IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään kuntosalille.Maanantai 01.02.2016 07:38

viikonloppu meni ja uusi viikko alkaa taas. Oli tosi mukava viikonloppu poikaystävän luona. Päästiin viettämään laatu aikaa toistemme kanssa.
Ja olen nyt taas viikonlopun vaan herkutellut. Syönyt vaan suklaata ja sipsiä. Nyt herkut saa jäädä taas ja pitää lähteä liikkeelle. Ajattelin mennä salille ehkä tänään iltapäivällä. Tai sitten lenkille. Katson fiiliksen mukaan. Jompi kumpi.
Muutenkin olo on aika hyvä tällä hetkellä. Nukuin hyvin viime yön. Menin jo ennen yhdeksää nukkumaan eilenä. Olin parhaan kaverin luona taas eilenä illalla. Katsottiin hauskat kotivideot.
Tänään tulee onneksi taas salkkarit illalla. Ja lemmen viemää.
Ne täytyy katsoa. Tällä viikolla mulla on noi verikokeet taas. En vielä tiedä päivää mutta ne on aina alku kuusta. Ohjaajat aina varaa noi verokoe ajat ja antaa sitten lapulla meille. Että mä muistetaan se päivä. Tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. Mulle riittää leponex lääkettä vielä tälle viikolle mutta ensi viikolla tai tämän viikon lopulla pitää hakea lisää sitä.
Muita lääkkeitä mulla on vielä ihan riittävästi. Toi leponex loppuu melkein aina. Mutta onneksi sitä aina saa.
Kunhan on vaan käynyt verikokeissa ja sanonut psykologille että uusii sen leponex lääkkeen. Tänään pitää tässä aamun aikana pestä taas pyykkiä. Pesen nyt noi vaatteet mitä pidin viikonloppuna. Onneksi toi pesukone on aina melkein vapaa alku viikosta aamulla. Hyvin pystyy pesemään. Vien pyykit samalla kun olen menossa aamupalalle. Saa ne heti pesukoneeseen. Ja sen jälkeen kuivuriin.
Kaupassa pitää käydä taas tänään. Menen tuossa lounaan jälkeen.
hyvin kerkiää käydä ennen ompelu ryhmää.
En aijo mennä seppälään. Kierrän sen kaukaa etten vaan osta mitään. Tää on hyvää harjoittelua ettei sorru shoppailemaan.
Ja koitan vaan ajatella että en tarvitse mitään tällä hetkellä.
Mulla on kaikkea. Ja se nyt riittää toistaiseksi.
Haluaisin ostaa taas ihan hulluna uusia alusvaatteita. No katsoo sitä vaikka keväällä jos taas ostaisi uudet seksikkäät rintaliivit ja stringejä. Ja muita alusvaatteita. Mun pitäisi heittää pois noi mun kuluneet alsuvaatteet. Ja ostaa uusia tilalle.
Eilenä tuli taas katsottua muutama jakso gossip girl sarjaa. Ja varmaan tänään taas katson sitä. Mä olen jäänyt siihen sarjaan jotenkin koukkuun. Olen edelleen toisella kaudella. Vielä on monta kautta ja jaksoa jäljellä. On ihanan paljon katsottavaa. Ja pitää myös katsoa uudestaan toi O.C sarja koska en ole nähnyt sen sarjan kaikkia jaksoja. Katson noi kaikki jaksot tabletin kautta. Laitoin taas tabletin latautumaan niin pystyy taas tänään katsomaan sillä. Akku on siitä kohta ihan loppu. Annan sen nyt latautua tämän aamun ajan. Kohta alan taas tiskaamaan. Tiski vuori on taas syntynyt. Tiskaan kun olen saanut vaan blogin kirjoitettua.
Tänään en näe toista kaveria koska sillä on muita juttuja tänään. Näemme taas huomenna illalla. Katsotaan taas lemmen viemää yhdessä. Kohta pitää taas juoda teetä. Alkaa tehdä sitä kovasti mieli. Äsken join taas aamukahvit. Vahvat aamukahvit. Nyt on pirteä ja hyvä fiilis. Tästä tulee mukava päivä. On jonkin verran ohjelmaa taas. Illalla skypetän poikaystävän kanssa. Mulla on jo sitä nyt ikävä. Onneksi on skype ja puhelin. Kuulee toisen äänen.
Alkaa olla pikku hiljaa taas nälkä. Aamupalaan on vielä vähän yli tunti aikaa. Saan taas varmasti tällä viikolla lisää laskuja. Maksan ne kaikki kerralla kun rahat ovat tulleet. Sitten kun laskut on maksettu niin niitä ei tarvi enää sitten miettiä.
