IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli mukava päivä kun poikaystävä tuli käymään.
Ostettiin melkein kilo irto karkkeja. Niitä jäi vähän vielä. Syön niitä tällä hetkellä kun kirjoitan tätä. Haettiin subit subwaysta. Oli hyvää.
Tänään ollaan menossa parhaan kaverin kanssa koti pizzaan syömään.
Ei olla aikoihin käyty koti pizzassa yhdessä syömässä.
Nyt tuli tilaisuus. Tiedän minkä pizzan aijon syödä. Se on alla pollo pizza missä on kanaa ja muistaakseni ananasta. Tosi hyvää. Syön sen normaali kokoisen pizzan. Syön taas sen minkä jaksan.
Me lähdetään yhdeltä kävelemään sinne koti pizzaan. Se on tuolla keskustassa. Ei ole pitkä matka. Saa samalla lenkkeiltyä samalla. Onneksi ulkona ei ole nyt kamalan kylmä. Aika sopiva ilma. Pystyy olla ulkona. Meillä on huomenna taas kokki ryhmä aamulla. Mun synttäri päivänä. Tehdään makkara kastiketta ja perunoita. Mä teen tällä kertaa salaatin. Ihan hyvät ruoat tiedossa. Tykkään tuosta kokki ryhmästä. Ja se on mukavaa kun paras kaveri on samassa ryhmässä.
Kiva tehdä sen kanssa aina ruokaa. Ja ohjaaja on siinä myös mukana ja se auttaa jos tarvii. Käytiin eilenä poikaystävän kanssa kaupassa. Nyt ei tarvi mennä kauppaan muutamaan päivään taas kun käytiin eilenä. Kahviakin on taas. ei heti ole loppumassa.
Eilenä aamulla katsoin pari tuntia gintama animea.
Aijon ehkä tänään taas katsoa. Tabletin akku on taas täynnä niin sillä pystyy taas katsomaan. Latasin sen eilenä täyteen.
Tänään aijon maksaa kaikki laskut mitkä on nyt tullut mulle.
Maksan ne tässä aamun aikana kun olen nyt koneella.
Saa ne hoidettua pois alta. Sitten kun ne on maksettu niin ei tarvi enää miettiä niitä. Samalla näen onko tullut lisää rahaa kun menen pankin sivuille. Huomenna on synttärit. Olen vanha. Vaikka en näytä siltä yhtään. Saa nähdä mitä saan lahjaksi.
Suklaata ainakin. eilenä illalla mä nukahdin taas parhaan kaverin sohvalle. Onneksi kaveri herätti mut niin menin kämpille omaan sänkyyn nukkumaan ja nukahdin saman tien.
Tänään on ihana rento päivä. Käydään vaan pizzalla parhaan kaverin kanssa. Ei ole kiire minnekkään. Olen saanut hyvin levättyä nyt. Jaksaa varmasti taas ensi viikon. Toivon ettei ala taas ahdistamaan ja joudun syömään noita rauhottavia.
Mutta jos se olo tulee niin tulee. Sille ei voi oikeen mitään.
Mutta yritän olla positiivinen. Nyt on mukavaa mennä taas lenkille kun tuolla ulkona ei ole enää niin kylmä.
Nyt ne ilmat alkaa lämmetä ja kevät lähestyy pikku hiljaa.
Ai niin mun pitää pyytää ohjaajalta sitä tiski ainetta. Se on loppu. En pysty tiskaamaan. Pyydän sitä ainetta tuossa aamupalalla. Jos sitä vaan on. Ehkä katson tänään taas gossip girl sarjaa.
Jos mua huvittaa. Tai sitten katson vaan animea. Onneksi toi animeultima sivu toimii taas. Pystyy sieltä katsomaan.
Kohta voisi taas juoda teetä. Kahvia join taas äsken.
Olen täysin hereillä nyt. Aamu on lähtenyt taas mukavasti käyntiin.
Tästä tulee hyvä päivä. Pääsee pizzalle. En ole taas vähään aikaan käynyt koti pizzassa. Viimeksi käytiin poikaystävän kanssa.
Siitä on jo aikaa. Aamupala on vasat yhdekäsltä. Vähän yli tunnin päästä. Syön hyvän aamupalan niin ei tule sitten äkkiä nälkä taas.
Mulla on vielä sipsiäkin jäljellä. Syön sitä vielä tänään.
Mutta huomisesta lähtien jätän herkut taas pois ja herkuttelen taas viikonloppuna. Huomenna on myös toi ompelu ryhmäkin taas. Pääsen jatkamaan kaulahuivia. Se ei ole vielä valmis.
