IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sähly alkaa tänään. :)Tiistai 12.01.2016 08:07

Eilenä oli mukava päivä. Oli kokki ryhmä taas aamulla. Mä olin pääkokki ja mä tein ruoaksi. spagettia ja sinaappista kinkku kastiketta. Siitä tuli tosi hyvää ja oli hellpo tehdä. Maha tuli täyteen kun söi.
Kokki ryhmän jälkeen kävin kaupassa. Ompelu ryhmä oli eilenä iltapäivällä ja sain tehtyä vähän taas sitä mun kaulahuvia. Se on itse asiassa kohta varmaan valmis. Eilenä katselin taas gossip girl sarjaa muutaman jakson. Tänään en varmaan aijo katsoa. Tai no saa nähdä.
Tänään pitää taas aamulla mennä klubitalolle. Pääsee matkustamaan bussilla. Aijon mennä varmaan taas sinne keittiöön tekemään jotain.
Jos ne tarvii apua jossakin kuten ruoan laitossa. Ai niin mun pitää muistaa soittaa sinne tänään aamulla että olen tulossa syömään. Soitan vaikka kun olen kirjoittanut eka blogin. Tänään pääsee pelaamaan taas pitkästä aikaan sählyä. Meillä on se sähly taas siinä neljältä. Ja se kestää sen puolituntia. Ollaan taas puolustajia parhaan kaverin kanssa.
Varmaan pelataan taas miehet vastaan naiset. Saa sitten nähdä kumpi voittaa. Toivottavasti me naiset. Kaveri tulee taas illalla katsomaan mun luokse lemmen viemää. näen sitä tänään taas kun eilenä ei nähty.
Eilenä katsottiin taas parhaan kaverin kanssa salkkarit. Oli huvittava jakso. Tänään täytyy taas katsoa. Eilenä katsottiin myös neloselta poliisi ohjelmaa. Nyt siitäkin alkoi uudet jaksot. Tänään taas katsotaan poliiseja. Alkaa siinä puoli yhdeksältä. Sitten sen jälkeen nukkumaan. Nukuin taas hyvin viime yön. Nyt taas jaksaa tämän päivän. Olin eilenä illalla myös lenkillä. Menin päivällisen jälkeen. Ulkona oli mukava ilma. Ei ollut kamalan kylmä kävellä.
Heiton sen puolen tunnin lenkin taas. Huomenna sitten pitkästä aikaa taas salille illalla. Aijon ottaa silloin aika kevyesti koska en ole ollut salilla taas aikoihin. Lisäilen taas painoja pikku hiljaa.
Hyvin se tunti sitten menee ja mukavaa kun kaveri on mukana.
Huomenna olisi sitten taas myös työ päivä. Yhdeksältä pitää olla taas töissä. Siellä sitten se päivä kuluukin. Tulee varmasti ihan mukava työ päivä. Saa nähdä mitä pääsen tekemään huomenna.
Toivottavasti jotain mukavaa puuhaa. Huomisesta tulee varmasti hyvä päivä. Positiivisella asenteella mennään vaan.
Eilenä mä innostuin pesemään noita mun pyyhkeitä. Ne on aina hyvä välillä pestä. Mä olen alkanut tehdä silleen että pesen kerran viikossa aina noi mun pyyhkeet. Jos vaan muistan pestä, mutta yritän ainakin. Aamupala on taas noin tunnin päästä. Alkaa olla taas nälkä. No mä syön hyvän ruisleivän niin nälkä ei sitten ihan heti iske. Meillä on klubitalolla aina toi ruoka kahdeltatoista.
Pärjään ihan hyvin sinne asti. Lähden sitten sieltä kymmentä vaille yksi bussilla takaisin. Olen puoli kahdelta sitten taas täällä. Hyvin kerkiää levähtää ennen sähly peliä. Meillä on taas se välipala ennen sählyä. Jaksetaan pelata. Ruokalu on sitten taas sen pelin jälkeen.
Pitää taas syödä hyvin tänään niin jaksaa. Mulle on maistunut ruoka onneksi nyt viime aikoina. Ja mä jopa nautin siitä ruoasta. välillä tuntuu ettei mulla ole mitään syömishäiriötä. Mulla on toi syömishäiriö mutta se ei ole onneksi kamalan paha.
Pystyn onneksi syömään. Se on tärkeä juttu. Ja nyt mun painokin on alkanut nousemaan. Ja pysynyt samana. Mulla on paljon enemmän energiaakin. Jaksaa koko päivän. Pitää vaan syödä hyvin niin jaksaa. Siitä olen myös tyytyväinen että herkuttelen myös. Se tekee ihan hyvää. Herkuttelen aina viikonloppuisin.
