IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kokki ryhmä :)Maanantai 22.02.2016 07:15

Uusi viikko alkaa taas. Viikonloppu taas on vietetty. Tänään on taas aika vauhdikas päivä. Kokki ryhmä on taas aamulla, päivällä ompelu ryhmä ja sali illalla. No kyllä mä selviän tästä päivästä. Ihan kivaa kun on kokki ryhmä taas tänään. Meillä on aina toi kokki ryhmä parin viikon välein maanantai aamuisin. Kokki ryhmän jälkeen täytyy käydä kaupassa ja postissa hakemassa se mun tilaama uusi toppi.
Porukat toi mut eilenä iltapäivällä tänne takaisin. Katselin eilenä taas O.C sarjaa. Olin koneella, skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.
Katsottiin parhaan kaverin kanssa eilenä telkusta hauskat kotivideot.
Sitten menin nukkumaan tuossa yhdeksän aikaan.
Taas heräsin tänään ennen kun herätys kello soi. Heräsin 20 minuttia etu ajassa. No totesin sitten vaan että herään nyt.
Join taas äsken aamukahvit. Maistui tosi hyvältä koska lomilla mä en juonut yhtään kahvia. Join lomilla vaan vihreää teetä.
Tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. Nyt on leponex lääkettä niin se ei ole ihan heti loppumassa.
Eikä mun vieläkään tarvi hakea lisää noita lääkkeitä. Masennus lääkkeitä on edelleen. Ainakin yksi paketti vielä jälkellä.
Ja on vielä noita e-pillereitä. Sain taas eilenä laskun. Maksan sen sitten kun kerkiää. Ja noi loput laskut siinä samalla. Huomenna tulee kuun loput rahat kelalta. Saan sen 130 euroa.
Sillä saa hyvin maksettua noi loput laskut.
Mun raha tilanne on edelleen aika hyvä tällä hetkellä.
Olen oppinut onneksi nyt säästämään niin sitä rahaa on aina sitten tilillä. Ja kun shoppailen niin en todellakaan aijo tuhlata kaikkia rahoja mitä saan kuussa. Shoppailen hieman mutta en liikaa.
Yleensä jos vaikka shoppailen niin se mun budjetti on joka kuukausi se sata euroa tai alle. Jos haluan ostaa jotain kallimpaa niin sitten se on vähän enemmän. Mutta harvoin tulee ostettua jotain kallsita.
Nyt aijon ostaa sitten jossain vaiheessa sen uuden ihanan laukun taas. Joka saa maksaa sen 200 euroa tai alle. Sitten sitä laukkua pystyy käyttämään monta vuotta. Ostan sen kokoisen että mahtuu vähän tavaraa siihen. No ostan sen sitten varmaan tämän vuoden puolella. Ehkä aijon ottaa vähän säästöistä siihen mun uuteen laukkuun. Vaikka sen sata euroa vaikka. Niin sitten omalta tililtä menee se toinen satanen. No pitää vielä hiukan suunnitella.
Onhan tässä koko vuosi aikaa miettiä vielä eikä sillä uudella laukulla ole kamalan kiire. Tänään on myös taas ompelu ryhmä iltapäivällä.
Ja mennään salille illalla kaverin kanssa. Jos nyt tällä kertaa ei tulisi sitä huonoa oloa. Tuskin tulee. Mulla on ihan hyvä olo tällä hetkellä.
Huomenna kun menen taas aamulla klubitalolle niin otan taas sen rauhottavan mukaan. Koska sitä ei voi tietää että millaiset ne bussi matkat sitten taas on. Koska mulle tulee aika huono olo busissa.
Mua vaan alkaa ahdistamaan jos se bussi on kamalan täynnä.
No nyt keskityn tähän päivään enkä mieti vielä huomista.
pyykkiä en kerkeä nyt pesemään aamulla koska on se kokki ryhmä.
Kerkiän pyykkiä pesemään viimeistään siinä torstaina.
Kohta alan taas tiskaamaan. Ja kuuntelen samalla hyvää musaa. Lähtee aamu mukavasti käyntiin kun kuuntelee musaa.
Tästä tulee varmasti hyvä päivä. Onpahan taas tekemistä.
Positiivinen asenne vaan kehiin niin päivästä tulee hyvä.
Tänään alkaa uusi päivä sarjan uudet jaksot. Ollaan niin odotettu sitä sarjaa parhaan kaverin kanssa. Se alkaa kahdeksalta salkkareiden jälkeen. Jee. Tänään tulee taas salkkaritkin.
Salkkarit on vaan paras tv ohjelma. Toisena tulee lemmen viemää. Lemmen viemää en näe koska olen salilla siihen aikaan. Mutta huomenna sitten taas näkee lemmen viemää.
kaveri tulee taas kylään niin juodaan teetä ja katsotaan.
