IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vanhempien luokse :)Perjantai 19.02.2016 07:33

Nyt se viikonloppu taas koitti. Olen menossa vanhempien luokse viikonlopuksi. En ole aikoihin ollutkaan kotona.
poikaystävä lupasi tulla käymään sitten viikonloppuna.
Pääsen jo lähtemään kahdentoista jälkeen. Naisten ryhmässä ollaan menossa taas lahteen. Ollaan pari tuntia siellä.
Lähdetään jo tuossa ennen kymmentä. Vielä noin kolme tuntia aikaa.
Mutta hyvä fiilis on tällä hetkellä ja ihan mukavaa mennä kotona käymään. En ole vielä pakannut ihan kaikkea. Jatkan pakkaamista kun olen saanut taas tämän blogin kirjoitettua.
Eilenä oli ihan mukava päivä. Sain siivottua ja pyykit taas pestyä. Kävin tokmannilla. Ostin alkoholitonta siideriä viikonlopuksi, Hoito aineen hiuksille, pullaa, muffinseja, kivennäisvettä.
Ostin ne pullat ja muffinsit sen takia kun poikaystävä tulee sitten käymään. On jotain tarjottavaa. Ne muffinsit on suklaan makuisia.
Varmasti hyviä. Niissä on jokin täyte sisällä. En malta odottaa että pääsee maistamaan. Otan lomille taas mukaan kannettavan ja tabletin.
Pystyy sitten skypettämään poikaystävän kanssa.
Tabletti on taas latautumassa. Eilenä toiminta tunnilla kyseltiin jotain tieto visa kysymyksiä ja juotiin kahvia. En lähtenyt enää illalla lenkille kun siellä oli aika raju lumi sade. Katselin eilenä tabletilla taas the fosters sarjaa. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Pitää taas katsoa sitä viikonloppuna. Onneksi saan netti yhteyden puhlimen kautta niin pystyy käyttämään netflixiä.
Ihanaa pääsee viikonloppuna saunaan. En malta odottaa. Aijon saunoa pitkään taas. Nauttia puu saunasta. Mä rakastan saunaa. Mä voisin saunoa vaikka joka päivä jos vaan pystyisi.
Se rentoutttaa. Ajattelin syödä vähän pizzaa viikonloppuna.
Mun tekee sitä kauheasti mieli. Ja suklaata aijon syödä taas viikonloppuna. Kunnon herkut. Ensi viikosta alkaen, mä koitan käydä nyt joka päivä puolen tunnin lenkillä.
Katson kun on sopiva hetki niin lähden vaan sitten lenkille. Ajon nyt lisätä enemmän liikuntaa viikolle. Pitäisi myös hankkia noi käsipainot ja kahvakuula. Pystyn sitten tekemään niitä liikkeitä tuossa mun olo huoneessa. Siellä on tilaa tehdä. Ja alan tekemään noita kyykkyyn ylös liikkeitä. Onneksi mulla on iso olo huone niin pystyy siellä tekemään. Pitää vaan siirtää toi sohva pöytä vähän syrjään. Näin eilenä aamulla lemmen viemää uusinnan. Ja eilenä illalla katsottiin taas kaverin kanssa lemmen viemää.
Tänään aijon katsoa sitten porukoilla lemmen viemää illalla. Kotona on monta telkkaria niin mä näen sitten sen.
Kuuden aikaan skypetetään taas poiaksytävän kanssa. Laitan puhelimen kautta taas tuon netti yhteyden.
Aamupala on noin puolentoista tunnin päästä. Hyvin kerkiää kirjoittaa blogin. Pitää syödä kunnon aamupala taas niin jaksaa sitten naisten ryhmässä. Koitan olla shoppailematta mitään.
Kävin eilenä pankin sivuilla. sain yhden laskun maksettua ja huomasin että kivasti on taas tilillä rahaa. Hyvin pärjään taas tämän kuun loppuun asti. Ja ensi viikolla tulee ne loput rahat taas kelalta.
Onneksi mun raha asiat on tasapainossa. Ja että on sitä rahaa.
odotan ensi kuuta innolla kun voi taas shoppailla.
koitan olla tuhlaamatta kauheasti. Jotain pientä kivaa aijon taas ostaa. Pitää taas laittaa kämppä järjestykseen ennen kun lähden lomille. täytyy taas tiskata ja pedata sänky.
On sitten mukavaa palata siistiin kämppään kun tulee lomilta.
Mun molemmat kaverit on täällä viikonlopun.
Ne ei ole lähdössä lomille. Luvattiin taas tekstailla parhaan kaverin kanssa. En ota mitään rauhottavia lomille mukaan koska uskon että viikonloppu menee ihan hyvin kotona.
