IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pitää alkaa katsoa taas animea.Keskiviikko 01.08.2018 07:33

Keskiviikko. puolessa välissä viikkoa ollaan ja tosi hyvin mennyt tähän asti. Vielä tää työpäivä niin loppu viikon voi sitten levätä ja ottaa rennosti. Nyt kun on tulossa taas lämmin päivä niin laitan nyt töihin päälle tuon mun uuden sinisen mekon. Shortseja en laita koska ne on hikiset ja likaiset. Pitää pestä ne huomenna. Kun pesee pyykkiä.
Hyvä olo on ollut koko viikon. Olen jutellut monien ihmisten kanssa tällä viikolla. Mikä on vaan hyvä juttu. Tulen kaikkien kanssa toimeen. Olen aina oma itseni kun juttelen muiden kanssa. En esitä mitään.
Ja nauran jollekkin asialle jos huumoria on siinä keskustelussa.
Kiva nähdä taas tänään työkaverit. Mä heräsin jo seitsemältä. Ei ollut ongelmaa nousta sängystä ylös. Nukuin tosi hyvin viime yön. Menin eilen illalla jo yhdeksältä nukkumaan. Olin taas loppu illan parhaan kaverin luona. Katsottiin moderni perhe sarjaa mikä tuli Fox kanavalta.
Saatiin taas nauraa kun katsottiin sitä sarjaa. Tänään teen niin että kun pääsen tänään töistä kotiin niin alan jo siivoamaan tätä kämppää.
Niin sitten huomenna ei ole niin kauheasti siivottavaa.
Mulla on hyvin aikaa siivota työpäivän jälkeen. Huomenna pesen pyykkiä heti aamusta. Sain verikoe ajan ohjaajalta. Mulla on ensi viikon tiistaina verikokeet aamulla. Menen sinne ja sitten sieltä töihin.
Aamulääkkeitä en saa ottaa sinä aamuna. Mutta saa syödä ja juoda.
Hyvä että se aika on aamusta niin saa hoidettua sen pois alta. Eikä sitten kuukauteen tarvitse mennä taas verikokeisiin.
Nyt on tullut netflixiin lisää terrace house jaksoja. Katson niitä taas kun tulee sopiva hetki. Pitää vilkaista yhtä animea mitä poikaystävä suositteli mulle. Se oli taas joku uusi sarja.
Sitä on tullut kolme jaksoa. Muitakin animeita pitäisi myös katsoa.
Netflixiin on tullut kivasti myös animea mutta en ole vielä katsonut niitä. Katson ne kyllä jossain vaiheessa. Nyt kun mulla on loppu viikko vaan aikaa niin voisi katsoa animea eteenpäin.
Näin aijon tehdä. Aloitan viimeistään huomenna katsomisen.
Heti aamusta alan katsomaan kun olen saanut siivottua.
Kohta laitan aurinkorasvaa. Ennen kun lähden töihin.
Mulla on niin herkkä iho. Mun pitää aina laittaa aurinkorasvaa ennen kun menen tuonne kuumuteen. Pulloja pitäisi viedä taas kauppaan. Niitä on kertynyt taas tuonne mun kaappiin sopiva määrä. Sitten kun saan poikaystävältä autokyydin niin sitten vien ne pullot ja tölkit.
Vien ne lidliin. Jos poikaystävä tulee viikonloppuna autolla käymään niin sitten viedään ne. Luulen että onnistuu. Sitten saa taas kolikoita.
Tai jopa viiden euron setelin. Mutta nyt alan laittamaan laukkua valmiiksi ja rasvaamaan itseni. Tunnin päästä aamupala ja töihin.
Mukava päivä taas tulossa tänään. On tekemistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.