IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Desuconiin huomenna! :)Perjantai 15.01.2016 08:09

Huomenna desuconiin :) Lähetään kaverin kanssa liikenteeseen tuossa yhdentoista jälkeen. Bussi lähtee vähän yli yksitoista. Ollaan kahdentoista aikaan lahdessa. Mennään ensin syömään heseen ennen kun mennään sibeliustalolle. Jaksetaan liikkua siellä kun ollaan syöty hyvin ja voitaisiin käydä vaikka kahvillakin jossakin. Jos tuntuu siltä että tarvii. Rahat on nostettu tililtä. Nostin eilenä vielä 40 euroa tililtä niin mulla on noin 200 euroa Tuonne desucon reissuun. Hyvin riittää. Saa hyvin maksettua bussi matkat ja ruoat. Ja se tärkein. Pystyy shoppailemaan siellä anime manga krääsää.
Katson jos siellä myydään hienoja julisteita tai figuureja.
No sen näkee sitten huomenna mitä siellä myydään. Jotain aijon silti ostaa. Tulee todella mukava viikonloppu. Nyt kun odottaa tuota tapahtumaa niin aika kuluu todella hitaasti. Olen aivan fiiliksissä.
Vaatteet on valmiina mitä pistän päälle. Pitää myös pukeutua lämpöisesti koska siellä on kylmä ulkona. Onneksi viikonloppuna on vaan jotain vähän yli 10 astetta pakkasta. Eikä silleen 20.
Tänään on vaan ohjelmassa naisten ryhmä aamulla. Eikä mitään muuta.
Ajattelin tänään katsoa gintama animea ja gossip girl sarjaa tabletilla.
Illalla taas kaveri tulee mun luo katsomaan lemmen viemää. Eilenä olin sen luona katsomassa lemmen viemää. En jaksanut lähteä lenkille. Ei huvittanut. En varmaan tänäänkään jaksa lähteä. Otan nyt rennosti. Lepään tämän päivän niin jaksaa huomenna desuconissa. Kävin kaupassa eilenä niin tänään ei tarvi mennä.
Onneksi tänään on vähän rennompi päivä taas. Ostin kaupasta eilenä taas kasan suklaata. Syon sitä tänään. Nyt saa taas herkutella kun on viikonloppu. Eilenä mä jaksoin pestä lakanat. Sain jopa pestyä noi mun tyynyt ja peitonkin. Nyt nekin on taas puhtaat. En ole aikoihin pessyt niitä. Onneksi kone oli koko päivän vapaana niin sain kaiken pestyä. Nyt kämppäkin on taas siisti. Kun sain eilenä siivottua. Siivoukset meni onneksi läpi. ohjaaja oli aika rento kun se kävi katsomassa noi siivoukset. Meillä on aina silleen että torstaina on siivous päivä, niin ohjaajat käy aina sitten tarkistamassa. Välillä menee läpi välillä ei. Jotain täytyy välillä tehdä aina uudestaan. Se on ihan hyvä että meillä on aina torstaisin siivouspäivä. Saa hyvin siivottua kerralla ja sitten on taas siistiä.
Mä yritän joskus pitää tätä kämppää järjestyksessä.
Mä tiskaan aina joka päivä. Mulla aina kertyy puuro lautasia ja mukeja. En tykkää yhtään jos ne on likaisia niin mä aina tiskaan ne.
Se on ihan hyvä tiskata aamuisin niin ei sitten jää.
kuulin että naisten ryhmässä mennään vissiin lenkille tai jonnekkin kahville. No se selviää tässä aamulla. Näen vielä parasta kaveria ennen kun se lähtee lomille. Olin eilen illalla taas sen luona.
salkkarit jäi aika jännään kohtaa eilenä. Tänään pitää taas katsoa illalla. Katselin taas eilenä gossip girl sarjaa. Mä olen ihan koukussa siihen. Muistan kun se sarja alkoi silloin vuosia sitten telkasta. Niin en ollu yhtään kiinnostunut koko sarjasta.
en olisi uskonut että jään tuohon sarjaan jotenkin koukkuun.
Se oli netflixissä. Ja mä aloin vaan katsomaan.
En ole vielä saanut ekaa kautta katsottua loppuun.
ensisilmäyksellä sarjaa pitäisi katsoa myös. Sitä on ainakin vielä kahdeksan kautta katsomatta. Ei sekään lopu ihan heti kesken.
Mutta. animea pitää katsoa taas tänään. Nyt mulla on Gintama anime katsomis fiilis. Olen katsonut vasta sitä kuusi jaksoa.
