IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihanan rento sunnuntai :)Sunnuntai 20.12.2015 09:38

viikonloppu on mennyt mukavasti. eilenä mä katselin melkein koko päivän tabletilla sarjoja ja leffoja. katselin ensislimäyksellä sarjaa ja katsoin myös yhden leffankin. koneella olin jonkun aikaa eilenä. olin illalla ja aamulla. eilen illalla menin sitten parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. valvoin yhdeksään asti eilenä. alkoi vaan väsyttämään. join juuri taas aamukahvit. nyt olen hereillä. kohta on aamupala taas. menen syömään. alkaa olla nälkä.
kävin eilenä lenkillä. oli hyvä ilma kävellä. menen tänäänkin lenkille.
iltapäivällä. pakko päästä. kun tulin eilenä lenkiltä niin menin kuumaan siuhkuun ja keitin teetä. tänään teen sen saman. silleen on yksi tapa rentoutua. nyt olen herkutellut tarpeeksi. enempää en herkuttele.
herkuttelen sitten jouluna. silloin saa taas syödä.
sain eilenä pestyä pyykkiä. pesin aamulla. nyt sekin on hoidettu.
pesen vielä ainakin pyykkiä ennen joulua.
alkuviikosta taas. huomenna ja tiistaina täytyy käydä kaupassa ennen kun menevät jouluna kiinni. nyt tuntuu oudolta kun kaikki ryhmät ovat joulu tauolla. huomenna mulla ei ole mitään muuta kun kaupassa käynti. ei ole ompelu ryhmää. voi vaan ottaa rennosti.
sovittiin kaverin kanssa että mennään huomenna illalla taas lenkille.
ihan mukavaa mennä taas kaverin kanssa. sitten lenkin jälkeen katsotaan yhdessä lemmen viemää ja juodaan teetä.
soiteltiin eilenä poikaystävän kanssa. sillä on mukavasti mennyt kaverin louna. tänään illalla päästään taas skypettämään ja juttelemaan enemmän mitä eilenä.
menen taas tänään illalla parhaan kaverin luokse.
nyt ne salkkarit jäi tauolle. tuntuu oudolta kun huomenna ei tule salkkareita. lemmen viemää onneksi tulee ja emmerdale kai.
kohta pitää tiskata taas. ja pestä kahvi pannu.
pitäisi vaan jotenkin pitää tätä kämppää järjestyksessä. onneksi mä saan aina tiskattua edes. aina joka aamu tiskaan. siitä on tullut vaan tapa. ja se on ihan hyvä tiskata. ei jää tiskit lojumaan.
sänky pitää myös pedata. nukuin tosi hyvin viime yön.
ja mä näin jotain untakin. en ole pitkään aikaan nähnyt mitään unia. välillä mä näen niitä välillä taas en. onneksi ne ei ole olleet mitään painajaisia. meillä on taas ruoka tänään kahdelta. menen sitten lenkille kun olen syönyt. tiedän minkä reitin aijon taas kävellä.
se on vähän pitempi lenkki. kestää ainakin sen vähän yli puolituntia.
se on ihan hyvä että olen innostunut käymään lenkillä. se on vaan ihanaa kun saa raitista ilmaa ja ajattelee kun lenkkeilee. mä saan siitä hyvän olon ja ihanaa samalla hengittää raitista ilmaa.
ja se piristää ainakin. ja se on hyvä jos ärsyttää tai vituttaa niin lähtee vaan silloin lenkille. salilla en ole käynyt nyt vähään aikaan. se on taas vähän jäänyt. mutta ensi vuonna koitan taas käydä salilla sen pari kertaa viikossa. se on yksi mun tavoite.
mutta onneksi mä käyn sentään lenkillä. sekin on liikuntaa.
ja mä kävelen aika kovaa kun olen lenkillä. eilenäkin tuli hiki ja syke nousi hieman. kohta voisi keittää taas teetä.
keitän tuossa jonkin ajan päästä. aijon taas tänään tabletilla katsoa jotain netflixistä. ai niin voisi laittaa taas tuon atbletin latautumaan. akku on kohta loppu siitä. annan sen latautua jonkin verran ennen kun katson sillä taas. sain katsottua eilenä ensisilmäyksellä sarjan ekan kauden loppuun. nyt olen toisella kaudella.
tykkään siitä sarjasta. se on hauska.
