IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Se olisi tiistai päivä. Eilinen päivä meni gintama animea katsellessa tabletilta. En eilenä jaksanut olla kauheasti koneella.
Joten ajattelin vaan tabletilla katsoa jotain. Tänään pitää aamulla mennä taas klubitalolle. On se päivä taas. Olen siellä muutaman tunnin.
Olen ennen kahta takaisin täällä. Pitää mennä taas seisoskelemaan bussi pysäkille. Puen taas lämpimästi päälle ettei tule kylmä.
Jaksoin eilenä käydä kaupassa. Ja samalla nostin pankki automaatilta 20 euroa minkä mä olen kaverille edelleen velkaa. Näen sitä kaveria taas illalla niin annan sen rahan sitten. Kaveri tulee taas mun luo katsomaan lemmen viemää. Juodaan samalla teetä taas ja jutellaan.
Skypetän poikaystävän kanssa taas illalla. Poikaystävä lähtee ehkä tänä viikonloppuna moikkaamaan yhtä kaveria. On sitten siellä viikonlopun. Sanoin sille että menee ihmeessä. se näkee sitä sen kaveria harvoin. Ja aina tulee viikonloppu niin mä kerkiän monta kertaa olla poikaystävän luona vielä. Sitten on aina ihanaa nähdä toista jos ei ole vaikka nähnyt pariin viikkoon.
Se on aina parasta. Hyvää kannattaa aina odottaa.
Mulla on hyvä fiilis tällä hetkellä. Tästä tulee hyvä päivä. Sähly on taas tänään iltapäivällä. Kivaa päästä taas pelaamaan parhaan kaverin kanssa. Saa nähdä onko meillä tällä kertaa taas seka joukkueet kuin viimeksi. Tai sitten pelataan miehet vastaan naiset. No sen näkee sitten. Olen kohta saanut katsottua jo melkein 20 jaksoa gintamaa. Vielä on paljon katsottavaa. Mutta tosi hyvä anime sarja. Poikaystävä fanittaa myös sitä gintamaa. Ja se on nähnyt kaikki gintama jaksot. Mäkin yritän katsoa ne kaikki.
Voisi tehdä silleen että katsoisi joka päivä vaikka kolme jaksoa gintamaa. Sitten vaan kun kerkiää. Eilenä kun jaettiin lääkkeet niin leponexia oli vielä onneksi. Ei tarvi vielä hakea.
Aamu pala on taas noin tunnin päästä. Mulla on jo kamala nälkä. Olen juonut taas kahvit aamulla. Se aina onneksi herättää mut aamulla. Keitän aina tosi vahvat kahvit. Tulee aika paljon noita puruha laitettua. Teetä kerkiän juomaan vasta klubitalon jälkeen. Kun tulen sieltä niin heti pitää alkaa keittää teetä. Eilenä join sen kolme kupillista ainakin. Onneksi mun ei vielä tarvi hakea lisää teetä kaupasta. Sitä on vielä paljon onneksi. Onneksi mulla on rahaa ostaa aina teetä. Ja kahvia. Ne ei saa ikinä loppua.
Hyvin pärjään tämän kuun loppuun saakka. Tilillä on vielä kivasti rahaa. En nyt shoppaile enempää tässä kuussa. Nyt vähän taukoa kun desuconiin upposi tosi paljon rahaa. Voisi alkaa taas vaikka säästämään. Enkä mä tarvi tällä hetkellä mitään. Laskuja varmaan tulee vielä tässä kuussa. En vaan enää muista mitä laskuja vielä tulee. Mutta pystyn silti maksamaan ne. Sain eilenä pestyä pyykkiä.
Pesukone oli vapaa aamulla. Nyt ei tarvi taas vähään aikaan pestä vaatteita. Lakanat joudun pesemään tuossa torstaina.
Olen varmaan täällä sitten tämän viikonlopun jos poikaystävä lähtee reissuun. Mun paras kaveri on täällä tämän viikon viikolopun.
On sitten seuraa. Ja samalla saa sitten levättyä niin jaksaa taas.
Elän taas päivän ja hetken kerrallaan. Huomenna taas töihin.