Aijon taas levätä siinä samalla ja nukun taas aika paljon.
aijon nukkua pitkään taas ja nukkua päikkäreitä.
Varmaan käydään äidin kanssa lenkillä viikonloppuna.
Kukaan mun sisaruksista ei ole nyt tulossa viikonlopuksi kotiiin.
No mä näen ne sitten taas jossain vaiheessa.
Ihan tyhmää kun salkkareita ei tule enää perjantai iltana. Saisi tulla mun mielestä. Mutta uusi päivä sarja alkaa ensi viikolla uusin jaksoin. Ollaan niin odotettu sitä parhaan kaverin kanssa.
Sekin on yksi meidän lempi ohjelma. Katsotaan se aina.
Olen nyt siinäkin vähän pihalla kun en muista mitä siinäkin nyt tapahtui viimeksi. No kyllä siinä pääsee taas juoneen mukaan.
Se varmaan tulee taas maanantaista keskiviikkoon.
Kolmena päivänä viikossa. Saisi tulla siinä kahdeksalta salkkareiden jälkeen. Koska puoli yhdeksältä tulee noi poliisit.
Taas katsottiin poliisit ohjelmaa eilenä. oli aika huvittava jakso.
En ole aikoihin katsonut emmerdale sarjaa.
Olen siinäkin nyt ihan pihalla. Pitäisi sitäkin alkaa vaikka taas katsomaan. Haluaisin niin aloittaa katsomaan true blood sarjaa uudestaan. Mutta toi mun dvd laite on rikki. Ei pysty katsomaan mitään dvd:tä. Pitäisi ihan ostaa uusi.
Mutta en ole vielä jaksanut hankkia sitä. Pitäisi ostaa se uusi koko vartalo peilikin. Pitää kysyä ihan ohjaajilta että voitaisiin mennä yhdessä joku kerta vaikka ostamaan se peili.
Noi ohjaajat on myös mukana jos haluaa hankkia jotain isompaa.
Saa samalla sitten kuljetettua sen.
Mun oma ohjaaja on nyt lomalla. Sitten kun se tulee lomalta niin aijon kysyä siitä peilistä että voidaanko mennä ostamaan se.
Varmaan mennään sitten lahdesta katsomaan.
Varmaan jostain huonekalu liikkeestä löytyy se peili.
Kamalan kallis se ei saa olla. Toi mun edellinen peili mikä meni rikki, niin se oli ostettu ikeasta. Maksoi vaan 40 euroa. Mutta se oli hyvä peili. Harmittaa että se meni rikki.
No ainahan saa uuden hankittua. Aijon tuossa ennen kesää varmaan hankkia sitten sen peilin. Tuntuu nyt vähän oudolta kun ei voi oikeen katsoa itseään koko vartalo peilin kautta.
Pitää vaan nyt peilailla tuolla vessan peilillä.
No näkee naaman ainakin. Ja pystyy onneksi meikkaamaan.
Sitten kun saan sen uuden peilin niin täytyy ottaa sen kautta taas uusia kuvia. Kynnet voisi lakata taas. Kaitan vaan uuden lakka kerroksen kynsien päälle. Mulla on tällä hetkellä turkoosin väriset kynnet. Se on mun lempi kynsi lakka väri tällä hetkellä.
Mä olen nyt käyttänyt vaan sitä. Sitten kun se väri alkaa taas loppumaan niin pitää ostaa taas lisää sitä.
Sokosessa pitäisi myös käydä taas. En ole pitkään aikaan käynyt siellä. Voisi vähän katsoa noita meikkejä sieltä.
Ja jotain ihania korviksia. Hopeaa ajattelin ostaa. Hopea sopii mulle paremmin kun taas kulta. Niin ja uusia aurinkolaseja voisi myös katsella sieltä. Siellä on aika hyviä aurinkolaseja.
Eikä ole edes hirveän kalliita. No ennen kesää tai keväällä aijon ostaa uudet aurinkolasit. Mä omistan aika monet aurinkolasit mutta ne on aina vaan hukassa. Ne on aina jossain mun jonkun laukun pohjalla. Nyt taas löysin vähää aikaa sitten yhdet aurnkolasit mun laukusta. No hyvä että löytyi. Mä käytän nyt niitä sitten ennen kun ostan uudet. Toivon että ne mun edelliset aurinkolasit ei mene vaan nyt rikki. Sitten vähän vituttaisi. No onneksi toi tokmanni on tuossa vieressä niin sieltäkin voi ostaa uudet aurinkolasit.
Mutta. Nyt jatkuu pakkaaminen ja alan tiskaamaan.
Saa ne hoidettua ennen kun lähden lomille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.