nyt kun taas levänyt viikonlopun niin jaksaa vielä käydä klubitalolla ja töissä ensi viikolla ennen joulua. uskon että ensi viikosta tulee todella mukava. jaksaa taas. ja muutenkin nyt mulla on tällä hetkellä erittäin hyvä olo ja fiilis. mukavaa sitten illalla skypettää poikaystävän kanssa illalla. on ollut taas vähän ikävä sitä.
nyt kuulee taas illalla sen äänen. pitää lakata taas kynnet. ajattelin lakata ne hopean väriseksi. se on yksi mun lempi kynsilakka väri.
nyt ei ole ollut vähään aikaan sen värisiä kynsiä niin nyt ajattelin jouluksi lakata ne. kohta voisi kuunnella musiikkia taas. kuuntelin eilen illallakin. kuuntelin youtubesta ja mun koneelta musaa.
usein kuuntelen kaiken youtubesta. sieltä löytyy kaikki mahdolliset biisit. ja välillä tulee tallennettua musiikkia sieltä.
jos löytyy hyviä biisejä niin lataan aina ne. koneella ei voi koskaan olla liikaa musaa. mä kuuntelen ihan laidasta laitaan. kaikkea mahdollista mikä vaan kuulostaa hyvältä.
tänään ajattelin värittää pitkästä aikaan ja nyt mulla on innostusta.
nyt tekee taas mieli värittää niin nyt täytyy ottaa kaikki ilo irti siitä. koitan saada väritettyä noita vanhoja kuvia loppuun ennen kun aloitan uutta kuvaa. sitten kun on saanut vanhat kuvat väritettyä niin on kiva aloittaa uutta kuvaa taas. noi tussit mitkä hankin niin on hyvin vielä kestänyt. ei ole vielä tarvinnut hankkia uusia. mutta sitten kun väri alkaa loppumaan niistä niin hommaan uudet tussit. mulla on stabilo tussit, ne on parhaat ja aika kalliit.
niitä myydään ainakin suomalaisessa kirjakaupassa.
sieltä haen sitten seuraavat. ajattelin tänään katsoa animea hieman.
joko tabletilla tai koneella. tabletilla on kiva katsoa animea.
voisi alkaa nyt katsomaan tuota yuru yurin kolmatta kautta.
olen niin odottanut että kaikki jaksot on tullut siitä ja pystyy katsomaan ne maratoonina. yuru yuri anime on yksi mun lemppari.
pitäisi joskus taas katsoa uudestaan eka ja toinen kausi.
kohta alkaa sitten noi uudet sarjat. odotan innolla niitä.
on taas katsottavaa. mangaa pitäisi taas lukea tabletilta.
ja noita manga kirjoja mitä olen viime aikoina ostellut.
pitäisi taas käydä joskus puolenkuun pelit liikkeessä taas katsomassa noita manga kirjoja. en ole pitkään aikaan käynyt siellä.
siellä voisi taas käydä. ja alkaa keräämään taas mangaa.
kokoelma kasvaisi taas. tilaa vielä riittää monelle manga kirjalle vielä. mulla on aika kivasti kaappi tilaa.
pitäisi katsoa taas toi true blood uudestaan alusta. se on yksi mun lempi sarjoista ja mulla on kaikki kaudet dvd:llä.
voisi pitää taas katsomis maratoonin. tosi hyvä sarja. tykkään.
mulla ei ainakaan katsominen lopu kesken koska on noi kaikki animet mitä pitäisi katsoa ja sitten netflixissä kaikki sarjat ja leffat.
ja niitä tulee vaan aina lisää ja lisää. no onpahan sitten katsottavaa. ja tekemistä kun katsoo niitä. saa ajan kulumaan.
ulkona on aika pilvistä tällä hetkellä. eilenä oli ihana ilma kun aurinko paistoi. menen silti lenkille tänään.
mutta. ihan mukava päivä tulossa tänään. voi nyt vaan nauttia ja ottaa rennosti. eikä ole kiire minnekkään.
ja kyllä mä tekemistä keksin. olen koneella, väritän, käyn lenkillä, katson tabletilla jotain, skypetän, menen illalla parhaan kaverin luokse. ja huomenna on taas maanantai. uusi viikko alkaa taas.
ja joulu lähestyy. kohta joulu on taas vietetty.
tuli ja meni taas. sitten odotellaan sen jälkeen uutta vuotta.
ja mun synttärit alkaa lähestymään. apua. olen taas vuoden vanhempi. en näytä yhtään vanhalta. kaikki ovat sanoneet että näytän ihan joltain teiniltä. mä olen vaan aika pieni kokoinen ihminen. no ihan sama. olen tottunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.