IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kiva päivä tänään!Lauantai 04.08.2018 08:19

Lauantai. Nyt on vähän parempi fiilis mitä eilen. Eilinen päivä oli ahdistava. Mutta selvisin ilman rauhottavaa. Sain jopa kunnolla itkettyä.
En ollut itkenyt taas vähään aikaan. Helpotti oloa paljon.
Tästä on tulossa kiva päivä. Poikaystävä tulee käymään. Me ei olla nähty pariin viikkoon. On ollut sitä kova ikävä.
Poikaystävällä on ollut myös rankkaa tuolla töissä. Mutta tänään vietetään kiva päivä. Unohdetaan kaikki murheet. Käydään hakemassa subit subwaysta ja leffa mässyä kaupasta. Netflixiin on taas tullut leffoja mitä katsotaan. Poikaystävä on taas tulossa moottoripyörällä. Pääsee taas sen kyytiin. En jaksanut eilen lähteä illalla lenkille. Oli niin kuuma.
Ei vaan pystynyt. Lepäsin loppu illan. Menin nukkumaan siinä yhdeksän aikaa. Katsoin sinkkuelämää leffan ennen kun menin nukkumaan. Se on vaan niin paras. Olen nähnyt sen leffan monta kertaa.
Siihen ei koskaan kyllästy. Jaksoin eilen katsoa animea muutaman jakson. Aloin taas katsomaan uutta sarjaa. Sitä oli tullut kolme jaksoa.
Pitää katsoa jossain vaiheessa tuolta netflixistä muita anime sarjoja mitä on tullut. Niitä on kivasti siellä. Paljon katsottavaa.
Eilen kun mulla oli paska olo niin menin shoppailemaan tokmannille.
Löysin David merkkiset verkkarit. Maksoi 24 euroa. Ne on hyvät housut tuonne töihin. Mä olin halunnut ne housut pitkään niin päätin nyt ostaa ne. Rahaa oli tullut eilen kelalta taas.
Niin pystyi ostamaan. Juttelin ohjaajan kanssa eilen niin se sanoi että mene ihmeessä shoppailemaan tokmannille.
Muuta kivaa en löytänyt kun ne housut. No niistä riittää iloa pitkäksi ajaksi. Mä en tykkää pitää kauheasti enää mitään farkkuja. Ne vaan tuntuu kireältä jalassa. Mä omistan kyllä farkkuja mutta en ole käyttänyt niitä kesän aikana kertaakaan.
Ehkä syksyllä sitten taas. Aamupala on taas yhdeksältä.
Alkaa olla vähän nälkä. Ihanaa kun ei ole kiire minnekkään.
Rauhallinen aamu. Olen nyt koneella. Poikaystävä on tulossa tuossa päivällä. Illalla olen menossa parhaan kaverin luokse.
Viettämään iltaa. Tänään pitää juoda taas paljon vettä. Kuuma päivä taas tulossa. Ensi viikolla ilmat viilenee. Vihdoinkin.
Mä olen kyllästynyt tähän kuumuteen. On ollut liian kuuma
Vettä saisi sataa myös. Tekisi ihan hyvää.
Puen taas kevyet vaatteet päälle. Eli shortsit ja topin.
Ne on hyvät vaatteet tälle päivälle. Kohta alan kuunnella taas musiikkia. Fiilistelemään tätä päivää. Tästä tulee hyvä päivä.
En vielä tiedä minkä subileivän aijon ottaa. No se selviää sitten subwayssa. Mitä tekee mieli. Ostan kaupasta varmaan vähän limua.
Eilen ostin tokmannilta jaffa light limua. Se on mun lempi limu tällä hetkellä. Niin ja coca cola. Mutta. Nyt musat soimaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.