IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Synttärit.Maanantai 25.01.2016 08:00

Nyt se päivä koitti. Mun synttärit. 26 vuotta tuli täyteen.
Ja tänään myös salkkarit sarja viettää 17 vuotta.
Mä joudun tekemään kakun tänään. Sitä syödään sitten iltapalalla. Sovittiin ohjaajan kanssa että teen sen kakun tuossa ompelu ryhmän jälkeen. Tänään on taas kokki ryhmä aamulla. Ruokana on makkarakastiketta ja mustikka rahkaa. Ja salaatti. Mä teen tällä kertaa sen salaatin. No siinähän sitten tuo aamu menee. Aijon käydä asioilla kokki ryhmän jälkeen. Mun pitää käydä apteekissa hakemassa lisää sepamed suihku saippuaa. Ostan pari pulloa niin sitä on sitten taas.
Käytiin eilenä tosiaan pizzalla parhaan kaverin kanssa. Oli hyvät pizzat. Mä söin tuon alla pollo pizzan. Siinä oli kanaa ja ananasta. Tosi hyvää.
Eilenä jaksoin katsoa taas animea. Katsoin gintamaa ja gakkou gurashi sarjaa. Olen nyt katsonut kolme jaksoa gakkou gurashia. Ajattelin tänään taas katsoa lisää. Ja gintamaa ajattelin taas katsoa.
Eilenä oli kyllä mukava päivä. Ja tästäkin tulee hyvä päivä.
Nyt kun on saanut kunnolla levättyä niin jaksaa taas. Aijon mennä illalla taas lenkille päivällisen jälkeen. Pakko päästä vähän liikkeelle kun en liikkunut viikonloppuna kauheasti.
Tänään jaetaan taas viikon lääkkeet dosettiin. Leponex lääke pitäisi riittää vielä tälle viikolle. Ja se pitää taas kohta uusia että saa sitä sitten taas. sain eilenä aamulla maksettua laskut. Nyt nekin on maksettu. Ei tarvi niitäkään miettiä. Nyt olen täysin hereillä koska join vahvat aamu kahvit tuossa äsken. Kokki ryhmä alkaa vissiin jotain kymmenen aikaa. Käydään kaupassa ennen kun aloitetaan.
Niin me tehdään aina. Tänään pääsee taas tekemään kaulahuivia ompelu ryhmässä. Se ei ole vieläkään valmis se kaulahuivi.
Ihanaa kun ulkona ei ole enää niin kamalan kylmä. Pystyy hyvin liikkumaan tuolla. Sieltä se kevät alkaa lähestyä. Ihanaa.
Saa nähdä mitä paras kaveri on ostanut mulle synttäri lahjaksi. Ja mitä saan myös ohjaajilta. No illalla se selviää. Sen mä tiedän että poikaystävä lupasi ostaa mulle suklaata synttäri lahjaksi ja toinen kaveri. Suklaa kelpaa mulle aina. en ole edelleenkään muistanut pyytää ohjaajilta sitä tiski ainetta. No mä pyydän sen samalla kun menen aamupalalle. Pitäisi taas tiskata mutta se on hankalaa kun ei ole tiski ainetta. Tiskaan saman tien kun saan sen tiskiaineen käsiini.
Mua alkaa häiritsemään aina jos tiskit jää tiskaamatta. Ja mä tiskaan ne aina aamuisin kun olen aina blogin saanut kirjoitettua.
Tänään voisi puketua eri tavalla kun yleensä. Mun synttärien kunniaksi. pitää mennä vaan kaivamaan tuota vaate kaappia taas.
Nam. kakkua saa illalla sitten. syön ison palan sitä. Tulee varmasti hyvää kakkua minkä teen tänään. Sen kakun väliin tulee ainakin mansikka hilloa ja kerma vaahtoa. Ja sitten sen kakun pinnalle tulee karkkeja. Eilenä tehtiin se kakku pohja ohjaajan kanssa.
Siinä meni vaan jotain 15 minuuttia. Alkaa olla nälkä taas pikku hiljaa. No kohta pääsee aamupalalle. Syön tukevan aamupalan niin jaksan sitten kokki ryhmässä. Eikä ihan heti tule nälkä.
Kohta vaihtuu taas kuu. Helmikuu alkaa. Tää kuukausi on mennyt mun mielestä ihan todella nopeasti. Varmaan sen takia kun on ollut paljon tekemistä. Tylsää ei ole ollut. Se hoito neuvottelu alkaa pikku hiljaa lähestymään. Se on ensi kuussa mutta en muista vaan että mikä päivä ja mihin aikaan. No kun menen psykologille taas perjantaina niin saan siltä sitten sen ajan koska se on.
Tuntuu ihan siltä että se hoito neuvottelu oli hetki sitten taas.