Sitten kun tulen taas salilta illalla niin alan skypettämään taas poiaksytävän kanssa. keritään hyvin juttelemaan ennen kun menen parhaan kaverin luokse taas illalla. Mulla on jo nyt kauhea ikävä poiaksytävää. No näemme sitten taas jossain vaiheessa. Onneksi on skype ja puhelin millä voi aina soittaa jos tuntuu siltä.
Sanoin poikaystävälle että lähtee ihmeessä taas moikkaamaan kavereita nyt tänä viikonloppuna. Koska tiedän sen että me keretään olla poikasytävän kanssa vielä monta monta viikonloppua yhdessä. Ja se on parasta kun näkee toista pitkän ajan jälkeen taas.
Se on vaan paras fiilis ikinä. Vatsassa on aina perhosia kun odottaa että näkee toisen. Ja poikasytävälle tekee kyllä hyvää myös se että näkee sen kavereita. Mä varmaan menen sitten taas viikonlopuksi kotiin taas. Koska mun molemmat kaverit lähtee lomille taas tänä viikonloppuna. Mutta jos mulla on paska viikko ettei pysty lähtemään lomille, niin olen sitten täällä. Koska sitä ei koskaa tiedä millainen olo voi olla seuraavana päivänä.
Se voi olla joko hyvä tai huono. Otan ihan päivän kerrallaan.
Keskityn nyt tähän päivään enkä aijo miettiä huomista.
Olen kyllä siihen tyytyväinen että musta on tullut aamu ihminen.
Jaksan aina herätä heti kun kello soi. Mä tykkään tosi paljon näistä aamuista. Voi rauhassa juoda aamukahvit ja blogin kirjoittaa.
Mun päivä ei lähde käyntiin ellen ole saanut aamukahvia ja blogia kirjoitettua. Ai niin kun käyn kaupassa tänään niin pitää muistaa ostaa lisää tuota citrus vihreää teetä. Se on lopussa.
Sitä teetä pitää olla aina. Se ei saa koskaan loppua.
Aina jos joku mun lempi tee loppuu niin sitä pitää ostaa heti lisää.
Ai niin kahviakin pitää myös ostaa. Sekin alkaa olla lopussa.
No ostan varmaan sitä tänään varmaan tai tällä viikolla.
taidan tehdä silleen että ostan sitä tänään niin sitä ei tarvi sitten miettiä. Kulta katriina kahvi ei ole onneksi kauhean kallista. Ja mä juon nyt vaan sitä kahvi merkkiä. Se on vaan paras.
Hyvää eikä niin kauhean kallista. Animea pitäisi taas katsoa.
yritän nyt tällä viikolla katsoa taas jotain sarjaa.
Varmaan gintamaa. En ole katsonut taas animea vähään aikaan.
Mulla on monta anime sarjaa vielä kesken.
Katson tänään taas netflixistä jotain. Varmaan the fosters sarjaa ja O.C sarjaa katson taas tänään. Tabletti on latautumassa.
Lataan nyt sen akun täyteen niin pystyy taas katsomaan sillä.
Eikä sitä tarvi taas hetkeen ladata. Kahvi pannu pitää myös kohta pestä. Ettei jää likaiseksi. Ulkona on taas kivasti lunta.
Pitää taas pukeutua lämpöisesti. Niin tarkenee liikkua tuolla.
Käyn varmaan ehkä seppälässä. Katselemassa vaan ajan kuluksi.
Käyn ihailemassa noita farkkuja mitä siellä on nyt myynnissä Haluan semmoiset. No ensi kuussa varmaan aijon sitten ostaa. Kun on tullut taas vähän rahaa. odotan innolla. Että pääsee taas vähän shoppailemaan. Seppälä on yksi mun lempi vaate liike.
Siellä myydään vaan kaikenlaisia ihania vaatteita.
Ja joskus siellä on alennuksessa jotain. Joko vaatteita tai alusvaatteita. Alusvaatteita tulee aina ostettua jos siellä on halvalla jotain. Jos joku vaikka maksaa jotain viisi euroa vaan ja on sopiva koko niin silloin tulee ostettua. Tekee välillä hyviä löytöjä halvalla.
Ja mä ostan aina silloin jotain jos löytyy jotain kivaa halvalla.
Se on aina mukavaa. Halpaa shoppailua.
Mikä tekee aina hyvää. Ostan ehkä jotain muutakin seppälästä kun vaan ne housut. Katsoo jos vaikka löytyy samalla joku kiva paita.
Mutta. Nyt alan tiskaamaan. Ja katsoa noi vaatteet mitkä puen päälle tänään. Mulla on taas vaate kriisi.
En tiedä että olenko vaan olo housuissa vai laitanko farkut.
No tässä on koko aamu aikaa miettiä ennen kokki ryhmää.
sänky pitää myös pedata. Aamupala on vasta noin tunnin päästä.
No olen nyt koko aamun koneella ennen kun alkaa toi kokki ryhmä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.