IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tosi hyvä fiilis! :)Torstai 14.01.2016 07:33

jee. Desucon on viikonloppuna! Mennään kaverin kanssa vasta lauantaina sinne ja sunnuntaina. Huomenna me ei vielä mennä.
suunniteltiin että käydään hesessä syömässä ennen kun mennään sinne. Nostin eilenä pankki automaatilta 140 euroa. Aijon ehkä nostaa vielä 40 euroa lisää. Sitten mulla olisi 180 euroa. Sillä summalla selviää hyvin viikonlopusta. Otan nyt noin paljon rahaa sinne koska haluan päästä ostamaan kaikkea anime krääsää mitä ei myydä missään muualla. Sen takia piti varata noin paljon rahaa. Ja hyvin saa bussi matkat maksettua ja ruoat ostettua. Ei mitään ongelmaa. Lupasin poikaystävälle ostaa sieltä tuliaisia.
Mä ja kaveri ollaan ihan fiiliksessä viikonlopusta.
Hyvä että saatiin liput sinne ajoissa. Mennään varmaan kesälläkin sinne desuconiin. Silloin ajattelin pukeutua ehkä koulu tyttö asuun. Riippuu millainen ilma on vaan silloin kesällä. Ja sinne on vielä monta kuukautta. Hyvin on aikaa miettiä mitä pistää sinnekkin päälle.
En ole katsonut nyt mitään animea viime aikoina. Enkä eilenä kerennyt tabletilla katsoa mitään. Tänään ajattelin varmaan katsoa gossip girl sarjaa. Eilenä oli ihan mukava päivä töissä. Ostin sinne evääksi kana nuudeli ruukun ja tuoremehua. Ihan hyvä ateria oli.
Sanoin niille ohjaajille siellä että otan tästä lähtien omat eväät mukaan sinne. Mulla tuli huono olo aamulla töissä. Mä aloin itkemään. Oli jotenkin tunteet pinnassa. Muut työn tekijät tsemppasi mua että kyllä se siitä. Sitten kun sain itkettyä niin olo oli sen jälkeen vähän helpompi ja loppu työ päivä meni hyvin.
Meinasin ottaa sen rauhottavan. Mutta en ottanutkaan. Olen ylpeä itsestäni. Noita tilanteita on hyvä aina harjoitella että ei välttämättä tarvi rauhottavaa. Mä selvisin tuosta tilanteesta.
Meillä ei ollut naisten kuntosali tuntia eilenä. Ohjaaja oli näköjään kipeä. Joten me mentiin kaverin kanssa illalla lenkille salin sijasta.
Oli vähän viileää illalla kun käveltiin. Mutta teki tosi hyvää.
Sen jälkeen menin suihkuun ja kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. Menen tänäänkin kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. Laitoin eilenäkin poikaystävälle viestiä että tulen skypeen illalla. Tänään taas skypetellään. Eilenä illalla olin taas parhaan kaverin luona viettämässä iltaa. Katsottiin taas salkkarit ja poliisit.
Menin sitten yhdekäsltä nukkumaan. Nukuin tosi hyvin viime yön. Muutenkin on hyvä olo tällä hetkellä. Ei ole kireää oloa vaan nyt on hyvä fiilis. Kohta on viikonloppu taas. Täytyy nyt vähän fiilistellä.
Kohta voisi kuunnella musiikkia taas. On kivempi siivota. Meillä on siivous päivä taas tänään. Alan siivoamaan kun olen kirjoittanut eka blogin. Aijon mennä tänään illalla taas lenkille päivällisen jälkeen. Pakko päästä ulkoilemaan koska tuolla on jotenkin ihanan raikas ilma. Ja mukavaa kun on lunta. Mukavampi lenkkeillä. Huomenna aijon syödä taas suklaata kun on perjantai.
Ja viikonloppuna tulee myös herkuteltua kun syödään kaverin kanssa roska ruokaa. Ihan mukavaa syödä taas roska ruokaa pitkästä aikaan. En ole aikoihin ollut hesessä syömässä.
Nyt on kyllä mukavaa mennä pitkästä aikaan mennä syömään sinne. Maha tulee täyteen niin jaksetaan liikkua desuconissa. Ja se on parasta että meillä ei ole mikään kiire kun ollaan siellä.
Pyöritään siellä ja ihmetellään. Viimeistään illalla tullaan bussilla takaisin sieltä. Pitää vaan sanoa ohjaajille että tullaan illalla sitten takaisin. Mun mikro toimii taas. Nyt kun käytin sitä niin ihan hyvin toimi taas. No hyvä että se on hengissä taas. Ei tarvi ihan heti ostaa uutta mikroa. Nyt kerkiää juomaan teetä tässä aamulla.
