IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Perjantai koitti viimeinkin. :)Perjantai 29.01.2016 07:34

Mahtavaa. Perjantai! Nyt se viikonloppu vihdoin taas koitti.
Lähden taas poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. odotan kovasti iltaa kun se tulee hakemaan mut. Pitää alkaa pakkailemaan pikku hiljaa. Tää päivä kuluu varmaan aika hitaasti kun odottaa iltaa että pääsee lähtemään. No mä olen koneella vaikka tai katson tabletilla jotain. Saan silleen hyvin ajan kulumaan.
Kävin eilenä se psykologin luona. Juteltiin se vähän yli puolituntia.
Juteltiin mun voinnista mikä on ollut nyt viime aikoina. Kerroin sille viime viikosta mikä oli rankka. kerroin siitä työ päivästä kun lähdin pois sieltä. Sitten juteltiin noista bussi matkoista miten ne on mennyt. Kerroin että tällä viikolla bussi matkat meni onneksi hyvin, mutta viime viikolla ei. Sitten me tehtiin hengitys harjoitusta. Se psykologi sanoi että se hengitys harjoitus helpottaa ahdistusta. Jos hengittää oikealla tavalla. Se kesti sen viisi minuuttia. Sitten puhuttiin desucon tapahtumasta, mitä ostin sieltä ja animesta ja mangasta. Kerroin että olen taas innostunut katsomaan animea. Sitten se keskustelu päättyi ja sain nyt sen hoito neuvottelu ajan mikä on sitten helmikuun lopulla.
Psykologi sanoi että ohjaaja on myös mukana sitten siinä.
Saa nähdä kuka noista ohjaajista sitten lähtee tuonne hoito neuvotteluun. Sitten muistin sanoa sille psykologille että uusii tuon leponex lääkkeen. Että saa sitä sitten taas. Psykologi kyseli multa että koska mulla on verikokeet niin sanoin että varmaan ensi viikolla. Tuolla ulkona on siis aivan liukasta. Meinasin eilenä lentää monta kertaa kun kävelin tuolla eilenä. Selvisin kauppa reissusta.
Tänään päätin että en lähde luistelemaan tuonne ulos.
Ai niin meillä on naisten ryhmä taas aamulla niin mun pitääkin lähteä tuonne ulos. Kuulin parhaalta kaverilta että oltaisiin menossa mega myynti arenalle. Mutta en aijo ostaa mitään. Katselen vaan. Otan taas tuon mun guess laukun käyttöön. En ole pitkään aikaan käyttänyt Guess laukkua. Tänään otan sen myös käyttöön kun lähden lomille. Mulla on vaate kriisi taas päällä. En tiedä mitä pistäisin päälle kun lähden lomille. Farkut ainakin laitan. Tekisi niin mieli laittaa toi nahkatakki mutta mä en halua että mun pylly paleltuu. Laitan tänään tuon pitkän takin. Hiukset pidän auki ja meikata täytyy ennen kun lähtee. Näyttää sitten hyvältä.
kerkiän nähdä vähän lemmen viemää illalla ennen kun poikasytävä tulee hakemaan. Me tehdään illalla sitten tortilloja ruoaksi.
Hyvä ruoka. Aijon ottaa mukaan noita mun synttäri suklaat mitkä sain lahjaksi. Saa ne pikku hiljaa sitten syötyä pois.
Ja varmaan poikaystävä ostaa tänään mulle ne synttäri suklaat mitä en ole vielä saanut siltä. Lisää suklaata. Mutta ihanaa syödä suklaata taas kun on viikonloppu. Mun tekee mieli kauheasti myös sipsiä. Sitäkin pitää ostaa. Ja ehkä pizzaa myös.
En ole ollut nyt poikaystävän luona kolmeen viikkoon.
Ihanaa taas päästä sen luo. Päästään viettämään laatu aikaa yhdessä. ja mä varmaan nukun taas viikonloppuna noita päivä unia.
poikaystävä antaa aina mun nukkua jos mua nukuttaa.
Sitten se tulee välillä herättelemään mua. Jos olen nukkunut tosi kauan. Mutta tänään yritän ainakin valvoa illalla. Otan noi iltalääkkeet hieman myöhemmin. Eilenä mä nukahdin taas parhaan kaverin sohvalle. Paras kaveri herätti mut ja menin omaan sänkyyn nukkumaan. Nukuin tosi hyvin viime yön. Ja mä nyt heräsin taas tuossa puoli seitsemältä. Keitin taas aamu kahvit. Nyt olen täysin hereillä. Tästä tulee hyvä päivä. Ja hyvä fiilis kun viikonloppu alkaa.
Aijon ostaa juomaksi taas kivennäsivettä ja limsaa.
Ne on mun sauna juomat. Muumi limua täytyy ostaa koska sitä mun tekee taas kauheasti mieli. Poikaystävä varmaan ostaa taas lonkeroa itselleen. Se aina juo ne kun se pelaa tietokoneella. Sen peli juomat. Sain eilenä pestyä noi mun pyykit. Nyt on taas puhtaita vaatteita viikonloppua varten. Pitää ottaa mukaan taas alusvaatteita ainakin ja toppeja. Olo housut, farkut, ja joku huppari.
