IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mulla on hyvät lääkkeet.Keskiviikko 24.07.2019 07:52

Alle viikko enää lomaa. Olen menossa töihin taas ensi viikon tiistaina.
Nyt pitää vaan nauttia viimeisistä loma päivistä. Eilen oli todella kuuma päivä ja niin on tänäänkin. Mun pitää käydä kaupassa. Menen tuossa päivällä käymään siellä. Eilen kävin tokmannilla ostamassa juotavaa ja jäätelöä. Ostin valkosuklaa magnumin. Se on yksi mun lempi jäätelö.
Kallista mutta hyvää. Illalla olisi tarkoitus mennä taas salille.
Olin vähän väsynyt tuossa maanantaina en jaksanut silloin mennä mutta tänään mulla on energiaa. Hyvä fiilis on päällä nyt ja nautin siitä.
Katselin eilen taas noita vanhoja salkkari jaksoja. Katson niitä tänään taas ajan kuluksi. Odotan jo innolla että salkkarit taas alkaa syksyllä.
Näkee mitä siinä sitten tapahtuu. Ai niin ja big brother alkaa myös syksyllä. Minä ja paras kaveri aletaan sitä katsomaan. Ollaan molemmat big brother faneja. Kivaa kun syksyllä alkaa taas tulla telkasta jotain ohjelmaa. Nyt kun on kesä niin telkasta ei oikeen tule mitään. Animea pitää katsoa taas jossain vaiheessa. Varmaan tänään voisi vähän katsoa. Mulla on nyt vaan aikaa. Kohta pitää muuten mennä taas verikokeisiin ensi kuussa. Joutuu käymään lääkityksen takia.
Mutta voin sanoa että mulla on niin hyvä lääkitys että olen onnellinen tällä hetkellä. Olen oppinut hyväksymään itseni semmoisena kuin olen.
Oppinut elämään tämän sairauden kanssa.
Välillä on rankkaa mutta kyllä siitä sitten aina selviää. Nyt on silleen mennyt oikeasti hyvin ettei ole joutunut syömään noita rauhottavia.
Mutta kyllä sekin aika taas tulee kun joutuu syömään niitä.
Sitten kun tuntuu että maailma romahtaa.
Mutta siitäkin aina selviän. Harhoja ei ole ollut aikoihin.
Aina kun mulla on harhoja niin näen semmoisia hahmoja.
Ne tulee ja menee. Sitten kun ottaa sen rauhottavan niin sitten ne harhat katoaa ja rauhoitun.
En enää ajattele sen jälkeen yhtään mitään. Ja saan nukuttua yön hyvin kun olen ottanut rauhottavan. Pystyy nukkumaan.
Sitten aamulla kaikki on taas hyvin. Välillä tää mun elämä saattaa olla vaikeaa joskus. Se on tää skitsofrenia. Jota olen sairastanut jo monta vuotta. 17 vuotiaana mulla todettiin tämä sairaus ja siitä se lääkitys sitten alkoi. Leponex lääkettä joutuu syömään joka päivä aina iltaisin. Pitää muuten varmaan hakea taas leponexia.
Ensi viikolla. Täytyy tarkistaa paljon mulla on vielä noita rauhottavia.
Koska niitäkin pitää hakea. Kun ne loppuu.
Masennuslääkettä on sitä hain hetki sitten. Pitää ottaa kohta aamulääkkeet. Ettei unohdu. Mulla menee masennuslääke aina aamulla. Siitä lääkkeestä on ollut paljon apua mulle.
Se lievittää samalla ahdistusta. Hyvä ottaa se lääke aina aamulla.
Nyt alan kuunnella vähän musiikkia ja nauttimaan tästä päivästä.
Salille on kivaa mennä sitten illalla. Pääsee hikoilemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.