IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Mutakakku.Torstai 14.11.2019 07:53

Tänään teen suursiivouksen mun kämpässä. Vien varmaan matot ulos tuulettumaan. Aijon nyt siivota joka nurkan. Mulla on hyvin koko päivä aikaa siivota. Saa kämpän taas kuntoon. Pyykkiä pitää pestä myös. Vaatteet ja lakanat. Nopeasti on viikko mennyt taas ja huomenna koittaa viikonloppu. Töissä on mennyt ihan hyvin. Olen käynyt salilla maanantaina ja eilenä. Yhtenä päivänä on vaan ahdistanut. Tuli taas niin huono olo että jouduin ottamaan rauhottavan. Menin sinä iltana jo kahdeksalta nukkumaan. Nukahdin heti. Mutta seuraava päivä oli taas paljon parempi. Välillä näitä olotiloja tulee. Mutta niistä sitten kyllä selviää. Ollaan varmaan kaverin kanssa menossa viikonloppuna subwayhin syömään. Ei olla käyty kaverin kanssa pitkään aikaan ulkona syömässä. Nyt olisi hyvä tilaisuus. En vielä tiedä minkä otan sitten subwayssa. Pikkasen väsytti eilen kun tulin töistä. Nukuin parin tunnin päikkärit ennen salia. Teki hyvää nukkua. Aijon viikonloppuna nukkua myös. Päikkäreitä. Menen lidliin tänään hakemassa viikonloppu limut.
Huomenna sitten haen varmaan sipsit ja dipit. Ai niin kahva pitää muistaa ostaa. Alkaa kohta olla loppu. Tänään on myös ohjelmassa ruoan laittoa kavereiden kanssa iltapäivällä. Mä teen jälkiruoaksi mutakakun. Meillä on pääruokana kalakeitto ja salaatti.
Mukavaa päästä tekemään ruokaa kavereiden kanssa.
Me onnistumme aina siinä. Tulee aina hyvät ruoat.
Desucon liput tulee tänä viikonloppuna myyntiin. Kaveri lupasi hommata ne heti kun tulee. Päästään sitten ensi vuonna taas sinne.
Odotan innolla. Niin ja ensi vuonna mennään kavereiden kanssa taas laivalle bilettämään. Syömään buffet ruokaa, juodaan ja tanssitaan koko yö. Niin se meni viimeksi silleen. Oli tosi kivaa.
Paitsi se ei ollut kivaa kun olin kipeä laivalla. Oli kuumetta mutta ei se haitannut pahemmin. Hauskaa oli silti.
Alan eka siivota keittiön. Musiikit soimaan taustalle kun siivoilen.
Pyykit kerään valmiiksi ja vien ne kohta pyykkituvalle pesuun.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Mulla on aika pirteä olo.
Ulkona on pimeää mutta se ei masenna mua.
Toivottavasti lunta ja vähän pakkasta tulisi niin olisi enemmän valoa.
Nyt vaan sataa vettä. On tämäkin talvi! Toivottavasti jouluna on lunta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.