IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Subway :)Lauantai 23.01.2016 08:04

Nyt mun olo alkaa olla pikku hiljaa parempi. Ei ahdista tai masenna mikään. Eilenä oli ihan mukava päivä. Naisten ryhmässä aamulla käytiin kärkkäisellä lahdessa. En ostanut mitään. Olen ylpeä itsestäni. Säästin taas rahaa. Paras kavero löysi jotain sieltä.
Sitten kun tultiin siellä niin olikin jo ruoka ja menin lenkille sen jälkeen. Oli pikkasen kylmä. Jotain 30 astetta pakkasta ainakin. Mutta jaksoin kävellä sen puolituntia. Heti kun tulin lenkiltä niin äkkiä piti alkaa keittämään teetä. Kyllä tee maistui hyvältä kun tuli tuolta ulkoa.
Tänään on mukava päivä taas tiedossa. Poikaystävä on tulossa käymään. Mä tarjoan subit subwayssa. Katsotaan taas leffoja ja harrastetaan seksiä tottakai. Siinä se päivä mukavasti menee.
Illalla olen menossa sitten taas parhaan kaverin luokse illalla.
Eilenä kolmoselta tuli yksi suomalainen leffa mitää katsottiin. Sen leffan nimi oli ainoat oikeat. En oikeen pysynyt kärryillä koska mä nukahdin taas kesken leffan. En jaksanut katsoa loppuun asti sitä. Menin sitten vaan ajoissa nukkumaan kun väsytti. Eilenä mä nukuin jopa päikkärit taas. Iltapäivällä tuli nukuttua pari tuntia. Oli vaan jotenkin väsynyt fiilis niin ajattelin että nukun hieman. Nukuin päivälliseen asti.
Meillä oli päivällisenä ruokana ranskalaisia ja kebabia. Oli hyvää.
Menin taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. Ja skypetin poikaystävän kanssa. Ja olin loppu illan parhaan kaverin kanssa.
Huomenna mennään parhaan kaverin kanssa koti pizzaan syömään.
Mukavaa mennä sinne pitkästä aikaa kaverin kanssa. Ei olla aikoihin käyty yhdessä pizzalla. Nyt meillä on mahdollisuus. EN vielä tiedä että minkä pizzan söisin huomenna. No se selviää sitten siellä.
Otan kumminkin sen normaali kokoisen. Sen jaksan syödä.
Onneksi tuonne keskustaan ei ole pitkää matkaa.
En jaksanut eilenä katsoa mitään animea. Katselin taas gossip girl sarjaa pari jaksoa. Nyt aijon pitää siitä sarjan katsomisesta vähän taukoa. Ettei ihan koko ajan katso sitä. Pitää katsoa jaksanko mennä lenkille vielä tänään illalla. No sen näkee sitten.
Katson fiiliksen mukaan. Mulle tuli taas yksi lasku eilenä. Aijon maksaa sen tänään tai huomenna. Ehkä vasta huomenna kun on aikaa. Saa sen pois alta niin ei tarvi sitä sitten miettiä.
Pesin taas pyykkiä eilenä. Tuli vaan semmoinen fiilis että voisi taas pestä. Joten mä pesin. Pesen sitten seuraavan kerran ensi viikolla taas. Mulla on vielä ranch sipsi pussi syömättä vielä.
Syön ehkä tänään sitä kun katsotaan poiakystävän kanssa leffaa.
siinä olisi mun leffa mässyt. Ellei me poikaystävän kanssa haeta kaupasta jotain muuta mässyä. Katsotaan varmaan taas kauhu leffoja. Ne on ihan hyviä leffoja. Aamupala on taas tuossa yhdeksältä vasta. puolitoista tuntia vielä aikaa. Nälkä alkaa olla taas.
Voisi sitten aamupalan jälkeen keittää teetä taas. Kerkiää juomaan tänä aamuna taas. Aamu kahvit join taas äsken.
Nyt on aika pirteä fiilis. ja hyvä olo tällä hetkellä. Nyt kun olen levännyt taas niin jaksaa ensi viikon ja menen ehkä taas lomille viikonlopuksi. Jos olen hyvässä kunnossa.
uskon että olen. Toivottavasti ensi viikolla työ päiväkin menee paljon paremmin mitä viime kerralla.
