IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna kärkkäiselle shoppailemaan.Torstai 14.03.2019 06:12

Viikko on mennyt taas nopeasti. Hyvin on sujunut viikko. Olen jaksanut käydä töissä ja salilla. Tekee kyllä kropalle hyvää kun hikoilee salilla.
Mua eilen vitutti vähän väliä niin onneksi sali oli illalla niin sai purettua vitutusta pois. Oli ihan uusi ihminen salin jälkeen. Vitutus hävisi kun kävi salilla. Muutenkin viikko mennyt silleen hyvin ettei ole ahdistanut tai ollut harhoja. Positiivinen asenne ollut koko ajan päällä niin sillä on hyvin pärjännyt ja ajatellut vaan että kyllä kaikki järjestyy.
Ei ole mikään hätä. Tänään on siis ohjelmassa siivousta ja kokkiryhmä iltapäivällä. Mä olen taas pääkokki niin teen semmoista ruokaa kuin sipulikana. Eli kanaa uunissa. Sen kanssa varmaan sitten riisiä.
En ole koskaan tehnyt tuota ruokaa niin nyt ajattelin kokeilla. Varmasti tulee hyvää. Kokkiryhmän jälkeen mun pitää käydä apteekissa.
Pitää hakea taas ihan kaikkea. E-pillereitä, masennuslääkettä, leponexia, Sekä siihen vielä sepamed suihkusaippuaa.
Rahaa menee niihin aika kivasti taas mutta onneksi mulla on rahaa noihin. Kohta tulee taas kelalta rahaa.
Niin pärjää loppu kuun. Kävin tokmannilla viime sunnuntaina niin löysin kivan kevätkakin. Se oli alennuksessa. 25 euroa. Punaisen värinen.
Hyvä kevät takki. Alan sitä sitten käyttämään kun ilmat vaan lämpenee.
Se on hyvä takki jos menee vaikka lenkille.
Siinä on hyvät taskut. Huomenna olen lähdössä taas lomille.
Poikaystävän luokse taas. Tuntuu että olisin ollut vasta hetki sitten lomilla. Tää aika menee niin nopeasti. Katsotaan käydäänkö hakemassa subit jos mä tarjoan tällä kertaa.
Se on hyvä ilta ruoka. Nyt kun mulla on rahaa niin pystyn tarjoamaan. Käydään taas kaupassa hakemassa viikonloppu ruoat.
En aijo juoda alkoholia. Juon limua. Mun ei tee edes mieli juoda mitään alkoholia mikä on vaan hyvä juttu koska mulle tulee siitä aina huono olo kun juon. Juon vaikka coca colaa.
Katsoo ostanko sipsiä vai pizzaa viikonlopuksi.
Fiiliksen mukaan katson mitä mun tekee mieli. Animea aijon katsoa taas viikonloppuna. Ai niin ja netflixiin on tullut uusi kausi Terrace housea. Katson sitäkin taas. Se on mun lempi ohjelma.
Mä heräsin jo tänään viideltä. En saanut enää unta niin aloin keittämään kahvia. Nyt on hereillä ja jaksaa siivota. Mulla on kiva pyykkivuori taas mikä pitää pestä.
No onneksi mulla on aamupäivä aikaa pestä pyykkiä ennen kokkiryhmää. Ai niin huomenna on naistenryhmä niin ollaan menossa kärkkäiselle. Ihanaa päästä shoppailemaan.
Jos sieltä löytyy jotain kivaa niin ostan. Katson sieltä ainakin uusia korviksia. Hopeakorviksia. Haluaisin jossain vaiheessa uuden kaulakorun. Hopea kaulakorun. Mulla on tälläkin hetkellä kaulassa hopeakoru. Mutta haluaisin uuden. Tykkään tosi paljon koruista.
Hopeasta etenkin. Ostan myös jossain vaiheessa uusia rannekoruja sitten kun mä vaan löydän. Koruja ei ole koskaan liikaa.
Siellä kärkkäisellä myydään taas ihania laukkuja mutta nyt päätin etten osta laukkua. Koska seuraava laukku minkä mä ostan on Guess. Saan parissa kuukaudessa rahat kasaan niin pystyn ostamaan sen. Sokoksessa myydään niitä niin ostan sieltä.
Värillä ja koolla ei ole väliä kunhan on Guess.
Mutta. Nyt aloitan siivoamisen. Kerkiää ehkä kaiken siivota ennen aamupalaa. Laitan musat soimaan taustalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.