IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihanaa perjantai :)Perjantai 27.11.2015 07:39

ihanaa. perjantai vihdoin ja viimein. onneksi tää viikko meni aika äkkiä.
nyt pääsee viettämään viikonloppua poikaystävän kanssa. ihanaa nähdä se tänään. se tulee taas illalla hakemaan mut kun pääsee töistä.
mä näen lemmen viemästä tänään vaan puolet koska poikaystävä on siinä puoli kuuden aikaa tällä. olen melkein pakannut kaiken. pakkaan myöhemmin loput tavarat. tää päivä varmaan kuluu aika hitaasti kun odottaa iltaa. no kyllä mä jotenkin saan ajan kulumaan. olen vaikka koneella jos en keksi muutakaan. tänään on taas aamulla naisten ryhmä. mennään kauppa keskus karismaan. päätin etten osta yhtään mitään. aijon vaan katsella. saahan silleenkin ajan kulumaan. kaverit lähtee onneksi myös mukaan niin kierellään yhdessä siellä.
eilenä oli ihan mukava päivä. katsoin aamulla lemmen viemää uusinnan. lounaan jälkeen menin lenkille taas ja toiminta tunti oli iltapäivällä. me maalattiin musiikin tahtiin. mä maalasin vaan joatin kuvioita. sai silleenkin ajan ihan hyvin kulumaan. illalla taas menin kaverin luokse katsomaan lemmen viemää, skypetystä poikaystävän kanssa ja parhaan kaverin luokse menin taas illalla. vielä näen mun kaverit naisten ryhmässä. toivotan niille mukavaa viikonloppua ja parhaan kaverin kanssa luvattiin taas tekstailla. kysellään miten viikonloppu on sujunut. aijon ottaa tänään käyttöön noi mun uudet ranne korut. pitää näyttää ne myös poikaystävälle.
kynnet aijon lakata turkoosin väriseksi. tää sininen väri mun kynsissä on alkanut kulumaan. pitää siis lakata kynnet uudestaan.
kämppä pitää taas laittaa järjestykseen ennen kun lähden. riittää että tiskit on tiskattu ja sänky pedattu. muuten täällä on aika siistiä. sain eilenä pestyä lakanat ja kaikki mun vaatteet. nyt on puhtaat olo housut viikonloppua varten. aijon nukkua taas viikonloppuna. sanoin poikaystävälle että antaa mun nukkua. sitten se vitsaili että herättää mut lauantai aamulla kuuden aikaan. sanoin sille tiukasti että ei varmana herätä. se vaan naureskeli. se oli vaan vitsi.
kyllä se antaa mun nukkua. nukun taas niin pitkään kun pystyn. ja jos mua nukuttaa taas päivällä niin nukun päikkärit.
tuleepahan levättyä. tänään saa syödä taas suklaata.
en vaan tiedä että mitä suklaata söisin. vaikeaa taas päättää. mun tekee mieli varmaan sitä fazerin hassel pähkinä suklaata.
sitä voisi ostaa ja pari suklaa patukkaa. pizzaa pitää myös ostaa ja kana hampurilainen minkä mä syön sitten sunnuntaina. siinä on mun sunnuntai ruoka. pizzan syön sitten lauantai iltana.
saunotaan varmaan taas poikaystävän kanssa. viimeksi saunottiin. en muistanut ottaa silloin mun shampoota ja hoito ainetta mukaan. otan ne nyt mukaan kun muistan. saa hiukset pestyä. ja tulee tosi rento olo aina saunan jälkeen. jonkun sauna juoman voisi ostaa. limsaa vaikka. voisi juoda taas jaffaa. se on mun lempi limu.
hyvää kylmänä. ja ostan taas tuota mehukivennäisvettä. päärynän makuista. olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. mukavaa taas lähteä lomille. tulee varmasti mukava viikonloppu.
aijon vaan nauttia. mä heräsin tänään puoli tuntia etu ajassa. en vaan saanut enää unta niin päätin herätä. join taas äsken aamu kahvit. piristi kyllä kun join. jaksaa kirjoittaa tämän blogin.
ai niin yksi lasku pitäisi maksaa. maksan sen kun kerkiän.
eilenä katsottiin ohjaajan kanssa ne paperit mitkä täytin kun olen menossa sinne kehräämölle. pitää antaa ne paperit sitten.
hyvin osasin täyttää ne. vastasin kysymyksiin parhaani mukaan.
menen sitten sinne keskiviikko aamulla jotain yhdeksän aikaa. ja olen siellä sitten sen neljä viisi tuntia. vähän jännittää eka päivä mutta hyvin se menee. saa nähdä mitä pääsen tekemään. toivottavasti jotain mukavaa puuhaa. ensi viikon tiistaina mulla on sitten taas toi psykologi. aamulla. en ole silloin menossa klubitalolle.
käyn taas kohta pankin sivuilla katsomassa mun raha tilanteen. en ole varma että paljon mulla on rahaa niin on hyvä tarkistaa.
ensi viikolla tulee sitten taas lisää rahaa onneksi. ja aijon vaan ostaa sitten ne lahjat. en aijo ostaa mitään muuta siinä kuussa.