Onneksi olen oppinut sen että ensin maksaa kaikki laskut ja sitten näkee paljon jää aina tilille rahaa. Sillä summalla onneksi pärjää ihan hyvin vaikka kaikki laskut on aina maksettu. Mä ainakin pärjään tosi hyvin. Ja onneksi olen oppinut sen ettei kaikkea tarvi aina ostaa jos on jo. Mutta jos löytää jotain semmoista mitä ei myydä missään muualla niin sitten tulee aina ostettua.
Pitää nyt sinnitellä tämä kuu ja odottaa että shoppailee vasta maaliskuussa. Mutta hyvää kannattaa aina odottaa. Ja sitten on mukavaa kun säästänyt, niin on enemmän taas shoppailu rahaa. Sitten kun shoppaillut niin ei taas tarvi vähään aikaan shoppailla.
Olen nyt alkanut tehdä niin, että shoppailen silloin tällöin. Mutta ei aina. Haluaisin taas kovasti uudet korko kengät taas. Ajattelin ostaa tuossa uudet sitten kun lumet ovat sulaneet eikä ole niin liukasta enää. Pystyy kävelemään sitten niillä. En nyt todellakaan ole pitänyt mitään korko kenkiä nyt kun siellä on tappavan liukasta.
Nilkka voi mennä poikki tai kaatua pahasti. En halua ottaa sitä riskiä.
Käytän nyt vaan noita hyviä talvikenkiä. Joilla ei lennä helposti.
Ja mulla on aika hyvä tasapino. Jos horjahdan niin saan tasapainon aika nopeasti takaisin. Mutta onneksi ei enää ole kovia pakkasia.
Kuulin että kylmenee vissiin taas. Pitää taas laittaa toppa varustus päälle. Ettei tule helposti kylmä.
Mulle tulee kylmä aika helposti aina. Voisi käydä kohta pankin sivuilla katsomassa tuo mun raha tilanne mikä se on tällä hetkellä.
Se on aina hyvä tarkistaa välillä. Tykkään käydä pankin sivuilla aina katsomassa tuo raha tilanne kun jossain pankki automaatilla. Se on jotenkin turvallisempaa katsoa pankin sivuilta.
Ja mä käyn aika harvoin pankki automaatilla.
Ja kaiken mä maksan aina kortilla. En osaa käyttää oikein noita seteleitä tai kolikoita. Kortilla on aina helppo maksaa kaikki.
Ei tarvi kaivella kolikoita tai seteleitä.
Kohta petaan tuon mun sängyn taas. Nyt on puhtaat lakanat taas kun pesin ne tuossa viime viikolla. Mukavaa taas nukkua niissä.
Mulla on tällä hetkellä muumi lakanat.
Mitkä sain joululahjaksi. Ne on aivan ihanat. olen aina halunnut muumilakanat mutta en ole raaskinut ostaa koska ne on aika kalliita.
Ihanaa kun sisko oli ostanut ne mulle joululahjaksi.
Yksi parhaista joululahjoista mitä olen koskaan saanut.
Pitää kaivaa noi mun salikamppeet varmuuden vuoksi esiin jos menen salille. On sitten valmiina. Saa nähdä onko salilla hirveästi tänään porukkaa. Kyllä mä mahdun sinne joukkoon.
Taidan mennä salille mielummin kun tuonne ulos liukastelemaan.
Joudun muutenkin liukastelemaan ulkona kun käyn kaupassa.
Ja siitä saa samalla sopivan lenkin tehtyä.
Siinä on sitten mun lenkki tälle päivälle. Syön vähän puuroa ennen kun menen salille. Saa vähän enemmän virtaa.
Jaksaa nostella painoja. Olen ihan varma että huomenna mun lihakset ovat taas sitten kipeänä. Viimeksi oli kun kävin keskiviikkona. Ne lihakset vaatii taas totuttelua siihen että käyn nyt salilla. Alkuun saattaa olla kipeät mutta kyllä ne sitten tottuu.
Pikku hiljaa. En halua läskistyä sohvalle vaan pakko päästä liikkeelle taas. Tulee sitten hyvä olo liikunnan jälkeen.
Ja nyt kun taas herkuttelin viime viikonlopun sipsillä ja suklaalla,
niin pakko päästä kuluttamaan ne kalorit.
Tiukka linja taas tälle viikolle etten herkuttele viikolla, vaan sitten taas viikonloppuna. Ja koitan liikkua tällä viikolla taas paljon.
Huomasin kun olen tehnyt nyt tälleen, niin mun paino ei ole enää noussut. Se on vaan hyvä että ei herkuttele viikolla.
Syö terveellistä ruokaa. Ja liikkuu. Silleen mä olen saanut nyt mun painon pysymään aika samana. Mikä on vaan hyvä.
Tunnen itseni upeaksi tällä hetkellä. Mulla on nyt hyvä vartalo.
enkä ole onneksi mikään lauta. olen hieman pyöristynyt mutta se on vaan hyvä asia. On vähän noita muotoja mitkä näyttää itseasiassa aika hyvältä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.