IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen kipeä.Sunnuntai 16.06.2019 08:19

Desucon viikonloppu ei mennyt ihan putkeen. Perjantaina jouduin menemään lääkäriin koska mulle oli iskenyt virtsatietulehdus. Sain onneksi jo antibiootit perjantaina illalla. Meidän piti jo perjantaina mennä desuconiin mutta ei onnistunut. Eilen oltiin desuconissa mutta tänään ei mennä koska mä olen kipeä ja väsynyt. Noi antbiootit väsyttää aika kivasti. Mutta. Tuli ostettua kaikkea kivaa. Yksi reppu, laukku, figuuri. Poikaystävälle löysin hienon animepyyhkeen minkä se saa tänään kun on tulossa käymään. Mutta oli kiva lauantai päivä. Käytiin burger kingissä syömässä. Otin semmoisen kana aterian. Mikä oli tosi hyvää. Pitää alkaa käymään useammin burger kingissä syömässä. Kavereiden kanssa. Se on yksi mun lempi ruokapaikka.
Mä taas nukahdin sohvalle eilen illalla ja nukuin koko yön siinä. Pikkasen väsytti jo tuossa illalla kun päästiin kotiin. Oli ihanaa päästä suihkuun. Katsoo haetaanko ruokaa tänään poikaystävän kanssa. Pari leffaa on tullut netflixiin mitkä aiotaan katsoa. Vietetään kiva päivä. Huomenna on sitten viimeinen antibioottikuuri päivä. Sitten olen taas terve. Arki alkaa taas huomenna. Pitää mennä töihin. No lepäilee tämän päivän niin jaksaa sitten huomenna. Huomenna en pääse salille koska siellä on joku siivouspäivä. Kuulin näin kaverilta. No menen salille sitten taas vaikka keskiviikkona. Silloin on hyvin aikaa.
Huomasin perjantaina että animelehti oli uudistunut.
Selasin sen vaan läpi enkä ostanut koska se lehti maksoi 10 euroa.
Kallis lehti. Mä keräsin aikoinaan noita animelehtiä silloin kun ne oli halvempia. Mulla on aika kiva pino niitä. En todellakaan aijo heittää niitä pois. Ovat arvoikkaita.
Ekan animelehden ostin 14 vuotiaana. Siitä se harrastus sitten lähti.
Harrastan edelleen animea ja mangaa. Mangaa voisi taas alkaa keräilemään. En ole kerännyt pitkiin aikoihin. Olen vaan keskittynyt animen katsomiseen. Kohta katson mitä puen tänään päälle. Lämmin päivä tulossa tänään. Puen kevyet vaatteet.
Legginsit aijon laittaa jalkaan tänään. Sitten joku t-paita.
Poikaystävä on tulossa taas moottoripyörällä.
Pääsee taas sen kyytiin. Mukavaa. Suunniteltiin kaverin kanssa että ensi kerralla kun on desucon niin Mentäisiin viikonlopuksi hotelliin. Niin bussilla ei tarviste koko ajan kulkea.
Tietysti me otetaan se halvin hotelli. Mulle riittää että siellä on sänky, vessa ja suihku. Sitten voidaan kaverin kanssa valvoa koko yö ja juhlia. Sitten kun on desucon taas niin ostan sieltä taas pehmolelun.
Siellä oli taas ihania pehmoleluja.
Aika kalliita. Mutta hienoja. Päätin että siitä mun uudesta repusta tulee mun reissureppu. Mihin voi pakata kaikki vaatteet.
Se on tilava niin siihen mahtuu hyvin.
Aina kun lähden lomille niin pakkaan siihen. Se reppu maksoi 35 euroa. Se on aika värikäs ja siinä on animehahmoja.
Mutta. Seuraavaa desuconia odotellen taas.
Kyllä se aika kuluu nopeasti niin taas on desucon.
Se on nyt taas talvella niin saa nähdä onko kamalan kylmä. Toivottavasti ei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.