pitää nyt vaan säästää sinne desuconiin. enää alle pari kuukautta niin se on. odotan innolla sitä. mennään sitten sinne kaverin kanssa.
tulee varmasti mukavaa. animea pitäisi katsoa taas pitkästä aikaan. en ole aikoihin katsonut animea. alan katsomaan yuru yurin kolmatta kautta sitten kun ne kaikki jaksot on tullut. toinen anime sarja mitä pitäisi myös katsoa on toi working!! sekin on hyvä.
sitten oli vielä kolmas sarja mutta nimeä ei nyt tule mieleen.
en ole lukenut mangaakaan pitkään aikaan. tabletilla on monta sarjaa tallennettua mitkä pitäisi lukea. luen taas sitten kun innostun.
eilenä katselin taas frendit sarjaa. olen kohta saanut katsottua ekan kauden. vielä pari jaksoa jäljellä. ajattelin viikonloppunakin katsoa frendejä. tänään käydään poikaystävän kanssa kaupassa kun se tulee hakemaan mut. luulen että mulla menee kaupassa rahaa varmaan alle 20 euroa. ei kamalan paljon onneksi. ostan ne suklaat, pizzaa, leipää, hampurilaisen, ja juomat. ne kaikki. eikä kaupassa mene kamalan kauan kun tietää mitä hakee.
poikaystävä varmaan ostaa taas itselle lonkeroa. se ostaa sitä aina kun on perjantai. se saa juoda niin paljon kun haluaa. mua ei haittaa. juokoon jos haluaa. me kaikki ollaan erilaisia.
mulla on taas vaate kriisi päällä. en tiedä mitä pistää sitten illalla päälle. hiukset ajattelin pitää auki, ottaa Guess laukun käyttöön, nahkatakin ajattelin laittaa. nyt en laita mitään korko kenkiä jalkaan. laitan noi violetit saappaat. pystyy kävelemään.
näytän ihan nätiltä sitten. en varmaan nyt aijo meikata.
mulle riittää se että hiukset on auki. ja että on Guess laukku käytössä. saa sitten nähdä koska aijon ostaa seuraavan uuden Guess laukun. eni vuonna viimeistään aijon ostaa sen.
joko keväällä tai syksyllä. silloin kun raha tilanne on hyvä niin sitten.
mutta ei ihan vielä. aamupala on vasta tunnin päästä. alkaa olla taas nälkä. teetä mä juon sitten vasta kun ollaan tultu sieltä naisten ryhmästä. en nyt kerkiä aamulla juomaan.
onneksi sain edes kahvit juotua. ja tämän päivän aikana kerkiän juomaan aika monta kupillista teetä. tulee varmaan se kolme kupillista juotua. ai niin pitää ottaa teetä mukaan kun menen poikasytävän luokse. on sitten sitä. aijon ottaa mukaan orient vihreää teetä ja citrus vihreää teetä. ne on mun lempi tee juomat.
pitää varmaan taas ostaa lisää tuota citrus teetä. alkaa kohta loppumaan. aina jos jokin tee merkki loppuu niin ostan sitä sitten taas lisää. onneksi tee ei ole kamalan kallista. maksaa alle kolme euroa paketti. lipton tee merkki on paras.
kohta tiskaamaan. ja musiikkia taas taustalle soimaan.
kivempi tiskata. pitää kohta pakata noi shampoot ja hoito aineet reppuun. ettei vaan unohdu. ai niin ja hammasharja.
pakkaan sitten vasta ennen lähtöä tämän kannettavan ja tabletin.
ai niin pitää katsoa tänään tabletilta toi ikuisesti nuori.
minkä laitoin tallenukseen eilenä. kerkiän katsomaan sen tänään.
hyvin on aikaa. tabletissa on onneksi vielä kivasti akkua jäljellä. ei tarvi vielä ladata. lataan sen sitten vasta poikaystävän luona taas.
mietin tässä juuri että kun mennään karismaan niin voisin katsoa itselle noita toppeja. niitä mä tarviin. alkaa noi vanhat jo kulumaan. jos halvalla löytyisi. katson kohta sen raha tilanteen tuolta pankin sivuilta. jos vaikka ne pystyisi vielä ostamaan.
koska mä oikeasti tarviin uusia. ja tuleehan ensi viikolla taas sitä rahaa. siellä on toi cubus myynälä niin siellä on halvalla noita toppeja. muistakseen maksoi jotain 7 euroa kappale. värillä ei ole väliä. kunhan on toppi. pitäisi sitten jossain vaiheessa myös ostaa uusia alusvaatteita. ja heittää noita vanhoja pois.
pitäisi katsoa kaikki noi mun alusvaatteet läpi. rintaliivejä mä en tarvitse koska niitä mulla on ihan riittävästi.
mutta ihan mukava naisten ryhmä tänään. ihan kivaa lähteä sinne kauppa keskus karismaan. kavereiden kanssa pyörimään.
ja katselemaan. saa nähdä löytääkö kaverit mitään sieltä.
matka kestää sinne jotain 20 minuuttia. mennään sinne yhdellä
autolla. ja tullaan takaisin ennen ruokaa.
mutta nyt alkoi tiskaaminen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.