IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli huono päivä.Torstai 21.01.2016 08:09

eilenä oli tosi huono päivä. Mulle tuli niin huono olo töissä niin jouduin lähtemään sieltä. Alkoi vaan itkettää ja ahdistaa. Soitin ohjaajille että mulla oli tosi huono olo niin ne tuli autolla hakemaan mut sieltä. Otin kyllä sen rauhottavan mutta ei kauheasti auttanut. Sitten kun tulin tänne niin menin vaan sänkyyn ja aloin nukkumaan. Mä olin aika väsynyt. Nukuin sen pari tuntia. Sovittiin ohjaajan kanssa etten mennyt eilenä salille. En olisi jaksanut. Sitten kun heräsin niin aloin keittämään teetä ja menin koneelle. Loppu päivä meni sitten ihan hyvin.
Mutta. Mun elämässä tulee välillä noita tilanteita että alkaa ahdistamaan kauheasti. Yleensä mulle tulee toi olo tila jos olen tosi väsynyt. Ja on ollut kauheasti kaikkea. Mulla oli eilenä huono päivä.
Mutta nyt mun olo tila on aika ok tällä hetkellä. Olen viikonlopun täällä.
Aijon nyt vaan ottaa ihan rennosti ja levätä. Kyllä mä jaksan sitten taas kun olen kunnolla levännyt. Ehkä ensi viikolla menee sitten paremmin töissä. Poikaystävä lähtee reissuun viikonloppuna. Ei nyt tänä viikonloppuna nähdä. Mutta aina voi soitella.
Onneksi paras kaveri on myös viikonlopun nyt täällä. aijon sen kanssa viettää aikaa viikonloppuna. Menen iltaisin sen luo. Salkkareita ei tule perjantaina vaan joku leffa. Se oli joku suomalainen leffa niin ajateltiin parhaan kaverin kanssa katsoa se sitten. Me ei olla koskaan nähty sitä leffaa. No tulepaahan jotain sitten telkasta perjantai iltana. Tänään pitää käydä lidilissä. Mun tekee mieli kauheasti noita hunaja pähkinöitä. Käyn niitä ostamassa.
Pitää katsoa syönkö sipisä nyt tänä viikonlopuna. Jos syön niin käyn huomenna ostamassa. Nyt voi taas herkutella kun on viikonloppu. Parhaan kaverin kanssa mennään sunnuntaina koti pizzaan syömään. Ei olla aikoihin käyty pizzalla yhdessä. Nyt pitää käydä kun on mahdollisuus. Siinä on sitten mun sunnuntain ruoka. Pitää vaan ilmoittaa ohjaajille etten ole tulossa päivälliselle sunnuntaina.
Mutta. Mä päätin että mun viikonloppu alkaa tänään.
Vähän aikaisin mutta ei se mitään. Pitää alkaa kohta taas siivoamaan koska on siivous päivä. Alan siivoamaan kun olen saanut kirjoitettua tämän blogin. Ja tänään on taas toiminta tunti iltapäivällä. Saa nähdä mitä tehdään. Mutta. Tästä tulee varmasti vähän mukavampi päivä mitä eilenä. Eilenä oli pakko syödä vähän suklaata kun oli paska päivä. Silloin jos on paska päivä niin silloin voi ihan hyvin syödä sitten suklaata. Suklaa ymmärtää.
Mulla on vielä noita joulu suklaata mitä sain jouluna. Ne pitää pikku hiljaa syödä pois. Nyt kun olen viikonlopun täällä, niin ajattelin kokeilla taas värittämään pitkästä aikaan. Jos vaikka nyt taas innostuisi. aijon pitää anime katsomis maratoonin viikonloppuna. Pitää katsoa gintama animea taas. Ja ehkä jotain muuta anime sarjaa. Ajattelin viikonloppuna taas katsoa gossip girl sarjaa.
Katsomista riittää. Mua nyt vähän ihmetyttää että missä noi mun laksut oikein viipyy. Ne olisi pitänyt tulla jo. Mutta kohta saan kelalta taas vähän yli sata euroa niin pystyn maksamaan tuon yhden laskun.
Nälkä alkaa olla taas. Aamupala on noin tunnin päästä.
syön taas ruisleipää. Ja teetä pitää juoda taas tässä aamun aikana. Juon sitten kun olen saanut siivottua. Pitää tänään katsoa myös animea. Ennen toiminta tuntia kerkiää katsoa muutaman jakson.
Katson ne taas tuolla tabletilla. Tykkään siitä aina katsoa animea.