Ja nyt se on taas. No hyvin se menee. Niin kuin aina. Ennen sitä mua alkaa aina vähän jännittämään. Mutta sitten kun puhutaan niistä asioista niin rentoudun lopulta. Onneksi ohjaaja lähtee mukaan sitten sinne. Sekin hieman selittää musta ja mun tilanteesta mikä se on. Lääkäri on myös siinä keskustelussa mukana.
Ja psykologi. Se lääkäri mikä mulla on nyt ollut niin ihan ok tyyppi.
Se aina kirjoittaa ylös mistä me puhutaan. Se keskustelu on aina kestänyt sen tunnin. Mutta aika menee onnekis äkkiä kun on siellä.
Saadaan puhuttua asiat. Sitten se lääkäri kirjoittaa taas lausunnon musta. Mikä mun tilanne on sillä hetkellä.
Huomenna pitää mennä taas klubitalolle. On se päivä taas.
Pääsee taas bussin kyytiin. Toivon että noi bussi matkat menisi nyt hyvin ettei alkaisi ahdistamaan. Aijon ottaa silti sen rauhottavan mukaan jos se ahdistus iskee. Se on hyvä olla mukana.
Se ainakin tuo turvaa kun tietää että se lääke on mukana.
Otan taas sen myös kun menen töisin keskiviikkona.
Saa sitten nähdä millainen päivä mulla on sitten töissä. Toivottavasti ei ala taas ahdistamaan. Mutta. Elän nyt taas päivän ja hetken kerrallaan enkä aijo miettiä huomista vielä. Keskityn nyt tähän päivään. Tästä tulee ihan mukava päivä. Kiva päästä tekemään ruokaa parhaan kaverin kanssa. Paras kaveri tekee sen mustikka rahkan. Tulee varmaan tosi hyvää.
Kirpaisee hieman kun käyn siellä apteekista ostamassa ne sepamed suihku saippuat. Niihin menee se alle 20 euroa aiankin. Mutta sitä on sitten taas hetken aikaan. Se on mun mielestä paras suihku saippua.
Olen nyt käyttänyt viime vuodet sitä. En käytä ollenkaan noita kaupan suihku saippuoita. Koska mä pelkään että mun iho sitten ärsyyntyy niistä. Toi sepamed on hyvä jos on tosi herkkä iho.
Mulla on tosi herkkä iho. Sille ei voi oikeen mitään.
Aloin käyttämään tuota suihku saippuaa silloin kun mulle tuli kuivia punaisia kohtia ihoon. Siitä on jo muutama vuosi. Jouduin menemään niiden takia silloin lääkäriinkin.
Nyt niitä ei ole tullut onneksi sen jälkeen. Mulla on aika hyvä iho taas tällä hetkellä. Mihin olen tyytyväinen.
mulle ei edes tule koskaan noita finnejä. No naamaan saattaa tulla jokus pari, mutta ne häviää aika nopeasti.
pitää kohta juoda taas pika teet ennen kokki ryhmää. keitän heti kun olen tullut aamupalalta. Hyvin kerkiää juomaan. Ja sitten on taas kauhea vessa hätä kun on juonut. No ei voi mitään. Mutta mun on pakko saada kohta teetä. Alkaa tehdä taas mieli. Eilenä mä join ainakin kolme kupillista teetä. Tänään menee varmaan saman verran. Olen tee holisti. Mielummin juon teetä enemmän kun taas kahvia. Olen enemmän tee ihmisiä. Ai niin tuosta tulikin taas mieleen että teetä pitää taas kohta ostaa lisää. Toi citrus vihreä tee on aika lopussa. Sitä pitää ostaa ainakin. Käyn ostamassa sitä lisää tällä viikolla. On sitä sitten taas. Nyt ajattelin juoda intense mint vihreää teetä. Se on tosi hyvää. Sekin alkaa myös kohta loppumaan.
Onneksi tee ei ole kamalan kallista. Pystyy hyvin ostamaan.
Maksaa jotain vähän yli kaksi euroa paketti.
Liptonin vihreät teet on parhaita. Onneksi niitä on monta eri makuakin. Voi aina vaihdella. Puoli tuntia enää niin pääsee aamupalalle. No nyt kun tässä on aikaa niin menen nyt petaamaan sängyn ja katson noi vaatteet mitkä pistän päälle.
Farkut ainakin ajattelin laittaa. Meikata en nyt jaksa.
Hiukset laitan taas ponihännälle. Sormukset taas sormiin.
Eilenä jaksoin lakata noi kynnet taas. Turkoosin värisiksi.
Laitoin vaan uuden lakka kerroksen kynsiin. Kun se väri oli taas kulunut. Nyt on hienot kynnet taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.