Syon suklaata silloin tai sipisä. Enkä ollenkaan mieti kaloreita silloin vaan syön. Sitten aina viikonlopun jälkeen alan taas liikkumaan viikolla. Käyn lenkillä ja salilla. Ja pelaan sählyä tiistaisin.
Se kyllä tekee tosi hyvää juosta se pallon perässä se puoli tuntia. Syke nousee. Sitten on ihanaa aina päästä suihkuun kun on hikoillut.
Rentoutuu sen jälkeen. Eilenä kun tulin lenkiltä niin kävin kuumassa suihkussa ja keitin teetä. Löhöilin vaan sohvalla ja katselin lemmen viemää. Se on hyvä että iltaisin voi vaan löhöillä sohvalla ja katsoa telkkaa. Ei tarvi tehdä enää mitään.
Teetä kerkiän juomaan vasta kun tulen klubitalolta. Silloin varmaan tee maistuu aika hyvälle kun saa sen ekan kupillisen juotua. Sitten juon myös teetä kun katson kaverin kanssa lemmen viemää.
Kohta alan taas tiskaamaan. Niin kuin joka aamu. Siitä on tullut mulle tapa. Se on ihan hyvä hoitaa noi tiskit aamulla niin ei tarvi myöhemmin tiskata. PItää kohta katsoa noi vaatteet mitkä laitan päälle tänään. Tiedän mitkä aijon laittaa. Ei ole onneksi vaate kriisi nyt päällä. En jaksa meikata tänään. Hiukset laitan taas ponihännälle. Mulle nyt riittää että on siistit vaatteet ja hiukset hyvin.
PItää pukea taas lämpimästi kun menee tuonne ulos.
Tarkenee bussi pysäkillä. Laitan taas toppatakin ja toppa housut jalkaan. Hatun,hanskat ja kaulahuivin. Ei tule kylmä.
Olen nyt aina pukeutunut noin kun olen mennyt ulos. En välitä siitä miltä näytän. Mulle on se tärkein ettei tule kylmä. Ja useat käyttää toppahousuja ja takkia. Mä en enää laita silleen että on vaan joku pitkä takki ja farkut jalassa. Silloin tulee helposti kylmä. Ja mä en tykkää kylmästä. Laitan nyt aina lämpöisesti päälle kun menen ulos. Lenkilläkin on mukavaa kävellä kun ei tule kylmä.
Hyvä että hankin silloin noi toppahousut pari vuotta sitten. Ne oli aika kalliit mutta todella hyvät housut. Jaloille ei tule kylmä kun on ne päällä. Ja ne näyttää ihan hyvältä jalassa.
Mun maha on paljon parempi. Ei ole enää ala vatsa kipuja.
Selvisin niistä. Nyt tiedän jos jatkossa tulee taas niitä niin tiedän mistä johtuu. Eikä lääkäriin tarvi mennä. Koska ne ei ole vaarallisia.
Ne johtuu noista naisten vaivoista. Siinä on se syy.
Nyt on taas kulta katriina kahvia. Join tuossa hetki sitten taas aamukahvit. Nyt olen pirteä. Ei väsytä yhtään.
Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin taas tänään. Ja tästä tulee hyvä päivä varmasti. Tääkin päivä menee varmaan taas aika äkkiä. Ja huominen päivä myös. Kohta on se desucon. viikonloppuna mennään kaverin kanssa. Tulee hyvä reissu. Odotan innolla.
Pitää sitten torstaina tai perjantaina nostaa ne rahat tililtä.
Mitkä sitten käytän siellä desucon reissussa. Aijon nostaa sen vähän yli sata euroa ainakin. Sen pitäisi riittää. Pankki korttia en aijo ottaa mukaan ettei se vaan häviä. Käteinen riittää.
Musaa voisi kohta taas kuunnella. Mä olen nyt aina aamuisin kuunnellut musaa. Tulee vaan jotenkin hyvä fiilis kun kuuntelee.
Mä kuuntelen ihan kaikkea. Laidasta laitaan.
kaikki mikä kuulostaa vaan hyvältä. kuuntelen osan musiikista aina youtubesta. Siellä on kaikki biisit. Ja mun koneella on myös jonkin verran musaa niin kuuntelen myös sieltäkin.
Tänään taas skypetän poikaystävän kanssa illalla.
Toi skype on tosi hyvä keksintö. Tulee paljon halvemmaksi. Jos puhuisi tunti kausia puhelimessa niin aika kalliiksi tulisi. Onneksi on skype. uudet kuulokkeet pitäisi taas hankkia. Jotkut hyvät mitkä kestää. Mulla on nyt yhdet halpis kuulokkeet. Ei ole mennyt vielä rikki onneksi. Ostin ne joskus tokmannilta. Ne maksoi jotain 6 euroa.
Saa sitten nähdä koska ne hajoaa. Toivottavasti ei ihan vielä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.