Ja vielä on paljon jaksoja jäljellä. Poikaystävä on nähnyt kaikki Gintama anime jaksot. Ja sillä on koneella ne kaikki.
Mä katson nyt tuota gintamaa anime ultima sivulta.
Kohta pitää taas kuunnella musaa. Tulee vielä parempi fiilis. Huomista odotellessa. Kyllä tää päivä jotenkin kuuluu. Mutta onneksi huominen tulee. skypetän taas poikaystävän kanssa illalla.
joudun katsomaan salkkarit yksin tänään. Menen ajoissa nukkumaan tänään. Aijon herätä huomenna taas seitsemältä. Niin kuin tänäänkin. Kerkiää kirjoittaa blogin aamulla ja syödä.
Juoda aamukahvit. Join taas hetki sitten kahvia.
Teetä aijon juoda vasta lounaan jälkeen. Onneksi mun tilille jäi kivasti rahaa vielä. Hyvin selviää tämän kuun loppuun asti.
Ei mitään hätää. Ja nyt on hyvä että saan kelalta rahaa taas seuraavat kaksi vuotta eteenpäin. Kahden vuoden päästä pitää taas täyttää kelan paperit että saa rahaa taas. Ja siihen kuuluu myös tuo lääkärin lausunto. Nyt ei tarvi huolehtia raha asioista pariin vuoteen.
Se on hyvä että me skitsofreenikot saadaan rahaa. Kun me ei pystytä käymään töissä tai koulua. Tietysti jotkut pystyy mutta ei ihan kaikki. Mä olen siitä tyytyväinen että käyn töissä kerran viikossa. sekin on askel eteenpäin. Ja että olen alkanut käymään tuolla klubitalolla. Näkee vähän ihmisiä. Ja muuten mun päivät kuluu noissa ryhmissä mitä mulla on viikolla. vietän kavereiden kanssa aikaa ja on harrastuksia. Sen voin sanoa että mun elämä ei ole tylsää. vaan aivan ihanaa. Mä nautin elämästä tällä hetkellä.
Elämän pienistä iloista. Mä osaan välillä pysähtyä ja miettiä asioita.
Ja jos tulee jotain niin kysyn aina neuvoa.
Elämä on ihanaa. Ja sekin on hyvä että olen tällä hetkellä hyvässä kunnossa. Ei ole ollut mitään ongelmia syömisen kanssakaan.
Syon aina mahan täyteen ja sallin aina herkutella viikonloppuisin.
Nyt on ihanaa kun voi syödä taas suklaata tänään. Ostin kinder bueno suklaata ja valkoista pandan suklaata. Nyt mun teki mieli valkoista suklaata. Tuli jouluna syötyä ihan tarpeeksi tavallista suklaata. Ostin sprite limsaa. pikku pullon. Juon sen varmaan tänään tuossa illalla. Ajattelin olla koneella samalla kun katson salkkarit. Mä laitan tuon mun läppärin olohuoneen pöydälle.
Mä olen aina olohuoneessa kun skypetän poikaystävän kanssa. Mutta kun kirjoitan aina blogia niin olen keittiössä.
kanniskelen ympäri kämppää tätä mun kannettavaa.
Aamupala on taas noin puolen tunnin päästä. Alkaa olla nälkä taas. Ja aamulääkkeet pitää ottaa. Eilenä mulla oli leipomisryhmä niin en mennyt toiminta tunnille. tein kookos muffinseja. Tuli tosi hyviä. Niitä sitten syötiin iltapalalla. Ne oli helppo tehdä. Kaikki aineet vaan sekaisin. Siinä meni vaan puolituntia.
Mulla oli puoli kahdelta eilenä se leipomisryhmä. Se ryhmä on harvoin. Mutta olen siinäkin ryhmässä. Tykkään siitä ryhmästä. Se on ihan kiva aina leipoa jotain. Ja oppii samalla aina uutta mitä ei ole ennen tehnyt. Odotan innolla ensi kuuta. Silloin ajattelin ostaa sen seuraavan seksiasun. Tiedän minkä aijon ostaa. Toivon vaan että pystyn tilaamaan sen ettei se asu ole vielä loppu.
se maksoi vaan 35 euroa. Ja mun koko löytyi onneksi. Aijon tilata sen silleen että se tulee postiin. Maksan ja haen sen sieltä.
Tykkään enemmän siitä tavasta hankkia ja ostaa netistä. En halua laittaa mitään mun pankkikortin tietoja nettiin.
Se on musta kivempi kun menee postiin. Maksaa ja hakee.
Voisi alkaa taas säästämään. Siihen uuteen Guess laukkuun. Minkä aijon ostaa tämän vuoden puolella. Se on päätetty.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.