IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli mukava ja onnistunut päivä. Kokki ryhmä meni ihan hyvin aamulla. Saatiin ruoat tehtyä ja oli todella hyvää. Mä kävin apteekissa kokki tunnin jälkeen katsomassa saisinko leponex lääkettä. Sitä ei ollut vieläkään uusittu. Soitin sinne paikkaan missä sen voi uusia ja sanoin että on pikkaisne kiire koska mun lääkkeet riittää vaan vielä kolmeksi päiväksi. Pitää huomenna käydä sitten apteekissa työ päivän jälkeen.
toivottavasti saan huomenna sitten sitä. Ompelu ryhmä meni ihan kivasti myös. Sain taas tehtyä muutaman rivin sitä kaulahuivia.
Eilinen kuntosali tunti meni todella hyvin. Tuli hiki ja syke nousi.
Sen pitääkin mennä silleen salilla. Ja mä lisäsin vähän enemmän painoja ja taas mitä yleensä. Tästä tää kuntoilu lähtee pikku hiljaa. Ja se ohjaaja oli tosi mukava mikä piti sen tunnin.
Sali tunnin jälkeen skypetin poikaystävän kanssa kun pääsin salilta.
Hyvin kerettiin skypetellä. Menin sitten parhaan kaverin luokse viettämään loppu iltaa. Katsottiin salkkarit. Oli hyvä jakso. Ulla on vaan paras siinä sarjassa. Vitsit me naurettiin kaverin kanssa kun katsottiin salkkarit. Oli hyvä jakso. Tänään pitää taas katsoa illalla.
Tänään olen menossa taas aamulla tuonne klubitalolle. Menen sinne kuluttamaan aikaa. Toivon että bussi matkat menee nyt hyvin taas. Ettei vaan se ahdistus iske bussissa. Mä koitan ajatella mukavia asioita sen bussi matkan ajan. Aijon ottaa rauhottavan mukaan varmuuden vuoksi. Se on hyvä olla aina mukana tuommoisissa tilanteissa. Voi sen sitten ottaa jos ahdistus iskee.
Tänään on taas sählykin iltapäivällä. Mukavaa päästä taas pelaamaan. Tykkään tosi kovasti tuosta sählystä. Onneksi on semmoinenkin ryhmä viikolla. Ohjaajatkin on pelaamassa. Varmaan pelataan taas tänään miehet vastaan naiset.
Olen taas puolustamassa. Niin kuin aina. Olen todella huono hyökkääjä. Paras kaverikin aina puolustaa.
Ollaan aina samassa joukkueessa parhaan kaverin kanssa.
Se on kivaa. Saa sitten samalla purettua loput paineet pelissä.
Eilenä mulla oli jotenkin taas pinna kireällä ja ärsyyntynyt olo.
Mutta sali tunnin jälkeen olo oli sitten paljon parempi.
toi liikunta on aina paras keino purkaa paineita.
Mulla se auttaa aina. On sitten taas hyvä olo hetken aikaa.
Pitää taas kohta soittaa klubitalolle että olen tulossa syömään sinne. Soitan tuossa noin tunnin päästä. Tai sitten tuossa aamupalan jälkeen. Bussi kortin saa taas ohjaajilta. Se on hyvä ettei bussi matkoja tarvi maksaa itse. Pääsee kortilla.
Mulla on vaate kriisi taas päällä. En tiedä mitä pukisin päälle tänään.
Varmaan taas farkut laitan ainakin. Ja joku siisti paita.
Katson kohta noi vaatteet kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua.
Pyörähdin eilenä taas seppälässä huvin vuoksi. Siellä oli ale. Onnistuin taas ostamatta mitään. hyvä minä.
Olen alkanut oppimaan sen ettei sitä aina tarvi shoppailla vaan voi ihan hyvin katsella. Siellä oli kaikki farkut 25 eurolla.
sain hillittyä etten ostanut. Mä ajattelin ostaa uudet housut tuossa kun kevät alkaa lähestymään. Sitten vähän näkee mitkä farkut menee päälle. Nyt en vielä viitsi oikeen ostaa.
Seppälään oli tullut myös aivan ihania alusvaatteita. Uusia tosi hyvännäköisiä. push up rintaliivejä. Tahtoisin kovasti taas semmoiset. mihin kuuluu myös stringit.
No mä aijon ostaa noita uusia alusvaatteitakin varmaan tuossa ennen kesää. Se on nyt vaan hyvä että säästän vaan tämän kuun. raha asiat on tasapainossa. Ei tarvi niitä kauheasti miettiä.
se on vaan hyvä että sitä rahaa on. Pystyy aina maksamaan laskut. Eikä ole velkaa kenellekkään.
