IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hoito neuvottelu.Perjantai 26.02.2016 07:38

Tänään on aamulla tuo hoito neuvottelu. yhdeksältä. Ollaan lähdössä ohjaajan kanssa noin kymmentä vaille yhdeksän sinne.
autolla mennään. Mua ei jännitä yhtään. Hyvin se menee.
Sen jälkeen mä kerkiän jopa tuonne naisten ryhmään. Kuulin että me väritetään siellä. Ohjaaja sanoi että voi ottaa omat värityskirjat mukaan. Mä ainakin otan ja noi mun stabilo tussit.
Ihan kiva taas vähän väritellä kun en ole pitkään aikaan värittänyt.
Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Olen lähdössä lomille. Taas vanhempien luokse. Poikaystävä lähtee tänä viikonloppuna moikkaamaan kavereita. Eli reissuun. Sovittiin että ensi viikon viikonloppuna menen taas sen luokse viettämään viikonloppua. Mulla on jo nyt kauhea ikävä sitä. No ensi viikolla näemme. Odotan kovasti.
En ole vielä kerennyt pakkaamaan tai mitään. Pakkaan kun olen saanut blogin kirjoitettua taas. Hyvin kerkiää. Porukat tulee hakemaan mut tuossa kolmen aikoihin iltapäivällä.
Kerkiän näkemään mun kaverit vielä tänään ennen kun nekin lähtee viikonlopun viettoon. Tekstaillaan parhaan kaverin kanssa taas.
Tulee varmasti ihan mukava viikonloppu.
Aijon levätä siinä samalla. Ja aijon nukkua jos nukuttaa. Aijon pitkään ainakin nukkua. Pitää ottaa taas kannettava mukaan ja tabletti. Katselin eilenä taas tabletilla the fosters sarjaa. Nyt se on mennyt jännäksi. Pitää katsoa sitä taas viikonloppuna.
Pääsee saunaan taas viikonloppuna. Ihanaa. Ajattelin juoda varmaan taas sen alkoholittoman siiderin. Viime kerralla en juonut.
Ei sillä hetkellä tehnyt mieli. Suklaata aijon syödä taas viikonloppuna. Siitä en aijo luopua. Täytyy syödä. Ostin nyt taas uutta suklaata kun kävin taas kaupassa eilenä. Saa nähdä onko se hyvää. Joo kaupassa kävin taas eilenä lounaan jälkeen.
Varmaan tänäänkin käydään kaupassa porukoiden kanssa.
En mennyt eilenä toiminta tunnille koska mulla olikin leivonta ryhmä.
Tuli tehtyä semmoinen muru piirakka. Onneksi tuo meidän kokki ohjasi sitä ryhmää niin se auttoi siinä samalla. Oli ihan mukavaa leipoa. Tykkäsin. Meillä on aina torstaisin välillä tuo leivonta ryhmä. Silloin jos se on niin ei tarvi mennä sitten toiminta tunnille.
Mun kaverit meni toiminta tunnille eilenä. Laitoin viestiä niille etten tule nyt toiminta tunnille koska on leivonta ryhmä.
Tänään tulee salkkarit taas illalla. Pitää katsoa koska se jäi eilenä aika mielenkiinoiseen kohtaan. Joo luin iltalehden sivuilta että se miia näyttelijä palaa salkkareihin. Olin sitten että mitä?
Ja eilenä se näkyi lopussa. Mutta se varmaan esittää ihan eri henkilöä siinä salkkareissa. Oli kyllä pikkasen muuttunut mitä se oli viimeksi salkkareissa. Ja tänään tulee sitten niiden salkkareiden jälkeen se salkkari leffa. Toinen osa. En tiedä vielä katsonko sen.
Jos mua väsyttää niin menen nukkumaan. Mun parhaalla kaverilla on se sama leffa dvd:llä. Mä voisin lainata sen joskus ja katsoa.
Ekan salkkari leffan olen nähnyt. Se oli musta hyvä.
Katsottiin eilenä taas kaverin kanssa lemmen viemää. Se oli aika huvittava jakso. Me vaan naurettiin kun katsottiin.
Tulipahan hyvät naurut. Skypetin taas poikaystävän kanssa eilenä.
Luvattiin soitella viikonlopun aikana.
Saa taas nähdä jaksanko valvoa viikonlopun aikana. Musta vähän tuntuu että menen jo nukkumaan jotain kahdeksan jälkeen.
Saa nyt nähdä kauanko se mun hoito neuvottelu sitten kestää.
Sitä ei koskaan tiedä. se voi kestää puoli tuntia tai jopa tunnin.
Riippuu ihan siitä mistä me jutellaan sitten siellä.
Ainakin mun voinnista. Se on se tärkein asia siellä.
Oikeastaan mua ei jännitä yhtään. Koska siellä on tutut ihmiset. Joiden kanssa olen ennenkin jutellut.