Eilenä kerkesin juomaan kun tulin töistä.
Löysin taas yhden sivun missä myydään kaikenlaisia seksiasuja.
sen niminen sivusto kun pikkutuhma.com
Siellä oli aivan ihania asuja. Ajattelin ostaa nyt sieltä sivulta jonkin asun. Siellä oli yksi kiva asu mikä maksoi vaan 35 euroa. Ja mun koko löytyi. Näytin poikaystävällekkin sen asun eilenä niin sekin tykkäsi siitä. Aijon sen varmaan sitten osta ellen löydä jotain muuta kivaa. Onneksi noi seksiasut ei ole kamalan kalliita. Tietysti jotkut asut on kalliita. Mutta tuolla oli aika halpaa. Ihan hyvä vaan niin pystyy ostamaan. Nyt haluan muun värisen asun kun mustan. Punainen väri olisi kiva vaihteeksi. Siinä asussa on punaista minkä ajattelin ostaa. Meinasin eilenä tilata sen asun mutta sain hillittyä shoppailu himoni. Nyt pitää eka katsoa paljon mulla menee rahaa siellä desuconissa. Se on nyt se tärkein asia tällä hetkellä.
Aijon varmaan ensi kuussa sitten viimeistään ostaa sen asun tai tämän kuun lopulla. Riippuu ihan raha tilanteestakin.
Tilille jäi vielä aika kivasti rahaa kun nostin sen 140 euroa. Hyvin selviän tämän kuun loppuun asti. Ja tässä kuussa tulee vielä onneksi se sata euroa niin pystyn maksamaan taas yhden laskun.
Ja loput laskut. Mutta ehkä alan sitten taas vähän säästämään tuon desucon reissun jälkeen. Pitää alkaa säästämään rahaa siihen uuteen Guess laukkuun. Heräsin tänään puolituntia aikaisemmin kuin yleensä. Mua ei vaan enää väsyttänyt joten aloin vaan keittämään aamukahvit ja kirjoittamaan blogia.
Aamupala on vasta tuossa vähän yli tunnin päästä. Kerkiän varmaan ihan hyvin siivoamaan ennen sitä.
Ei ole nyt kauheasti siivottavaa. Siivosin osan jo eilenä.
Kohta alan taas tiskaamaan. Nyt voi pitää vaan olo housuja tämän päivän. En jaksa pitää mitään farkkuja.
Kun menen ulos taas niin laitan toppahousut jalkaan.
Ja toppatakin. Viikonloppuna pitäisi olla hyvä keli. Ei ole onneksi kamalan kylmä ainakaan. Toiminta tunti on taas tänään kahdelta. Saa nähdä mitä me tehdään. Mun kaverit on myös siellä.
On seuraa. Paras kaveri lähtee lomille viikonloppuna. Näen sitä vielä tänään illalla ja huomenna aamulla naisten ryhmässä. Meillä on huomenna aamulla taas naisten ryhmä.
Pitkästä aikaan. Sekin ryhmä oli joulu tauolla. Nyt sekin alkaa taas.
Eilenä oli aika väsynyt fiilis. Mua vaan väsytti vähän töissä ja tuossa illalla. Mutta onneksi loppu päivä meni ihan mukavasti.
Tästäkin tulee hyvä päivä. Ja seuraavistakin päivistä tulee hyviä.
Jaksoin olla eilenä positiivisella tuulella. Ja aijon olla tänäänkin positiivinen. Mutta nyt on hyvä ettei ole enää kireää oloa.
Alku viikko oli aika kireä. Ja vaan väsytti jotenkin. Nyt mua ei väsytä yhtään. Olen aivan innoissani viikonlopusta.
Pitää katsoa pesenkö lakanat taas tänään. Jos pesukone on vaan vapaa. Voisin laittaa pesuun samalla noi mun vaatteet.
Niin sitten ei tarvi taas hetkeen pestä vaatteita. Viikonloppuna mä en kerkiä pesemään mitään. Pesen tänään jos vaan voin.
Juttelin eilenä äidn kanssa puhelimessa. se kyseli multa miten on mennyt. Juteltiin hetken aikaan. Me soitellaan aina noin kerran tai pari kertaa viikossa. Ihan hyvä jutella äidin kanssa välillä.
Pitää taas katsoa koska menen kotona taas käymään.
Jossain vaiheessa taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.