut mahtuu hyvin niitten alle. ne toppahousut oli aika kalliit mutta kestää monta vuotta.
niissä on todella hyvät taskut myös. saa puhelimen hyvin taskuun.
ja jos sataa vettä niin jalat ei kastu. ne pitää hyvin myös vettä.
muistan kun olin teini niin en voinut sietää mitään toppa housuja.
piti olla vaan jotkut farkut jalassa talvella.
ja kylmä oli. mutta nyt noi toppa housut on mielestä hyvä asia. en halua että mun jalat jäätyy. ja ne näyttää ihan hyvältä päällä talvella. ja niiden kanssa sopii tosi hyvin kaikki talvi takit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.