Se on vaan niin helppoa mennä makaamaan sohvalle, ottaa tabletin taas syliin ja alkaa katsomaan. Sain eilenä ladattua tabletin akun täyteen niin sillä pystyy taas katsomaan.
Eilenä en jaksanut katsoa tabletilla mitään. Huomenna on taas naisten ryhmä aamulla. Ja kaupassa pitää käydä huomenna taas.
Ja loppu perjantai päivän vietän kavereiden kanssa.
Mukava perjantai päivä tiedossa. Ihanaa kun voi nyt vaan ottaa loppu viikko ihan rennosti. Tääkin päivä menee varmaan taas vauhdilla. Pitää tänään syödä noita pähkinöitä mitä ostan lidlistä.
Mun ilta herkut. Se pähkinä pussi maksaa jotain alle kolme euroa. Hyvää mutta kallista. Onneksi lidliin ei ole pitkä matka täältä. sinne kävelee vartissa. Se on lähellä keskustaa.
En ole pitkään aikaan käynyt lidlissä. Siellä pitäisi kyllä käydä useammin. Huomenna menen s markettiin. Ajattelin huomenna lounaan jälkeen mennä. Jaksaa kävellä sinne kun on syönyt. Koitan olla menemättä seppälään. Se on siinä kaupan vieressä. Mun täytyy nyt taas säästää rahaa. Kun desuconiin upposi aika paljon rahaa. Niin nyt on taas hyvä säästää. En nyt shoppaile mitään. Katsoo sitten ensi kuun puolella jos vaikka sitten shoppailisi jotain pientä.
Mulla oli se psykologilla käynti taas 29 päivä tätä kuuta. Kymmeneltä aamulla. sinne on vielä aikaa.
ihan ok mennä taas sinne juttelemaan. Ensi kuussa on sitten se hoito neuvottelu. Ihan hyvin sekin varmasti menee.
Katsoo missä kunnossa mä olen ensi kuussa. yleensä tammi tai helmikuussa mun vointi on huonompi.
Mä en tiedä että mistä se johtuu. Mutta sitten kun tulee kevät niin olen paljon pirteämpi. Ja on enemmän energiaa. Pitää nyt katsoa jaksanko käydä töissä aina kerran viikossa. Mutta jos se on liikaa niin on liikaa. Jos en pysty olla siellä niin olen ainakin yrittänyt.
Ohjaajat kyllä huomaa jos en pysty olla siellä työpaikalla.
Ja ne sanoi mulle että jos en pysty olla siellä tai jaksa, niin se pitää sitten lopettaa kokonaan. Ja yrittää myöhemmin uudelleen.
Saa nähdä onko ensi viikolla sitten vähän parempi työ päivä. Toivottavasti. Lakanat ajattelin taas pestä tänään. Ja noi muut vaatteet siinä samalla. sitten viikonloppuna ei tarvi pestä sitten pyykkiä. Ensi viikolla vasta. Pitää pukeutua taas ämpöisesti kun menen tuonne ulos. Tänään on vissiin aika kylmä päivä taas.
Viikonloppuna pitäisi lämmetä muka. Ettei ole enää niin kylmä.
Mutta onneksi ei ole vielä tullut tuota loska keliä. Siitä mä en tykkää yhtään. No keväällä se tulee kun lumet alkaa sulamaan.
Pääsee kävelemään vesi lätäköissä.
Mutta se on sitten mukavaa kun kevät aurinko alkaa lämmittämään keväällä. On lämmin eikä kauhean kylmä enää.
Tulee plussa asteita. Eikä tarvi pukea toppa housuja enää päälle. tai toppatakkia. Mutta kohta voisi laittaa musaa soimaan taas ja aloittaa eka siivoamalla toi keittiö. Sitten sen jälkeen alan imuroimaan ja moppamaan. Vessa pitää myös siivota.
No sitten on ihan jees kun on kämppä taas siisti. Ja kerkiää sotkemaan sen uudestaan. Mutta nyt mun olo aika jees.
ihan ok fiilis. Tästä tulee ihan mukava päivä varmasti.
uskon ainakin niin. Ihanaa syödä tänään illalla noita pähkinöitä.
Syön niitä samalla kun skypetän poikaystävän kanssa.
Poikaystävä söi eilenä noita pähkinöitä kun skypeteltiin.
Olin kateellinen sille kun sillä oli noita pähkinöitä.
Mutta tänään saan onneksi niitä pitkästä aikaan.
Ja huomenna kun menen kauppaan niin ostan lisää herkkuja viikonloppua varten. Sipsiä varmaan taas. Suklaata mun ei tarvi ostaa koska sitä on vielä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.