IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna lomille :)Torstai 05.05.2016 07:24

Se olisi pyhä päivä. Tuntuu ihan joltain lauantai päivältä.
Mulla ei ole mitään erkoista tänään. Paitsi vietän kavereiden kanssa aikaa ja aijon käydä lenkillä päivällisen jälkeen.
Siellä on aivan ihana ilma. Olin töissä eilenä niin siellä ei ollut tälläkään kerralla mitääm hommia. No työ päivä sitten kului työ kavereiden kanssa jutellessa. Juteltiin ajan kuluksi niitä näitä.
Hyvin meni eilinen päivä ei alkanut ahdistamaan. jaksoin hyvin koko päivän. Ja illalla menin salillekkin. Olin salilla noin 45 minuuttia.
Siellä ei ollut kauheasti porukkaa kun olin siellä.
Tein eniten noita vatsa lihas liikkeitä. Mä haluan että mulla on aina litteä vatsa. kaveri ei jaksanut tulla salille eilenä niin menin yksin.
Ei skypetelty poikaystävän kanssa koska sille on iskenyt noi allergiat.
Siite pöly kausi on alkanut. Poikaystävä ei pystynyt puhumaan. Me sitten tekstailtiin. Olen menossa taas varmaan poikasytävän luokse viikonlopuksi. Me ei olla nähty kahteen viikkoon. Mulla on kauhea ikävä sitä. Mutta ihanaa sitten nähdä taas.
Paras kaveri jää tänne viikonlopuksi. Mun toinen kaveri lähtee myös lomille. No me sitten tekstaillaan parhaan kaverin kanssa viikonloppuna. Kun menen taas poikasytävän luo niin varmaan taas nukun vähän väliä. Nukun taas päikkäreitä.
No ihan rennosti otetaan taas viikonloppu. Tehdään mukavia asioita.
Pitää käydä kaupassakin hakemassa viikonloppu ruoat.
Mä ajattelin käydä lidlissä hakemassa noita hunaja pähkinöitä.
Ajattelin niitä syödä viikonloppuna ja nyt saan taas juoda viikonloppuna yhden alkoholttoman siiderin.
Sallin taas juoda sen. Mulla on hyvin mennyt taas tää viikko etten ole sortunut syömään mitään herkkuja. Viikonloppuisin sallin aina herkutella. Tänään meidän ei tarvitse siivota koska siivottiin jo eilenä. Ihana rento päivä tänään. Ei ole mihinkään kiire.
Animea voisi katsoa tässä aamulla kun on aikaa.
taidan tehdä niin. Nyt mua taas huvittaa katsoa animea taas.
On ainakin katsottavaa kun on tullut uusia jaksoja noista uusista sarjoista. Alan katsomaan animea heti aamupalan jälkeen.
pidän pienen maratoonin. Myöhemmin katson taas tabletilla jotain.
Tabletti on nyt taas latautumassa koska akku oli taas loppu siitä.
Kohta alan popittaa musaa taas. Ja ajattelin pestä pyykkiä tässä aamulla taas. Nyt kun on aina hikoillut niin kertyy aika äkkiä likaisia vaatteita. Ai niin laskujakin pitää maksaa. Mä koitan maksaa ne tässä aamun aikana pari laskua mitä on tullut.
Saa ne pois alta. Soitin mun äidillekkin eilenä. Kyseltiin kuulumiset.
sanoin että kaikki on hyvin tällä hetkellä ja että olen jaksanut.
Soitellaan varmaan taas tuossa viikonloppuna uudestaan.
Mä pääsin sängystä onneksi ylös tänään.
Ja keitin vahvat kahvitkin äsken. Nyt olen pirteä.
uni tuli aika äkkiä eilen illalla. Meinasin nukahtaa taas parhaan kaverin sohvalle kun katsottiin poliisit ohjelmaa. Kun pääsin omaan sänkyyn niin nukahdin saman tien.
Apteekissa pitää käydä huomenna. Mun pitää hakea ne leponexit ettei unohdu. Nyt kun menen apteekkiin niin ihan varmasti ovat jo uusineet sen rseptin. Saa sitä lääkettä sitten.
Mulla on onneksi aikaa huomenna hakea ennen kun lähden lomille.
Ihan kivaa taas lähteä lomille. Olen jo odottanut taas pari viikkoa että voi taas lähteä. Ei tarvitse ihan koko aikaa katsoa ohjaajien naamoja. Mulla on nyt tosi paljon energiaa. Johtuu varmaan tuosta kun aurinko paistaa. On paljon pirteämpi. Se on vaan hyvä asia.
Tänään olen taas illalla menossa kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. Me keretään näkemään vielä tänään koska huomenna me ei enää nähdä. Menen myös tänään taas parhaan kaverin luo viettämään iltaa. Tuolla ulkona on ihana lenkkeily sää.