En aijo koskaan lainata rahaa keneltäkään. Eikä mun edes tarvi.
Mulla on hyvin noi raha asiat. Saan aina sopivasti joka kuukausi kelalta rahaa. Saan nyt taas kahdeksi vuodeksi eteenpäin rahaa aina kelalta. Sitten sen jälkeen pitää taas täyttää kelan paperit, lähettää ne ja katsoo saako taas sitä rahaa.
lääkärin lausunto musta pitää myös lähettää sinne. Ne näkee mikä mun tilanne on sillä hetkellä.
Tässä kuussa tosiaan on se hoito neuvottelu. Kuun lopulla. Hyvin se menee ja sitten kun se on ohi niin sitä ei ole taas vähään aikaan. Se hoito neuvottelu on aina kerran vuodessa. Siellä jutellaan mun sairauksista, elämän tilanteesta ja tulevaisuudesta.
Nyt mun asiat on paremmin kuin pitkään aikaan.
Syömisen kanssa ei ole ongelmia, Olen oppinut ajattelemaan järkevästi vaikka on tää skitsofrenia ja mielikuvitus laukkaa välillä.
Neuroottisuus ei ole oikeastaan vähentynyt. saatan olla neuroottinen joka päivä jostakin asiasta. Minusta on tullut positiiviinen ihminen.
Koitan aina ajatella myös että asiat aina järjestyvät. Ja jos on paska päivä niin ajattelee että ehkä huomenna on parempi päivä. En aijo vaipua mihinkään masennukseen. Ja yritän aina ajatella positiivisesti. Sillä mä pärjään aika pitkälle.
Ja on ihanaa nähdä noi kaverit joka päivä. On juttu seuraa.
Tänään taas mun toinen kaveri tulee kylään taas katsomaan lemmen viemää. Juodaan taas teetä ja höpötellään samalla.
skypetän taas poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse vielä illalla. Silleen mun kaikki illat oikeastaan aina menee.
Mielummin noin kun taas silleen että olisin ihan yksin noi illat.
Ja aika on kyllä mennyt tosi äkkiä. Tuntuu ihan siltä että joulu olisi ollut hetki sitten. Nyt on jo helmikuu. Kohta on kevät ja kesä. Ihanaa. Niitä odotelessa. Ja sitten alkaa paljon enemmän piristymään kun aurinko alkaa paistamaan keväällä.
Mukavampi mennä lenkille silloin. Voi nauttia auringon paisteesta.
Ja on varmasti paljon energiaa kun alkaa tulla valoisampaa.
Eikä ole enää liukasta kun lumet ja jäät alkaa sulamaan.
Pääsee kohta shoppailemaan kevät ja kesä vaatteita.
odotan innolla sitä shoppailua sitten. Ja on sitten vähän enemmän rahaakin kun on säästänyt. Sitten kun ole shoppailut, niin alan sen jälkeen taas säästämään. Säästäminen on hyvää harjoittelua.
Ettei ihan kaikki rahat vaan mene.
Mä näin viime yönä unta noista korko kengistä.
Oli omituinen uni. En ole viime akoina oikeen nähnyt mitään unia. Nyt viime yönä taas näin. Onneksi ei ollut mikään painajainen.
Mä näen välillä noita painajaisia silloin jos olen stressaantunut.
Ne ei ole kivoja unia koska ne tuntuu aina niin todellisilta.
Sitten kun herää niin huomaa että se olikin vaan onneksi unta.
Alan kohta taas tiskaamaan. Aijon nyt tiskata niin ei sitten myöhemmin tarvitse. Voisi taas laittaa musaa soimaan.
Tulee hyvä fiilis kun kuuntelee musaa. Mutta tästä tulee varmasti mukava päivä taas. Uskon ainakin. Huomenna on sitten taas työpäivä. Pitää varmaan huomenna herätä tuossa kuuden aikaan.
Kerkeää juomaan aamu kahvit, kirjoittaa blogi ja syödä ennen lähtöä. Kaupassa pitää käydä hakemassa noi eväät taas töihin.
En vielä tiedä että mitä evästä otan taas töihin. Ehkä joku kinkku salaatti, pasteija ja tuoremehu. Se voisi olla hyvä ateria taas töihin.
Mutta. katsoo sen sitten huomenna kun menee kauppaan.
Maksan nyt pankki kortilla sen ruoan. Ja käyn taas apteekissa huomenna työ päivän jälkeen katsomaan saisinko sitä leponex lääkettä. Toivottavasti saan sitä huomenna. Mä olen sitten vähän pulassa jos en saa sitä lääkettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.