IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Toivottavasti tulee hyvä päivä.Keskiviikko 03.02.2016 07:10

selvisin eilisestä päivästä. Klubitalolla meni ihan hyvin, mutta bussi matkat oli ahdistavia. Jouduin ottamaan rauhottavan kun tulin bussilla takaisin. Bussi oli ihan täynnä ihmisiä.
Onneksi nyt ei taas tarvi viikkoon mennä bussiin. Kun pääsin takaisin klubitalolta mä purskahdin itkuun. Itkin hetken aikaa, menin sohvalle lepämään. Ja heräsin sitten siihen että piti mennä sählyä pelamaan. Jaksoin onneksi mennä pelaamaan. oli ihan mukavaa pelata. Pelattiin taas miehet vastaan naiset. Miehet voitti. muutamalla maalilla.
Illalla kaveri tuli taas mun luo kylään katsomaan lemmen viemää.
skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luo illalla.
Menin eilenä ajoissa nukkumaan. Tänään on taas työpäivä.
Pitää olla yhdeksältä töissä. Kaupan kautta pitää taas mennä koska mun pitää ostaa eväät töihin. En vielä tiedä että mitä mä söisin.
No se selviää kaupassa. Mulla on taas vaate kriisi. En tiedä että mitä pistäisin töihin päälle. Katson sen kun olen saanut blogin kirjoitettua.
Kohta pitää syödä toi aamupala. Join taas kahvia äsken.
Olen nyt aika pirteällä tuulella. Aijon ottaa töihin taas tuon rauhottavan varmuuden vuoksi. Toivon että työ päivä menisi hyvin eikä alkaisi taas ahdistamaan. Onneksi kaveri on myös siellä niin on juttu seuraa. Ohjaajat kertoi mulle eilenä, että maanantaina naisten kuntosali ryhmässä on paikka vapaana. ne kysyi haluanko mennä siihen ryhmään. Olin että todellakin menen. Nyt mä käyn salilla maanantaina ja keskiviikkona. Kaveri on myös siinä maanantain kuntosali ryhmässä. Nyt alkaa kunnon kuntoilu.
Ja mulla on nyt siihen innostusta. Pääsee liikkeelle.
Ja kunto taas kasvaa vähän kun käyn salilla.
Jes. Hyvällä fiiliksellä tänäänkin olen menossa salille. Tulee varmasti hyvä tunti. Ja hiki. Vesipullo pitää taas ottaa mukaan.
Ja syödä hyvin ennen tunnin alkua. Se sali tunti alkaa puoli kuudelta ja kestää puoli seitsemään. Tunnin ajan. Soitan sitten taas poikaystävälle kun pääsen sieltä. Lemmen viemää ei nähdä tänään.
Salkkarit on nyt mennyt mielenkiintoiseen suuntaan. Pitää taas tänään katsoa. En jaksanut eilenä katsoa tabletilla yhtään mitään.
Mutta tänään ehkä ajattelin katsoa kun pääsen töistä.
Toivon että tästä tulee mukava päivä. Koitan olla taas positiivisella päällä. Ja ajatella mukavia asioita niin ei tuo ahdistus iske.
Mulla on nyt vähän hermot kireällä, mutta kyllä se siitä.
pitää lähteä vähän yli tunnin päästä. Hyvin on vielä aikaa. Mä heräsin taas kuudelta. Hyvin pääsin sängystä ylös. Ajattelin että jatkossa mä heräisin aina kuudelta. Se on hyvää harjoittelua. Mitä aikaisemmin herää sitä nopeammin tulee uni illalla.
Musta on tullut aamu ihminen. Paitsi jos olen lomilla niin silloin mä vaan nukun. Nukun aina niin pitkään kun mahdollista.
Ja tulee noi päikkärit myös nukuttua.
En ole vieläkään saanut verikoe aikaa. Varmaan ne on sitten vasta ensi viikolla. Saadaan varmaan aika tällä viikolla. Leponex lääke alkaa loppumaan. Sitä pitää hakea tuossa ensi viikolla. Kun on käynyt verikokeissa niin yleensä sen jälkeen saa noi lääkkeet hankittua. Mutta tälle viikolle vielä onneksi riittää lääkkeet.
Mulla on sitten toi hoito neuvottelu tämän kuun lopulla. Perjantaina aamulla. Kellon aikaa en nyt muista mutta se on kirjattu ylös.
Ohjaaja lähtee mukaan siihen keskusteluun.
Se keskustelu kestää sen tunnin. Onneksi aika menee aika äkkiä.
Kun on paljon juteltavaa. Käydään mun asioita läpi ja mitä tulevaisuudessa. Sitten lääkäri kirjoittaa taas lausunnon musta.
