IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ollut paskaa oloa.Perjantai 24.08.2018 08:05

Nyt on ollut taas sen verran draamaa etten ole kirjoitellut kauheasti blogia. Mutta nyt kaikki on hyvin taas. Mulla ja poikaystävällä oli vähän draamaa tuossa yksi ilta mutta saatiin asiat selvitettyä.
Kivaa se ei ollut. Mulla oli koko eilinen päivä ihan perseestä ja mä vaan itkin. Olin töissä eilen niin työkaverit ymmärsivät mun tilanteen ja lohduttivat. Jaksoin onneksi koko työpäivän ja mä otin sen rauhottavan heti aamusta. Kun alkoi pahasti ahdistamaan.
Mutta tänään näyttäisi olevan vähän parempi päivä. Ihana kun viikonloppu taas alkaa ja saa levättyä nää seuraavat kolme päivää.
Ensi viikon maanantaina me mennään yhdeksi yöksi mökille asukkaiden ja ohjaajien kanssa. Se mökki on Hämeenlinnassa. Tunnin auto matka sinne. Mä olen tosiaan viikonlopun täällä. Poikaystävä lähtee reissuun ja porukat on reissussa. Huomenna me mennään kaverin kanssa kotipizzaan syömään. Vietän sen kanssa laatuaikaa. En ihan vielä tiedä mitä mä söisin huomenna kotipizzassa. Kotzone tai pizza.
Tässä on hyvin aikaa miettiä. Kivaa mennä pitkästä aikaan ulos syömään. Kaverin kanssa. Ja on ihanaa syödä rauhassa kun ei ole mikään kiire. Varmaan sen pizzan tai kotzonen kanssa juon fanta limua.
Eilen oli tullut kelalta taas rahaa. Mä kävin eilen tokmannilla kuluttamassa aikaa. Mä löysin ihanat pinkit olohousut.
Olivat alennuksessa. Maksoi vaan vähän yli 10 euroa.
Ne on nyt mulla päällä. Ne on hyvät iltahousut.
Kun tulee suihkusta illalla niin laitan ne jalkaan. Nää on kokoa L.
Sopivan kokoiset. Mä sovitin niitä. Paras kaveri lähtee lomille.
Mökkeilemään. Luvattiin soitella ja tekstailla. Näen sitä sitten taas sunnuntaina. Ai niin mun pitäisi käydä apteekissa hakemassa lisää masennuslääkettä. Käyn ehkä tänään. Varmaan menen illalla vasta hakemaan. Kohta aamupalalle. Alkaa olla jo vähän nälkä.
Pyykkiä alan kohta pesemään. Alan heti pesemään aamupalan jälkeen. Mulla on taas kiva pyykkivuori. No tänään on koko aamupäivä aikaa pestä. Mutta. Kaikki on taas hyvin.
Ei ole mitään hätää. Nää viimeiset pari päivää ovat vaan ollu rankkoja. Mutta mä selvisin. Tuntui vaan sillä hetkellä siltä että nyt tää maailma romahtaa. Että mä en selviä tästä.
Kun mulla oli eilen paha olo koko päivän, niin mun teki mieli kauheasti tupakkaa. Mulla on aina silleen jos mulla on niin paska olo niin silloin maistuisi tupakka.
Mutta. En sortunut polttamaan. Selvisin siitäkin.
Nyt mun ei tee onneksi enää tupakkaa. Meillä oli eilen toimintatunti.
Käytiin pururadalla lenkillä.
Vedin sen ihan täysiä kun vitutti. Teki vaan hyvää se lenkki.
Hyvä tapa purata pahaa oloa. Menen huomenna taas lenkille.
Niin ja sunnuntaina. Mutta nyt kerään nuo pyykit valmiiksi.
Vien ne kohta. Luulen että tää päivä on paljon parempi mitä eilinen päivä. Elämässä pitää näköjään olla välillä draamaa.
Niin kuin salkkareissa. Tänään ei vissiin tule salkkareita. No ensi viikolla sitten taas. Mä en enää muista mihin kohtaan se jäi eilen.
Lemmen viemää katsotaan taas kaverin kanssa tänään.
Sekin sarja on mennyt jännään suuntaan.
Tapahtuu jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.