IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvin meni viikonloppu :)Maanantai 18.01.2016 08:08

nyt se desucon tapahtuma on ohi. Seuravaa innolla odottaessa.
Mennään taas kesällä kaverin kanssa sinne. Sain otettua paljon kuvia sieltä taas eilenä. Tuli taas shoppailtua. Ostn taas yhden K-ON! hahmo figuurin. Sitten ostin pinssejä neljä missä on anime hahmoja. Laitoin ne pinssit tuohon mun laukkuun kiinni. Nyt se laukku näyttää tosi hienolta.
Sitten ostin yhdeltä tyypiltä muutaman gintama hahmo kuvan mitä se oli piirtänyt. Ne oli tosi hienoja. Laitoin ne tuonne mun olo huoneen seinälle näkyville. Mutta oli mukava päivä. Käytiin burger kingissä syömässä. Mä kävin nyt siellä ekaa kertaa. Oli hyvää roska ruokaa. Nyt mun roska ruoka kiintiö on ihan täynnä. Jos vielä tänään olisi joutunut syömään vielä roska ruokaa niin en olisi pystynyt. Onneksi tänään saa taas ihan normaalia ruokaa.
Sitten desuconin jälkeen käytiin arnoldtsissa syömässä creme munkit. Ja mä join teetä sen kanssa. Söin kinuski creme munkin.
Oli aivan taivaallisen makuista. En ole aikoihin käynyt arnoldsissa.
Siellä käynti kruunasi päivän ennen kun lähdettiin takaisin päin.
Ulkona oli aivan perkeleen kylmä. Mä olin pukeutunut parhaani mukaan ettei tulisi kylmä mutta kylmä tuli silti. Mun pitää vissiin mennä kauppaan taas tänään. Ja nostaa tililtä rahaa. Mä olen edelleen velkaa kaverille sen 20 euroa. Mä nostan sen tänään pankki automaatilta. Joudun mennä tuonne kylmyyteen. Ei yhtään huvittaisi. Lenkille tuskin menen tänään illalla koska siellä on niin kylmä. Taidan jättää väliin. Pyykkiä pitää taas pestä tänään aamulla. Pesen noi mun vaatteet mitä käytin viikonloppuna.
Pesukone on varmasti vapaa tänä aamuna.
Arki alkaa taas. Tänään mulla on taas toi ompelu ryhmä iltapäivällä. Animea aijon katsoa tänään. Katson varmaan taas gintamaa ainakin. Sitten jotain muuta sarjaa mikä on myös kesken.
Eilenä en jaksanut katsoa animea kun tultiin sieltä desuconista.
Mutta tänään on hyvin aikaa. Ompelu ryhmän jälkeen kerkiää katsoa muutaman jakson. Olen nyt taas innostunut katsomaan animea. Pitää nyt katsoa kun on katsomis fiilis.
rahaa mulla meni shoppailuun 135 euroa. Figuureihin meni se 90 euroa. Sitten kun seuraava desucon tapahtuma tulee niin aijon ottaa vähän enemmän shoppailu rahaa mitä nyt tällä kertaa.
Vähintään varmaan se 200 euroa. Pitää alkaa siis pikku hiljaa säästämään. Mä voisin tehdä silleen, että nyt joka kuukausi nostan sen 50 euroa vaikka tililtä, niin sitten ensi kesänä mulla on se 200 euroa ainakin. Taidan tehdä silleen. Laitan ne rahat johkin säästöön. Enkä sitten koske niihin. Tuhlaan ne sitten seuraavassa desucon tapahtumassa. Tiedän jo suunnilleen miten pukeudun sinne ensi kerralla. mihihameen ajattelin laittaa sinne päälle ja ehkä napa topin.
Tai sitten se koulutyttö asu. Yhtenä päivänä mä aijon laittaa tuon mun kissa hupparin. Minkä ostin desuconista silloin lauantaina.
Tietysti riippuu millainen keli on sitten kesällä. Siellä desuconissa. Toivottavasti on ihana ilma siellä. Aurinko paistaisi.
Ja olisi paljon vähän enemmän lämmintä mitä tällä reissulla.
Nukuin tosi hyvin viime yön. Ja jaksoin herätä tänä aamuna seitsemältä. Keitin taas aamu kahvit. Nyt on pirteä ja hyvä fiilis.
Tästä tulee varmasti mukava viikko. Huomenna olen menossa taas aamulla klubitalolle. Pääsee taas matkustamaan bussilla.
