IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Laivalle ja Tallinnaan :)Keskiviikko 08.08.2018 07:28

Tänään laivalle. Meitä lähtee muutama asukas ja pari ohjaajaa.
Lähtö on kolmelta iltapäivällä. Ollaan yksi yö laivalla ja sitten huomenna kävellään ja kierrellään Tallinnassa. Huomenna illalla ollaan sitten kotona. Tulee kiva reissu ja pääsee shoppailemaan kunnolla. Ihanaa.
Nyt aijon vaan nauttia. En ole vielä aloittanut pakkaamista. Alan heti pakkaamaan kun saan blogin kirjoittettua. Hirveästi tavaraa en tarvitse.
Päästään samaan hyttiin kavereiden kanssa. Ollaan kolmistaan siinä hytissä ja mä lupasin nukkua yläsängyssä. Onneksi en ole koskaan tippunut sieltä sängystä. Tänään illalla mennään sitten baariin kuuntelemaan musiikkia. Ja minä olen limu linjalla.
En aijo juoda tippaakaan alkoholialaivalla. Limu on parempi juoma. Siitä ei tule huonoa oloa. Tänään illalla ollaan menossa syömään sinne buffet pöytään. Varmasti ihanaa ruokaa. Syön hyvin niin jaksan. Mä teen nyt silleen että jos sieltä laivalta saa noita Guess laukkuja halvalla niin aijon ostaa sitten sen ainakin. Värillä tai koolla ei ole väliä kunhan se on Guess laukku. Sitten ne tuliaiset poikaystävälle pitää ostaa laivalta.
Pitää siivota tänään ennen kun me lähdetään. Alan tässä aamun aikana siivota. Niin sitten saa sen hoidettua pois.
Eilen mulla oli vähän huono päivä töissä. Mutta selvisin. Olisin ottanut rauhottavan mutta mulla ei ollutkaan sitä mukana. Piti vaan kestää työpäivän loppuun. Kun pääsin kotiin niin makoilin parisen tuntia sohvalla. Kolmelta eilen meillä oli taas ulkoliikuntaa. Pelattiin jalkapalloa. Oli hauska pelata. Mä paras kaveri oltiin eri joukkueessa. Molemmat oltiin hyökkääjiä.
Lepäsin sitten loppu illan. Mutta. Nyt on paljon parempi olo. Aijon vaan nyt nauttia reissusta. Tuskin tulee huonoa oloa reissussa.
Onneksi kaverit on mukana niin pärjää.
Mulla on pieni vaatekriisi. En yhtään tiedä mitä mä puen päälle kun me lähdetään. Varmaan laitan housut ja hupparin.
Ballerinakengät pakkaan myös mukaan niin kävelen niillä sitten laivalla. Paljon kevyemmät jalassa.
Sitten pakkaan mukaan mun pienen olkalaukun mihin saa puhelimen ja lompakon. Pakkaan kaikki nuo mun tavarat tuohon mun pokemon laukkuun. Hyvin mahtuu siihen.
Nyt tää päivä kuluu varmasti aika hitaasti kun odottaa lähtöä.
Rauhottavat otan mukaan varmuuden vuoksi. Jos iskee ahdistus tai huono olo. Kun pääsemme huomenna Tallinnaan niin mennään syömään aamupala maissa. Varmasti kunnon aamiainen. Syön hyvin niin jaksaa. Mutta. Nyt pakkaamaan ja siivoamaan.
Kirjoitan blogia seuraavan kerran perjantaina.
Kun ollaan tultu reissusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.