Lääkärin nyt näen taas pitkästä aikaan. Se on ihan mukava. Se on nainen. Mutta sen nimeä mä en koskaan muista.
Aina kun mä tapaan jonkun ihmisen niin en alkuun aina muista sen nimeä. Vaikka se on sanonut sen. Sain eilenä pestyä pyykkiä. Nyt on taas puhtaita vaatteita. Viikonlopuksi. Koitan käydä lenkillä taas viikonloppuna. Äidin kanssa. Oltiin viimeksikin lenkillä.
Juteltiin niitä näitä samalla. Äitikin on varmaan taas iloinen kun tulen taas kotiin. Me nähdään aika harvoin. Mä yritän nyt tästä lähtien käydä useammin kotona. Se on yksi mun tavoite.
Kotona on aina hyvä välillä käydä. Mukava nähdä aina vanhemmat.
Tuntuu nyt taas oudolta kun en näe poikaystävää. Mä sanoin sille eilenä että on ikävä. Ja silläkin on varmaan mua ikävä.
Sanottiin taas hetki sitten toinen toisillemme että rakastetaan toinen toisiamme. Harvoin tulee sanottua se. Me aina osoitetaan rakkautamme aina teoilla. Pussaillaan ja halaillaan. Ollaan lähellä.
Ja poikaystävä osoittaa aina rakkautta ostamalla mulle suklaata.
Tai jotain muuta. Vitsit mä rakastan sitä miestä. Ollaan oltu jo kohta kuusi vuotta yhdessä. Mä pystyn puhumaan ihan kaikesta poikaystävän kanssa. Ja se on ihanaa kun poikaystävä aina kuuntelee mua. Ja mä kuuntelen sitä.
Ja se aina lohduttaa jos mulla on paha olla. Ja mulle se on yksi tärkeä asia että poikaystävällä on hyvä olla.
Että se voi hyvin. Ja mä annan aina sille tilaa jos se tarvii sitä.
Tai jos se haluaa olla rauhassa. Niin en häiritse sitä.
Poiakystävä antaa mullekkin aina tilaa. Ja se ymmärtää myös tämän mun sairauden. Skitsofrenian. Mikä mulla on. Eikä se sairaus häiritse sitä. Se rakastaa mua sellaisena kun oon.
Se on tärkeintä. Ja mä rakastan poikasytävää myös semmoisena kun se on. Se on aivan ihana. Liiankin ihana.
Tää on ollut mun pisin parisuhde tähän asti. Ehkä ole löytänyt sen oikean. Musta tuntuu siltä. En halua ketään muuta.
Muistan kun olin teini niin mun parisuhteet kesti aina vaan sen pari kuukautta. Sitten kun parisuhde oli ohi niin löysin aina uuden miehen. Olen seurustellut myös naisen kanssa.
Luulin silloin nuorempana että olin bi. Mutta nyt olen ihan hetero.
Se oli vaan kokeilua olla naisen kanssa.
Olin etsimässä itsenäni. Kaikki ne tunteet oli hämmentäviä kun olin teini. En tiennyt rakastinko vai enkö.
Mutta onneksi olen löytänyt jo itseni. Ja musta on tullut aikuinen ihminen. Aika viisaaksi olen tullut. Ja lopettanut kokonaan alkoholin käytön. Se on ollut yksi mun viisaammista päätöksistä.
Alkoholista tulee vaan huono olo. Eikä se sovi mulle.
Ja sen olen tajunnut että psyyke lääkkeiden kanssa ei kannata juoda alkoholia. On tullut testattua. Silloin kun join alkoholia niin
En ottanut illalla lääkkeitä. Jos olisin ottanut iltalääkkeet niin laatta lensi. Mä pärjään ihan hyvin ilman alkoholia. Mun elämässä on paljon parempia asioita kun alkoholi.
Olen nyt vasta tajunnut sen. Mielummin syön suklaata ja pizzaa vaikka. Ja rahaa säästyy aika paljon kun se ei mene alkoholiin.
Onneksi noi alkoholittomat siiderit on vähän halvempia.
Ainakin euron halvempi. Mutta kaloreita on aika reippaasti silti siinä juomassa. Juon vaan nyt viikonloppuisin yhden alkoholittoman siiderin. Aina kun olen lomilla. Hyvin olen pärjännyt ilman limsaa.
Nyt muutaman viikon. Eikä edes tee mieli.
Mutta jos mun oikeasti tekee mieli joskus vaikka jaffaa niin mä juon sitten sitä. Semmoisen pikku pullon. Koitan silti harvoin juoda sitä limsaa. Mutta musta nyt vähän tuntuu että aijon varmaan ostaa sitä jaffaa tänään kaupasta. Koska mun tekee nyt mieli sitä.
Joten mä ostan sitä. Mutta. Nyt alan pikku hiljaa pakkailemaan ja tiskaamaan. Saa ne hoidettua. Noin tunnin päästä pitää lähteä sinne hoito neuvotteluun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.