IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Käytiin koti pizzassa :)Sunnuntai 07.02.2016 16:00

vihdoin ja viimein pääsin tänne irciin. Aamulla ja päivällä en päässyt tänne. Pikkaisen vitutti. Olin aamulla silleen että ah. nyt on juotu aamukahvit ja aijon kirjoittaa blogin. Mutta sivusto ei toiminut enkä pystynyt kirjautumaan sisälle. No mä kirjoitan tämän blogin hieman myöshässä. No ei haittaa. Onpahan nyt tekemistä. Ja pystyy kirjoittamaan. Oon ollut vaan koneella ja kavereiden kanssa käytiin kirpputorilla ja koti pizzassa syömässä kotzonet. Ei vitsi se kotzone oli tosi hyvää. Otin semmoisen missä oli kanaa, salaattia ja valkosipuli kastiketta. Jatkossa kun käyn koti pizzassa vaikka poikaystävän kanssa, niin otan tuon kotzonen pizzan sijasta. Paljon terveellisepi vaihto ehto. Ja täyttävää oli. Jaksoin syödä sen melkein kokonaan. Maha tuli täyteen. Viikonloppu on sujunut aika rennosti. Huomenna arki alkaa taas. Huomenna mulla on paljon ohjelmaa. On kokki ryhmä aamulla, ompelu ryhmä iltapäivällä ja salille illalla kaverin kanssa.
Tulee mukava päivä. Onpahan tekemistä.
täytyy nyt tunnustaa yksi asia. Sorruin tänään shoppailemaan netissä.
Tilasin ekaa kertaa nelly.com sivuilta yhden ihanan mustan topin missä lukee "just do it!" Ajattelin kokeilla tilata sieltä ja se onnistui. Haen sen sitten postista kun paketti saapuu. Maksan posti ennakolla. Yheensä se tuli maksamaan noin 27 euroa.
Toppi maksoi sen 21 euroa plus noi posti kulut.
päätin että siitä topista tulee mun sali toppi. Käytän salilla sitä ja muutenkin kun kesä lähestyy. ei vitsit siellä nelly sivuilla oli aivan ihania korko kenkiä. Olisin niin halunnut ostaa semmoiset valkoiset mitkä olisi vaan maksanut 44 euroa.
Tosi nätit kengät. Päätin että alan aina välillä shoppailla sillä sivustolla kun tekee mieli shoppailla. Ja kun raha tilanne sallii. Sain tänään maksettua vuokran ja pari muuta laskua niin tottakai sen jälkeen kun näki paljon jäi vielä tilille rahaa niin tietty se shoppailu himo iski. Nyt en osta enempää mitään muuta tässä kuussa. piste.
Mutta tuntui se ihan hyvältä shoppailla.
Käytiin kaupassa kaverin kanssa kun oltiin käyty koti pizzassa. Päätin tänään nyt käydä niin huomenna ei sitten tarvi.
Tuolla on taas tappavan liukasta kävellä. Huomenna liikun vaan salille illalla. Sinne on vaan alle viiden minuutin kävely matka.
sali tunti alkaa siinä varttia vaille viisi, ja loppuu varttia vaille kuusi.
Tietysti eka lämmitellään ja sitten noihin liikkeisiin ja laitteisiin.
koitan parhaani mukaan tehdä. Kumminkin että syke ja hiki tulee.
Tulee hyvä sali tunti. Sen jälkeen käyn suihkussa ja skypetän poikaystävän kanssa. Soiteltiin poiaksytävän kanssa hetki sitten. Hyvin sillä oli mennyt kaverin luona. Mukava viikonloppu oli. Tänään taas skypetellään illalla. Mukavaa nyt jutella enemmän sen kanssa koska viikonloppuna ei keretty kauaa jutella.
Kävin äsken suihkussa ja keitin teetä. Loppu iltapäivän olen koneella ja menen parhaan kaverin luokse illalla. Mukava päivä ollut tänään.
Huomenna sitten positiivisin mielin viikkoa aloittamaan.
Tulee nyt hyvä viikko varmasti kun on nyt saanut levättyä tarpeeksi.
Mutta. Huomiseen blogiin tulee sitten vähän enemmän tekstiä varmaan. kerroin nyt pikaisesti miten tää päivä on sujunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.