Kyllä mä pikku hiljaa alan jaksamaan taas. elämä alkaa taas hymyillä. Yli huomenna mulla on synttärit. Saan aika paljon suklaata taas lahjaksi. Koska sanoin kavereille ja poikaystävälle että suklaa riittää mulle synttäri lahjaksi. Voi olla että paras kaveri ostaa mulle jotain muutakin kuin suklaata. Ja sitten mä saan ohjaajiltakin lahjan.
Niin kuin joka vuosi kun olen asunut täällä.
Mukavaa. Alan taas kohta tiskaamaan. Ja sänkykin pitää pedata taas. poikaystävä tulee tuossa aamu päivällä. Sitten me lähdetään subwayhin ja kauppaan. Otetaan noi subit mukaan.
Ei syödä subwayssa. Eka varmaan mennään sinne kauppaan ja sen jälkeen sybwayhin. En vielä tiedä että minkä subin söisin.
No se selviää paikan päällä. Ajattelin kokeilla jotain uutta mitä en ole ennen syönyt. Aijon ottaa sen 15 senttisen subin. Sen jaksan syödä. Poikaystävä ottaa sen 30 senttisen subin.
Niin kuin aina. Vähän terveellisempi ruka tällä kertaa. Huomenna sitten pizzaa. Pitää huomennakin ilmoittaa ohjaajille etten ole tulossa päivälliselle silloin. ilmoitin jo eilenäkin etten tule täänänkään syömään. Mutta hyvät viikonloppu ruoat. Subia ja pizzaa. Nam.
Nyt täytyykin herkutella kun on viikonloppu.
Sitten ensi viikolla syön taas normaalia ruokaa.
Ja koitan liikkua taas paljon. Nyt viikonloppuna on vähän lämmin keli. Ensi viikolla muka pitäisi sataa vettä.
No ainakaan ei ole kamalan kylmä silloin. Kohta ei tarvi pitää enää toppahousujakaan. Kevät lähestyy pikku hiljaa.
Ihanaa. Tulee enemmän valoakin. Mutta hyvä että mulla on nyt paljon parempi olo. Mua ei onneksi masenna mikään nyt.
Tästä tulee hyvä päivä. Illalla sitten taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa taas. Varmaan valvon taas sinne yhdeksään asti taas. Huomennakin aijon herätä taas seitsemältä. Niin kuin tänäänkin. Pitää juoda kahvit ja kirjoittaa blogi.
Se on mun aamu rutiini joka aamu. Olen aamu ihmisiä. En osaa nukkua pitkään paitsi poikaystävän luona.
Mun tekee mieli taas syödä jotain hyvää tällä hetkellä. Söin äsken loput pullat mitä mulla oli. huomasin että kahvi alkaa taas loppumaan. pitää siis hankkia lisää. Teetä mulla on vielä jäljellä.
Se ei ainakaan ole loppumassa. Syön aamulla taas varmaan ruisleipää. ellei siellä ole jotain muuta tarjolla.
Sen näkee sitten. Syön hyvin taas niin ei tule nälkä äkkiä.
seuraavan kerran syön sitten päivällä.
Kun ollaan haettu ne subit. Mulla ei ole hajuakaan paljon mulla on nyt rahaa tilillä. Kohta pitäisi tulla se vähän yli sata euroa taas.
Kelalta. Maksan laskut tämän viikonlopun aikana.
Mulla on taas vaate kriisi mitä pistän päälle tänään.
Farkut ainakin. Ja varmaan taas sen punaisen paksun hupparin.
Joo mä laitan vaikka ne. ei tule kylmä sitten helposti kun on se huppari päällä takin alla. Me mennään poikaystävän kanssa keskustaan sen autolla. Ei tarvi kävellä onneksi.
Poikaystävä varmaan ostaa ne herkut kaupasta kun mä tarjoan ne subit. Mutta kohta alan kuuntelemaa musaa tässä samalla kun tiskaan. Pitää toi kahvi pannukin taas hyvin pestä.
Ai niin mulla on tiski aine loppu. Pitää pyytää sitä ohjaajilta kun menen aamupalalle. On sitten taas tiski ainetta. No mä tiskaan sitten vasta aamupalan jälkeen. Hyvin silloinkin kerkiää.
ihana aamu nyt kun ei ole kiire minnekkään.
Kerkiää jopa juomaan teetäkin tässä aamun aikana.
Varmaan juon sitten tuota orient vihreää teetä. Se on mun lempi tee tällä hetkellä. Tosi hyvää mun mielestä.
Aloin juomaan sitä silloin jokin aikaa sitten.
Viime vuonna aloin juomaan sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.