Mutta onneksi se ei ole vielä se hoito neuvottelu. Enkä aijo nyt todellakaan miettiä sitä koska siihen on vielä aikaa.
Päivä kerrallaan aijon nyt vaan elää. Ja olla nyt stressaamatta muita asioita. En vielä tiedä että mitä mä tekisin viikonloppuna.
Lähdenkö kotiin, vai olenko tällä. No sen näkee sitten. Onneksi paras kaveri on viikonlopun täällä jos mäkin oon.
On seuraa ainakin. Huomenna on taas siivous päivä. Alan sitten aamulla heti siivoamaan kun olen saanut blogin kirjoitettua aamulla.
Kohta aijon taas tiskata. Pakko tiskata ennen kun lähden töihin.
Mua alkaa häiritsemään noi tiskit jos ne jää tiskaamatta.
Sänky pitää myös pedata. Laukku pitää laittaa valmiiksi.
otan noi mun sisä tossut töihin mukaan. Mulla on ne aina jalassa siellä. En oikeen viitsi olla siellä sukkasillaan.
Vesipullo pitää ottaa myös mukaan jos jano iskee.
Maksan nyt noi mun eväät käteisellä. Mulla on viiden euron seteli niin ajattelin nyt käyttää sen. Pankki korttia en aijo ottaa mukaan tällä kertaa. Ettei se vaan häviä. Aijon nyt jatkossakin maksaa käteisellä noi mun eväät. Paljon helpompi tapa.
Meillä on puku huoneessa noi kaapit, mutta niitä ei saa lukkoon.
sen takia en ota pankki korttia mukaan ettei kukaan pölli sitä.
Ajattelin taas ostaa tuoremehua töihin. Tropicana appelsiini mehua. Todella hyvää. Pikku pullo maksaa sen vähän yli euron.
Toivottavasti niitä vaan kaupassa vielä. Jos niitä ei ole, niin sitten en osta. Pasteijan ajattelin ainakin syödä taas.
Aina kun käyn kaupassa ennen töihin menoa, niin silloin kaupassa jo heti aamusta on tuoreita pasteijoita. nam.
Tuore on aina paras. Saa samalla taas lenkkeiltyä kun kävelee töihin ja takaisin. Hyöty liikuntaa. Illalla on onneksi vielä sali.
Saa hyvät liikunnat taas tänään. Pitää vaan syödä hyvin niin jaksaa.
Syön kohta ruisleipää. Tein eilenä illalla sen aamupalaksi.
Ai niin ja aamu lääkkeet pitää muistaa ottaa kohta. Ettei vaan unohdu. Ja se rauhottava pitää muistaa ottaa mukaan.
pakkaan sen kohta tuohon mun laukkuun.
Onneksi tuolla ulkona ei ole kamalan kylmä. Tarkenee kävellä. Ainakin herää kun saa raitista ilmaa.
Onneksi toi kahvikin herätti mut äsken.
Mutta. Tästä tulee hyvä päivä. uskon ainakin. Kyllä mä selviän.
Lähden ajoissa kävelemään niin kerkiän käymään siellä kaupassakin. Kävelen ihan rauhassa kun ei ole kiire.
Haluan aina lähteä ajoissa niin ei iske toi kiire. Mua aina ärsyttää lähteä kauheassa kiireessä. Varaan aina aamuisin aikaa ettei tule sitä kiirettä. Saa rauhassa tehdä nää aamu rutiinit. Kuten tämän blogin kirjoittaminen. Mun aamu lähtee myös aina hyvin käyntiin tällä blogin kirjoittamisella. Tykkään aina kirjoittaa aamulla tämän.
Ja tästä on syntynyt mulle tapa. Ja mä tykkään kirjoittaa.
Olen nyt pitänyt tätä mun blogia jo kolme vuotta ainakin.
Ja aijon jatkossakin pitää tätä. Sekin tekee hyvää kun saa kirjoitettua noita ajatuksia johonkin.
Kuten esim tänne vaikka. Yleensä tää kirjoitus tila aina loppuu kun mulla tulee aina kauheasti tekstiä tänne.
Mä vaan aina kirjoitan mitä tulee mieleen.
Pieniä ja isoja asioita. Sitten tulee aina hyvä fiilis kun on saanut blogin kirjoitettua. On silleen että sain taas kirjoitettua.
Mutta nyt voisin katsoa noi mun vaatteet mitä pistän päälle ja alkaa syömään. Ja tiskaamaan. Musaa soimaan taas taustalle tottakai.
Tulee hyvä fiilis. En nyt jaksa meikata. Laitan vaan siistit vaatteet ja hiukset kiinni. Se riittää. Ai niin ja voisi noi sali kamat laittaa myös valmiiksi. On sitten valmiina illalla kun menee salille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.