IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Toivon että ensi vuosi on hyvä vuosi.Maanantai 02.12.2019 04:42

Joulukuu alkoi. Kohta se joulukin sieltä sitten tulee. pikkuhiljaa. Olen melkein kaikki lahjat ostanut. Poikaystävälle pitää keksiä vielä joululahja. Sitten on kaikille ostettu. Oli mukava viikonloppu poikaystävän luona. Saunottiin, juottiin ja katseltiin leffoja. Nukuin myös aika paljon viikonloppuna. Poikaystävän luona on aina hyvä rentoutua. Sitten aina sen viikonlopun jälkeen on aina kiva aloittaa uusi viikko. Töihin olen menossa taas ja salille illalla. Nyt on energiaa taas. Hyvä fiilis päällä. Parin viikon päästä on tosiaan ne pikkujoulut kavereiden kanssa. Odotan innolla. Tulee kivaa varmasti. Uuden vuoden vietän poikaystävän kanssa. Aijon silloin juoda vähän päärynäviiniä. Pitää valvoa ainakin siihen asti kun vuosi vaihtuu. Toivon että ensi vuosi on taas hyvä vuosi. Tämäkin vuosi on ollut ihan hyvä paitsi mulla on tänä vuotena ollut aika paljon kipuja ja tulehduksia. Ollut monta antibioottikuuria. Toivon että ensi vuonna en olisi enää niin kipeä. Viikon lääkkeet pitää taas tänään jakaa dosettiin.
Mun ei tarvitse varmaan vielä hakea lääkkeitä lisää. Uskon että tälle viikolle riittää vielä. Parin viikon päästä on taas verikokeet.
Tuntuu että hetki sitten olisin ollut verikokeissa. Nopeasti tää aika menee. Painosta sen verran että olen erittäin tyytyväinen mun painoon.
Olin nyt taas laihtunut. Paino ei ole onneksi alkanut nousemaan.
Mikä on vaan hyvä. Olen normaalipainoinen ja siitä aijon pitää kiinni.
Tykkään mun vartalosta semmoisena kun se on.
Tunnen itseni kauniiksi. Rakastan itseäni.
Olen myös siitä onnellinen että poikaystäväkin rakastaa mua semmoisena kun oon. Mun ei tarvitse muuttua.
Ensi vuonna ollaan poikaystävän kanssa oltu kymmenen vuotta yhdessä. Sitä pitää sitten juhlia isosti.
Hyvin meillä menee edelleen. Rakastamme toisiamme.
Viihdymme hyvin yhdessä. Parhaan kaverin kanssa ollaan nyt tunnettu 11 vuotta. Muistan kun olimme molemmat 18 vuotiaita kun tutustuimme. Oltiin silloin ihan kakaroita. Ei tiedetty mitä elämä tuo tullessaan. Mutta nyt meillä menee todella hyvin. Ollaan kavereiden kanssa onnellisia. Ollaan onnellisia että meillä on toisemme.
Teemme ensi keväällä taas laivareissun. Siitä on nyt tullut perinne että käymme nyt joka vuosi kolmestaan laivalla. Viimeksi oli tosi hauskaa paitsi se että mä tulin silloin kipeäksi.
Mutta jaksoin juhlia koko yön. Viiteen asti valvottiin. Oli todella hauskaa. Varmaan paras laivareissu koskaan.
Odotan jo innolla seuraavia laivareissuja mitä teemme ensi vuonna.
Kello on tulossa viisi. Vielä kolmisen tuntia niin pitää lähteä töihin.
Olen ihan hereillä. Ei nukuta yhtään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.