Hyvällä fiiliksellä menen sinne. Pitää käydä aamulla kaupassa ostamassa eväät sinne töihin. On sitten ruokaa. En vielä ihan tiedä että mitä söisi. No huomenna se selviää. Kaupassa on aika paljon kaikkea. Menee varmaas alle viisi euroa ruokiin. Viimeksi ainakin meni. Ihan hyvä mennä klubitalolle tänään niin ei tuijota ihan koko aikaa tuota tabletin ruutua. Mulle tuli eilenä pää vähän kipeäksi kun tuijotin liikaa sitä. Pääsee taas liikkumaan bussilla. Ihan hyvin noi bussi matkat menee. Onneksi saa ohjaajilta tuon bussi kortin niin ei tarvi maksaa matkoja itse. Tiedän mitä pistän päälle tänään. Laitan taas farkut ja sen punaisen hupparin. Ne on onneksi puhtaita.
Laitan sen punaisen hupparin siksi koska se lämmittää mukavasti takin alla. Sain sen eilenä pestyä. Niin otan sen käyttöön tänään.
Tuntuu hassulta laittaa pitkästä aikaan farkut taas jalkaan. Koska mä olen monta päivää pitänyt vaan olo housuja.
Sain siirrettyä eilenä koneelle noi kuvat mitkä otin desuconissa.
Tein oman kansion niille kuville. Nyt ne on muistona koneellla.
Lupasin poikaystävälle sitten näyttää niitä kuvia mitä otin sieltä. Poikaystävä haluaa nähdä ne kuvat. Aika paljon sain otettua kuvia. Ja niitä oli hauska ottaa siellä. Kysyi vaan henkilöltä jolla oli joku asu että voiko ottaa kuvan? Sitten kun on seuraava desucon taas niin pitää ottaa silloinkin paljon kuvia.
Olisipa jo kesä ja desucon. Odotan taas innolla. Mukavaa mennä kesällä sinne sitten. En ole koskaan kesällä käynyt desuconissa. Tää on sitten eka kerta tänä kesänä. Mutta hyvin on aikaa suunnitella mitä pistää päälle sinne sitten. Vähän erilaisemmat vaatteet mitä viimeksi. Kohta alan taas kuuntelemaan musaa. Tulee hyvä päivä taas tänään. Varmaan koko viikosta tulee hyvä viikko.
positiivisella asenteella ja hyvällä fiiliksellä mennään.
täytyy nyt vaan nauttia elämästä täysillä. Ja niin mä aijon tehdä.
Hyvä mieli jäi desuconin jälkeen. Ja tää fiilis kestää varmasti pitkään. Kohta on taas verikokeet. Mulla on ne varmaan ensi kuun alussa taas. Pitää siis mennä taas sinne. Mä joudun aina käymään verokokeissa joka kuukausi koska mulla on tää leponex lääkitys.
No olen tottunut. Paras kaveri menee tänään myös niihin verikokeisiin. Sen takia myös koska sillä on sama lääkitys kun mulla.
Mutta sitten kun on käynyt niissä verokokeissa niin on saanut ne taas pois alta. Sitten ei taas tarvi kuukauteen mennä.
Ohjaajat aina varaa sen ajan sinne verokokeisiin. Mä saan sitten muisti lapun milloin ne on. Ja ohjaajat muistuttaa aina aamulla siitä jos mulla on ne verikokeet. Mutta ei ole onneksi tarvinnut lisätä tätä lääkitystä. Pärjään hyvin nyt noilla lääke määrillä mitä syön.
Mutta jos olo vaikka taas huononee ja se tila pysyisi pitkään, niin silloin varmaan mulla sitten lisättäisiin noita lääkkeitä.
Mutta nyt mulla menee paremmin kuin koskaan.
Mikä on vaan hyvä asia. Varmaan jossain vaiheessa tulee taas huono kausi mutta en aijo miettiä koko asiaa.
Elän vaan nyt päivän kerrallaan. Mutta sitten piristyy vielä enemmän kun tulee kevät ja ilmat alkaa lämmetä. Kesä alkaa lähestymään.
Odotan kesää innolla. Pääsee taas poikaystävän moottoripyörän kyytiin. Ja kesällä on sitten mukavaa viettää aikaa kavereiden ja poikaystävän kanssa. syödään jätskiä.
Ja pääsee pitämään minihametta. Ja napa toppia. Ostan varmaan sitten kesällä tai keväällä uudet aurinkolasit. Ajattelin käydä sokoksessa katsomassa niitä. Siellä on aika hyviä aurinkolaseja.
No pitää katsoa. Bikinit aijon hankkia taas ensi kesänä.
Viime kesänä mä en oikeen löytänyt hyviä bikineitä. Jos vaikka tänä kesänä löytyisi. Mutta jos ei löydy niin ei löydy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.