IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tipaton kesäkuu.Sunnuntai 02.06.2019 08:13

Viikonloppu jatkuu vielä. Tänään aijon ottaa ihan rennosti ennen ensi viikkoa. Ensi viikko on taas vaikka mitä. Töitä ja salilla käymistä.
Huomenna menen taas salille illalla. Tekee hyvää työpäivän jälkeen. Unikin tulee hyvin illalla kun on kuntoillut. Saa nähdä tuleeko mulle huonoja oloja ensi viikolla vai meneekö kaikki hyvin? Sen näkee sitten. Päivä kerrallaan. En aijo ensi viikolla stressata yhtään mistään vaan aijon keskittyä töihin ja Muihin juttuihin. Tehdä kivoja asioita.
Niin ahdistus ja huono olo unohtuu. Poikaystävä kävi eilen. Syötiin subit ja katseltiin koko päivä leffoja. Mukavaa. Ensi viikon viikonloppuna olisi tarkoitus mennä sen luokse taas. Katsoo jos on kuuma päivä ensi viikon viikonloppuna niin mä haluan mennä uimaan. Ostin uudet bikinit hetki sitten niin pääsee niitä käyttämään. Ostin tokmannilta. Punaiset bikinit.
Ei ollut kauhean kalliit. Aijon uida tänä kesänä. Se on yksi mun tavoite kesälle. Päätin että aijon pitää tipattoman kesäkuun.
En siis aijo juoda yhtään tässä kuussa. Aijon nyt pitää taukoa juomisesta koska heinäkuussa kun on loma niin silloin on hyvin aikaa juoda kylmää päärynäviiniä tai siideriä auringon paisteessa.
Niin ja on ne kaverin bileet henäkuun alussa. Sinne mennään kavereiden kanssa. Odotan innolla. Rahaa tulee taas sitten sopivasti kesäkuun lopussa ja heinäkuun alussa.
Pääsee kavereiden kanssa viettämään laatuaikaa.
Löysin eilen yhden anime sarjan mitä voisi katsoa tänään kun on aikaa. Aamupäivän voisi katsoa sitä vaikka.
Eilen mä katsoin kaikki viikon emmerdale jaksot ja Roba sarjaa.
Kohta olen katsonut loppuun Roban kolmannen kauden. Odotan innolla että näkee sen uuden kauden jossain vaiheessa.
Hyvä sarja. Suosittelen katsomaan. Nukuin viime yön mun sohvalla. En jaksanut mennä sänkyyn. Mulla on niin hyvä sohva että siinäkin pystyy nukkumaan. Nukun aina päikkäreitäkin siinä.
Tänään koitan olla koko päivän hereillä.
Unirytmi on sitten hyvä. Saa illalla hyvin unta. Nukun sitten päikkäreitä kun nukuttaa. Huomenna aloitan hyvillä mielin ensi viikon. Kun on nukkunut hyvin niin jaksaa sitten.
Kiva nähdä työkaverit huomenna. Kun arki alkaa niin tulee myös salkkarit. En enää muista mihin se viime jakso jäi. No huomenna se selviää. Vika salkkari jakso tulee 19 kesäkuuta.
Se on pakko nähdä. Sitten jää tauolle ja alkaa se pihlajasatu.
Hauskaa on alkaa sitä katsoa koska siinä on vanhoja salkkari hahmoja. Sitten se mitä siinä tapahtuu.
Odotan innolla. Onneksi lemmen viemää sarja ei ole koskaan tauolla. Tulee ympäri vuoden. Huomenna katsotaan sitä taas kaverin kanssa.
Voisin muuten katsoa huomiset työvaatteet valmiiksi.
Riippuu ihan siitä millainen sää on huomenna. Toivon että on lämmin ja aurinko paistaa. Ensi viikolla pitäisi taas lämmetä.
Mukavaa. Aurinkorasvaa pitää alkaa käyttämään. Mulla on herkkä iho jos se palaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.