Tai jokin muu lämmin paita. yleensä aina kun lähden lomille niin mä pakkaan aina koko omaisuuden mukaan. Eli pakkaan joskus ihan liikaa. Mä vaan tarvitsen kaikkea. Ai niin shampoot ja hoito aineet pitää pakata mukaan jos me saunotaan taas.
Pakkaan nyt kaiken tuohon mun isoon mustaan kassiin. Olen nyt sitä alkanut käyttämään repun sijasta. Siihen mahtuu vähän enemmän tavaraa. Pitää sitten laittaa taas kämppä järjetykseen ennen kun pitää lähteä. Sänky pitää pedata ja tiskit tiskata. Tiskaan tuossa kohta kun olen saanut kirjoitettua blogin.
Huomasin että kahvi alkaa taas pikku hiljaa loppua. Mun pitää varmaan käydä tokmannilla ostamassa tänään lisää.
Mulla on melkein koko päivä aikaa hakea. Mä käyn hakemassa sen vaikka tuossa lounaan jälkeen. Jaksan luistella tuonne tokmannille. Onneksi sinne on vaan viiden minuutin kävely matka.
ja se kahvi paketti maksaa sen kolme euroa. Ostan taas tuota kulta katriina kahvia. Sitä mä olen vaan juonut viime aikoina. Paras kahvi.
Teetä juon sitten taas kun tulen tuolta tokmannilta.
Eilenä kun kävin kaupassa niin huomasin että uusin cosmopolitan lehti oli ilmestynyt. En ole vielä ostanut sitä. Ajattelin ostaa sen ensi viikolla kun tulee lisää rahaa taas. Nyt en vielä raaski ostaa sitä.
No onneksi se on vielä myynnissä jonkin aikaa. kerkiän hyvin ostamaan sitten sen. Lakkasin eilenä taas mun kynnet. Tumman punaiseksi. Viimeksi ne oli turkoosin väriset.
Haluaisin ostaa seuraavaksi tuon mustan kynsilakan. En ole vuosiin käyttänyt mustaa kynsi lakkaa. Viimeksi kun olin teini.
Onneksi tokmannilla myydään tuota mavalan mustaa kynsilakkaa. Mavala on mun lempi kynsilakka merkki. Ja se kuivuu tosi äkkiä ja väri pysyy pitkään kynsissä. Ja eikä ole kamalan kallista kynsilakkaa. Kävin eilenä pyörähtämässä seppälässä. Kun olin käynyt kaupassa. Sinne oli tullut paljon ihania uusia farkkuja myyntiin. Oi vitsit olisin niin halunnut ostaa uudet. Mutta. Maaliskuussa viimeistää ostan uudet housut. Jos ne on vielä myynnissä seppälässä. Siellä oli semmoiset ihanat tummat pilli farkut mitkä olisi maksanut vaan 30 euroa.
Kumpa niitä on sitten vielä maaliskuussa. Mä nyt ihan oikeasti yritän olla shoppailematta mitään ensi kuussa. vaikka kuinka tekisi mieli. Yrittää vaan ajatella että maaliskuussa sitten vasta.
Hyvää kannattaa aina odottaa. Sitten maaliskuussa mä varmaan shoppailen hulluna. Tahtoo kaikkea uutta ja ihanaa. Sitten on sitä shoppailu rahaa vähän enemmän kun säästän ensi kuun.
Menen sitten vaikka lahteen shoppailemaan.
Mulla on lihakset vähän kipeänä siitä keskiviikon kuntosali tunnista.
Vaikka otin aika rauhallisesti siellä. No kyllä nää lihakset alkaa pikku hiljaa sitten tottumaan kun käyn enemmän salilla. Tavoite on myös se että menisin myös aina maanantaina salille.
Iltapäivällä ompelu ryhmän jälkeen. Pitää vaan pyytää ohjaajilta liikunta kortti niin pääsen sinne sitten. Koitan ensi viikon maanantaina mennä sinne. Ja olen siellä noin sen tunnin ajan siellä. Tulen päivälliseksi takaisin. Lenkkeilen myös aina kun vaan pystyy ja tulee sopiva hetki. Joko päivällä tai illalla.
Aina se puolen tunnin lenkki. Tykkään liikunnasta tosi paljon. Ja siitä tulee aina tosi hyvä olo sen jälkeen. Mä nautin siitä.
Ihanaa aina mennä kuumaan suihkuun lenkin tai sali tunnin jälkeen.
Sen jälkeen mä aina rentoudun. Tulee vaan hyvä olo. Ja saa purettua vähän noita paineita tai kireää oloa. Jos mulla on kireä olo niin lähden aina silloin lenkille. Tuulettamaan ajatuksia.
Sitten se kireä olo aina häviää kun on kävellyt kunnon lenkin.
Koittaa vaan ajatella että kyllä tää tästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.