IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pari viikkoa vielä lomaa.Maanantai 16.07.2018 07:35

Tajuttoman kuuma jo nyt vaikka kello on seitsemän. Katselin niin ainakin parin viikon helteet on tiedossa. Pakko oli laittaa tuuletin päälle.
Pitää tänään käydä kaupassa. Menen lidliin. Tuossa lounaan jälkeen ajattelin mennä. Pitää vaan laittaa kunnolla aurinkorasvaa etten pala.
Sekä juoda paljon vettä. Eilen oli mukava päivä. Poikaystävä kävi ja pääsin pitkästä aikaan sen moottoripyörän kyytiin. Oli kyllä tosi kiva olla sen kyydissä. Vähän jännitti. Käytiin kaupassa ja haettiin subit.
Mä otin tuon kana teriyakin. Oli tosi hyvää. Aina kun käyn subwayssa niin otan tuon hunajakauraleivän aina. Se on mun lempi leipä.
Mua alkoi taas eilen illalla ahdistaa. Onneksi nuo iltalääkkeet rauhoitti mut onneksi niin en joutunut ottamaan sitä rauhottavaa.
Mä en nyt tiedä että mikä mua on alkanut taas ahdistaa. Mä alan aina kuvittelemaan kaikkea. Harhoja ei nyt ole ollut onneksi.
Mutta nekin saattaa sitten jossain vaiheessa taas tulla. Tänään me jaetaan viikon lääkkeet dosettiiin. Mun pitää vissiin hakea lisää leponexia. Alkaa nyt loppua taas. Käyn apteekissa tällä viikolla. Katsoo jos vaikka kävisin tänään apteekissa samalla kun käyn kaupassa. Niin sitten ne lääkkeet on haettu.
Kaikkia muita lääkkeitä mulla on varmasti vielä. Masennuslääkettä ainakin. Voi myös olla että nuo rauhottavat alkaa kohta loppua.
Ohjaaja sanoo mulle kyllä sitten siitä koska mä haen niitä lisää.
Aamupala on tunnin päästä. Alkaa vähän olla taas nälkä. Mietin mitä tekisin nyt aamupäivän. Olen varmaan koneella. Musiikkia voisi kohta kuunnella. Mä taidan tänään pitää vaan shortseja. On niin kuuma. Ja sitten joku toppi. Taidan kohta laittaa vesipulloon kylmää vettä ja alkaa sitä hörppimään. Kun menen kylille niin otan vesipullon mukaan. Tästä on tulossa varmasti ihan mukava päivä. Kaverit näkee taas. Mikäs sen mukavampaa.
Poikaystävällä alkoi tänään taas työt. Mulla on vielä pari viikkoa lomaa. Nyt pitää vaan nauttia. Syötiin eilen jätskit poikaystävän kanssa kun käytiin tokmannilla ostamassa sipsiä.
Poikaystävä tarjosi ne. Mä söin semmoisen mehujään jäätelön.
Oli kyllä tosi hyvää kuumana päivänä.
Nyt pitääkin syödä jäätelöä kun on kesä. En mieti yhtään kaloreita.
Mä en koskaan mieti kaloreita jos mä syön joskus suklaata tai sipsiä.
Viikonloppuna mä sallin herkuttelun. Viikolla en herkuttele yhtään.
Mutta jos mulla on ollut tosi paska päivä niin sitten saatan ostaa suklaata. Nyt mä söin viikonloppuna fazerin sinistä.
Se on yksi mun lempi suklaa. Voisin katsoa kohta paljon mulla on kertynyt pyykkiä. En aijo pestä nyt tänään.
Ei vaan jaksa. Myöhemmin. Mutta. Nyt musaa soimaan.
Tulee hyvä fiilis päälle kun kuuntelee. Nyt nautitaan kesästä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.