Pakko päästä lenkille tänään ettei ihan homehdu tänne sisä tiloihin.
Mä taas heitän sen puolisen tunnin lenkin taas.
Tiedän minkä reitin aijon kävellä.
Se kestää hyvin sen puolisen tuntia.
Teetä pitää taas keittää tässä aamulla. Tänään kerkiää juomaan vähän enemmän teetä mitä eilenä. Eilenä kerkesin juomaan vaan pari kuppia. Tänään menee varmaan neljä kuppia teetä koska on koko päivä aikaa juoda. kahviakin on vielä onneksi jäljellä.
Ei tarvitse tällä viikolla enää hakea lisää. Riitää hyvin ensi viikon alkuun vielä. Citrus vihreää teetä pitää ostaa kohta lisää taas.
Alkaa olla kohta loppu. Mä olen nyt vaan sitä teetä juonut eniten viime aikoina. Ai niin kun menen lomille niin otan taas mun omat teet mukaan niin pystyy poiakystävän luona sitten juomaan.
Poikaystävä omistaa onneksi veden keittimen.
Niin pystyn keittämään sillä aina kun haluan.
Mä juon viikonloppuna sitten vaan vihreää teetä, sen yhden alkoholittoman siiderin ja sitten sen lisäksi ihan tavallista kivennäisvettä. Ne on olleet mun loma juomat aina.
Poikaystävä juo aina jotain lonkeroa tai sitten se juo alkosta jotain joskus. Hyvin olen pärjännyt tähän asti mitään alkoholia.
Mun ei ole edes pitkään aikaan tehnyt yhtään mieli.
Moneen kuukauteen ne ole juonut ja aijon jatkaa tätä varmaan mun loppu elämäni. Sitä on huomannut että on paljon parempi olo ja fiilis kun ei juo. Ei tule krapulaa.
Kun käytiin siellä pukaron paronissa viime viikonloppuna, niin kerettiin kierellä kaverin kanssa. Mä ostin poikaystävälle tuliaiseksi
salmiakki pääkallo karkkeja.
Niistä poikasytävä tykkää todella paljon. Oli aika kallis karkki pussi mutta ei haitannut. Itselle en ostanut mitään sieltä pukaron paronista. Kohta alan tiskaamaan.
Sänkykin pitää pedata myös. Aijon olla tämän koko päivä taas mun olo housuissa. En nyt jaksa mitään farkkuja. Mulla oli eilenä farkut jalassa kun olin töissä. Mutta ihanaa olla olo housuissa.
Ei purista tai mitään. Ihana kevyet jalassa.
Mä pesen tänään noi mun uusimmat olo housut niin käytän sitten niitä lomilla taas. Kun menen poikaystävän luokse niin pidän koko viikonlopun vaan olo housuja.
Aamupalaan on vielä parisen tuntia aikaa vielä.
No mä olen nyt tämän aamun taas koneella koska en pysty tällä hetkellä katsomaan tablettia koska se on latautumassa.
Alan pesemään heti pyykkiä kun olen saanut blogin kirjoitettua. Nyt kun mä pesen nää pyykit nyt, niin pesen sitten seuraavan kerran ensi viikolla. Pesen noi mun loma vaatteet mitä olen sitten pitänyt viikonloppuna. Kohta katson noi anime jaksot mitä en ole vielä kerennyt katsoa. Olisipa jo se desucon. Aika kuluu nyt tosi hitaasti kun odotan innolla sitä desuconia. Kyllä se sieltä onneksi tulee.
Olisipa silloin näin ihana ilma mitä nyt.
Aurinko saisi paistaa. Eikä olisi kylmä mitä silloin talvella kun oltiin.
Tajusin juuri että tänään tulee lemmen viemää uusinta aamulla subilta. En nähnyt eilistä lemmen viemää jaksoa koska olin salilla.
Se pitää tosiaan katsoa tänään aamulla niin pysyn kärryillä lemmen viemässä. Ja illalla tulee taa uusi jakso.
Lemmen viemää on yksi mun lempi sarjoista. Mä olen katsonut sitä jo monta vuotta. Ja mun kaveri tykkää myös siitä sarjasta niin me katsotaan se aina sitten yhdessä. Sitä on aina kiva katsoa kaverin kanssa. Ja sitten me aina nauretaan jos siinä jaksossa tapahtuu jotain hauskaa. Ollaan ihan lemmen viemää faneja.
Salkkarit pitää katsoa taas tänään.
se on mennyt taas jännään suuntaan.
Mutta. Nyt vien noi pyykit ja alan tiskaamaan. Musat soimaan taustalle. Myöhemmin koitan saada maksettua noi laskut ja samalla näkee paljon tilillä on rahaa. Kun olen saanut maksettua noi laskut.
Mutta huomenna tulee taas lisää rahaa onneksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.