Onneksi noi desucon reissu bussi matkat meni hyvin. Ei onneksi alkanut ahdistamaan bussissa. Ja onneksi kaveri oli mukana.
Tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. Mulla pitäisi riittää toi leponex lääke vielä tälle viikolle. No sen sitten näkee kun jakaa ne lääkkeet. Tabletti on taas latautumassa pikku hiljaa. Annan sen ladata tämän aamun ajan niin pystyy myöhemmin katsomaan sillä.
Ehkä katson myös tänään tuota gossip girl sarjaa netflixistä.
Olen edelleen ekassa kaudessa. Salkkarit tulee taas tänään. Pitää katsoa parhaan kaverin kanssa illalla. Tänään joudun katsomaan lemmen viemää sarjaa yksin koska kaverilla on muita juttuja illalla.
Nyt kerkiää juomaan taas teetä tänä aamuna.
Eikä ole mikään kiire. ihanaa. Voi vaan nyt rauhassa olla. Aijon ottaa mahdollisimman rennosti tämän päivän. Mulla on vaan tänään kaupassa käynti ja ompelu ryhmä. Sitten niiden jälkeen voi ottaa rennosti. Nyt ajattelin etten shoppaile enempää tässä kuussa. Rahaa saa mennä nyt vaan ruokaan ja laskuihin. Katsoo sitten jos shoppailee ensi kuussa taas jotain kivaa.
psykologi mulla on taas tämän kuun lopulla. 29 päivä. aamulla muistaakseen. Pääsee sinne taas juttelemaan.
Mun parhaalla kaverilla on tänään psykologilla käynti. Meillä on sama psykologi. No onneksi mä käyn vaan kerran kuussa siellä. Ei ole tarvinut onneksi useammin käydä siellä. Yleensä puhutaan siitä miten on mennyt ja miten on voinut viime aikoina.
Ja se keskustelu on aina kestänyt sen puoli tuntia vaan.
Aamulla on aina hyvä mennä sinne niin saa sen pois alta.
Sitten ei tarvi taas kuukauteen mennä.
Ei tullut huonoa oloa eilenä onneksi. Mulla oli eilenäkin se rauhottava mukana. Pitää viedä se takaisin ohjaajalle kun menen kohta aamupalalle. Aamupala on taas tuossa puolen tunnin päästä. Alkaa olla pikku hiljaa taas nälkä. Syön ruisleipää taas.
Kohta alan taas tiskaamaan. Niin kuin joka aamu. Aamupalan jälkeen menen katsomaan tuota pesukonetta onko se vapaana.
sänky pitää myös pedata. Otin eilenä pankkikortin mukaan kun mentiin lahteen. Maksoin sillä noi ruoat. Pankki kortti ei onneksi hävinnyt. Pelkäsin että se häviää. Burger kingissä se ateria maksoi vaan vähän yli 6 euroa. Ja mahan sai täyteen sillä aterialla
Pitää joskus mennä uudestaan syömään sinne.
Kaverin kanssa taas. Suunniteltiin kaverin kanssa shoppailu reissua taas lahteen. Jos vaikka tänä keväänä mentäisiin taas. Kunhan raha tilanne taas sallii. Että voi shoppailla.
Ensi kuussa aijon ostaa sen seksiasun. Sen punaisen värisen.
Se on mun yksi ostos minkä aijon ostaa ensi kuussa.
Katsoo jos shoppailee vielä jotain muuta sen asun lisäksi.
Jos kävisi taas vaikka seppälässä. Sieltä voisi löytyä jotain kivaa.
Aijon ensi kuussa käydä siellä. Mutta. Jos nyt alkaisi tiskaamaan vaikka. Ja tottakai musiikkia soimaan. Tulee hyvä fiilis. Tästä on tulossa mukava päivä vaikka ulkona on kylmä.
hyvällä fiiliksellä mennään tämä päivä. Varmaan juon taas aika paljon teetä tänään. Kun eilenä mä kerkesin juomaan vaan pari kuppia. Tänään menee varmaan se kolme kupillista.
En yhtään ihmettele. Pakko juoda jotain lämmintä kun on niin kylmä. Teetä mulla on onneksi vielä niin sitä ei ainakaan tarvi vielä hakea kaupasta. Ja kahvia on myös yksi paketti.
Teetä ja kahvia pitää olla aina. Ne ei saa koskaan loppua.
Onneksi kauppaan ei ole pitkä matka.
Ja että on sitä rahaa ostaa niitä aina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.