IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kesäkuu.Lauantai 01.06.2019 07:44

Nyt se olisi taas viikonloppu. Eilen mä pidin löhöilypäivän sohvalla. perjantai aamuna käytiin kahvilla kavereiden kanssa. Join mehua ja söin pullaa. Oli hyvää. Mä nukuin melkein koko päivän eilen. Illalla kävin kaupoilla. Tuli siinä samalla tehtyä kävelylenkki. Nyt on ollut tosi hyvä olo. Ei ole ollut harhoja tai pahaa ahdistusta. Olen selvinnyt tämän koko viikon taas ilman rauhottavia. Liikunta on auttanut tosi paljon kun on ollut vaikka kireä olo. Ensi viikon maanantaina olen menossa taas salille. Viikonloppuna aijon ulkoilla. Käydä lenkillä. Voisin huomenna mennä kävelemään tuonne pururadalle mikä on tuossa vieressä. Siellä on kiva kävellä. Ihanan rauhallista. Se lenkki kestää puolisen tuntia. Sopivasti. Syke nousee taas siinä kun siellä on ylä ja alamäkiä.
Mä aina hölkkään ne mäet ylös. Syke nousee kivasti siinä.
Nyt kun on liikkunut ja syönyt normaalisti niin mun paino on pysynyt samana. Ei ole noussut eikä tippunut. Nyt olen tyytyväinen tähän mun painoon. Paras kaverikin on alkanut käymään salilla.
Mikä on hyvä juttu. Paras kaverikin on sanonut että se tekee tosi hyvää kun on hikoillut tunnin salilla. Se on totta. Olen samaa mielrä.
Nyt sitten alkoi kesäkuu. Toukokuu meni tosi nopeasti taas ja varmaan menee tää kesäkuukin äkkiä.
Nyt mä kuulin että helteet pitäisi alkaa ensi viikolla.
Pitää siis alkaa käyttämään aurinkorasvaa.
Mun iho palaa jos en käytä. Mulla on tosi herkkä iho.
Nyt tänä aamuna mä jaksoin herätä ajoissa. Eilen meinasin nukkua pommiin. Olin silloin aika väsynyt. Nyt kerkesi keittämään aamukahvit. Ai että tuntui hyvältä kun sai aamukahvia.
Juon varmaan vielä tänään toisen kupillisen.
Poikaystävä tulee taas tänään käymään. Pääsee moottoripyörän kyytiin taas. Poikaystävä lupasi tarjota subit. Käydään siis subwayssa. En ole siellä käynyt hetkeen.
Nyt on taas kiva mennä. En ole vielä päättänyt minkä subin aijon ottaa. Olen tällä viikolla käynyt tokmannilla. Löysin sieltä tosi kivan pitkän topin. Maksoi 8 euroa. Siinä on mustat raidat mutta muuten on valkoinen. Alan käyttämään sitä toppia heti kun alkaa helteet.
Ostan vielä tänä kesänä lisää toppeja. Jossain vaiheessa.
Cubuksella myydään mun mielestä parhaat topit.
Käyn siellä tänä kesänä taas. Viimeistään heinäkuussa.
Katson samalla onko siellä halvalla jotain mekkoja.
Ostan niitä jos löytyy kivoja. Mutta nyt nauttimaan tästä kesäisestä päivästä. Voisi ehkä ostaa jätskiä. Katsotaan kun käydään kaupassa.
Nyt jotain hyvää musiikkia soimaan. Mistä tulee hyvä fiilis!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.