Lenkille aijon mennä taas huomenna illalla. Tänään en jaksa mennä lenkille. Mulle riittää tänään kävellä koti pizzaan ja takaisin.
Tai no katsoo nyt. Mun kurkku tuntuu vähän kipeältä. Toivottavasti en ole tulossa vaan kipeäksi. katsoo miten käy.
Huomenna taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. Muistin myös että mulla on psykologi ensi viikon perjantaina aamulla.
Tuntuu oudolta että se on perjantaina. Koska yleensä olen aina käynyt siellä joko tiistaina tai torstaina. Nyt se on perjantaina.
No juttua varmasti riittää mistä sitten puhutaan siellä. Kerron desucon tapahtumasta, mun olo tiloista mitä nyt on ollut viime aikoina, ihmis suhteista, Mitä olen tehnyt viime aikoina..
Kyllä se puoli tuntia menee siellä äkkiä. Sitten se kirjoittaa mulle uuden ajan koska menen sitten sinne seuraavan kerran. Mulle on riittänyt ihan hyvin että käyn vaan kerran kuussa siellä.
Hoito neuvottelu on sitten ensi kuussa. En vaan muista että mikä päivä se taas oli. No kyllä se selviää. Ettei se tulee sitten ihan silleen yllätyksenä että hei sulla on tänään se hoito neuvottelu.
Kyllä noi ohjaajat aina sitten muistuttaa siitä ajoissa.
Lääkkeet pitäisi vielä riittää ensi viikolle vielä. Leponexia mulla pitäisi olla vielä. Pitää sanoa sille psykologille että uusii leponexin niin saan apteekista sitä sitten taas. Masennus lääkkeitä mulla on vielä paljon jäljellä. Ne ei ainakaan ole heti loppumassa.
Ja rauhottavia on vielä yksi paketti. Ja e-pillereitä on vielä pariksi kuukaudeksi. Leponex on seuraava lääke mikä sitten alkaa loppumaan. Mutta onneksi se aina uusitaan niin saa sitä sitten.
Ja mä olen jo pitkään aikaan tottunut käymään tuolla apteekissa hakemassa kaikkia lääkkeitä. Kela kortti pitä aina näyttää kun hakee lääkkeitä. Tää viikonloppu on mennyt tosi mukavasti. Arki alkaa sitten taas huomenna. Toivottavasti pääsen lomille sitten taas ensi viikolla. Mutta sen näkee sitten. Elän nyt taas vaan päivän kerrallaan. Mutta onneksi mulla on noi mun rakkaat kaverit. Mitkä mä näen joka päivä. Ja iltaisin skypetän poikaystävän kanssa.
Mun pitää hankkia se uusi koko vartalo peili jossain vaiheessa.
Kun toi edellinen hajosi. Katsoo sitten missä vaiheessa hankin sen. niin saisi taas otettua uusia kuvia taas. Nyt on tuntunut vähän oudolta kun en ole vähään aikaan ottanut kuvia itsestäni.
Mutta kyllä mä sitten saan taas otettua kunhan vaan saan hankittua sen peilin. Voisi alkaa siihen nyt säästämään rahaa. Kamalan kallista peiliä en viitsi hankkia. Joku semmoinen mikä maksaisi vaan alle 50 euroa. Ja että se mahtuisi tuonne mun makkariin.
Ajattelin hankkia sen peilin ennen kun tulee kesä. Tai no katsotaan nyt. Joka tapauksessa hankin sen jossain vaiheessa.
Tuon vessan peilin kautta on hieman hankalaa ottaa noita kuvia.
Ja se vessan valo on hieman häiritsevä.
Voisi kohta pedata toi mun sänky. Ja laittaa vähän noita vaatteita taas tuonne kaappiin kun ne on ihan pitkin poikin mun huonetta.
Ja likaiset vaatteet pyykki koriin. Pesen sitten taas jossain vaiheessa pyykkiä ensi viikolla. Katsoo miten pesukone on taas vaan vapaa. Alan nyt vähän siivoamaan tätä keittiötä taas.
Kahvin puruja on taas kaikkialla. Ja noi tasot pitää pyyhkiä ja pitää siivota myös tätä mun keittiön pöytää kun tää on taas täynnä tavaraa. Saisi jotenkin siistimmäksi tätä. No mä teen se kohta.
Ei ole sitten kamalan sotkuista täällä kun on saanut vähän siivottua.
Mä yritän pitää tätä keittiötä siistinä. onneksi mulla on pesu ainetta niin saa noi tasot sillä putsattua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.