IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sininen mekko.Lauantai 14.07.2018 08:03

Tänään mä näen vihdoinkin mun kaverit. Olen ollut kipeä niin ei olla nyt nähty. Ihanaa. Ikävä on ollut niitä. Menen tänään illalla parhaan kaverin luokse viettämään iltaa taas. Ja toista kaveria mä näen tuossa iltapäivällä. Heräsin hetki sitten ja join aamukahvit. Kyllä kahvi taas maistuu mahataudin jälkeen. Sain pyykit pestyä eilen. Aloin heti aamusta pesemään niitä. Nyt on taas hyvä olo kun on parantunut.
Syön vielä noita maitohappobakteereita vielä. Itse asiassa voisin kohta ottaa taas pari. Poikaystävä on menossa tänään katsomaan uutta moottoripyörää. Ei nähdä tänään mutta ehkä huomenna.
Poikaystävän kesäloma loppuu. Menee ensi viikolla taas töihin. Mulla on parisen viikkoa lomaa jäljellä. Mulla alkaa työt heinäkuun lopulla.
Menen sitten hyvällä fiiliksellä töihin kun ne alkaa.
Nyt saa levättyä loman ajan. Kävin eilen tokmannilla katsomassa kesävaatteita. Mä löysin ihanan sinisen mekon kymmenellä eurolla.
Se oli alennuksessa. Oikea hinta olisi ollut 20 euroa.
Sitten mä löysin kivat korvikset mitkä ajattelin tänään laittaa ne korviin. Nekin oli alennuksessa. Niin ja aurinkorasvaa piti myös ostaa koska helteet alkaa enkä halua että mun iho palaa.
Semmoisia kivoja löytöjä. Lakkasin muuten taas kynnet pitkästä aikaan taas. Lakkasin ne punaiseksi. Multa löytyi punaista kynsilakkaa. Nyt on kivat kynnet. Pitää jossain vaiheessa ostaa uusia kynsilakkoja. Viimeksi ostin kynsilakkaa viime vuonna kun oltiiin siellä i love me messuilla. Ostin violetin ja punaisen kynsilakan.
Maksoivat yhteensä 5 euroa. Tänään mun pitää käydä kaupassa.
Pitää katsoa mihin asti tuo lidli on auki. Käyn sitten siellä.
Illalla on hyvin aikaa käydä. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia.
Aamupala on vasta tunnin päästä. Voisin katsoa mitä puen päälle tänään. Mä taidan laittaa sen mun uuden harmaan topin minkä ostin vähää aikaa sitten tokmannilta. Se ja legginsit.
Mitään hupparia en laita päälle kun on kamalan kuuma.
Nyt on kesä. Syksyllä kerkiää sitten käyttää hupparia.
Kun ilmat viilenee. Tuntuu hassulta kun saan nyt hiukset ponihännälle. Mun hiukset on kasvaneet nopeasti.
Mä kasvatan nyt taas pitkiä hiuksia. Ei maksa mitään kun kasvattaa eikä tarvitse värjätä koska mä tykkään tästä mun omasta hiusväristä. Ruskea sopii mulle hyvin. Siinä säästää rahaa kun ei värjää hiuksia. Tänään pitää juoda paljon vettä koska on tulossa lämmin päivä. Eilen mä join aika paljon.
Onneksi omistan vesipullon niin siitä voi sitten hörppiä.
Mutta. Alan nyt nauttimaan tästä päivästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.