IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Loma alkoi vihdoinkin!Torstai 19.12.2019 07:51

Nyt alkoi viimeinkin loma. Pari viikkoa. Ensi vuonna taas työt jatkuu.
Ajon vaan nauttia lomasta. Ottaa ihan rennosti. Ei ole kiire minnekkään.
Viikko on muutenkin mennyt ihan mukavasti. Olen käynyt salilla. Kävin maanantaina ja eilen. Oli hyvät treenit. Soudin taas soutulaitteella. Parisen kilsaa. Sitten tein sarjoja. Olin eilen noin tunnin salilla.
Hiki tuli. Sekä hyvä olo sen jälkeen. Salkkarit tulee enää tämän viikon sitten jää joulutauolle. Jatkuu taas ensi vuonna. Odotan innolla taas kun salkkarit alkaa. On taas katsottavaa telkasta. Tänään on taas siivouspäivä. Siivosin osan jo eilen kun pääsin töistä kotiin. Ei ole enää niin paljon siivottavaa. Pyykkiä pitää pestä tänään ja sitä on kertynyt taas kivasti. No onneksi mulla on aikaa siivota ja pestä pyykkiä tämä päivä. Saa kämpän taas kuntoon. Nyt ei ole ollut ollenkaan mitään ahdistusta. Tai huonoa oloa. Mikä on vaan hyvä. Nyt on menossa taas hyvä kausi. Aijon nauttia siitä että on hyvä olla. Rauhottavia en ole syönyt pitkään aikaan. Eikä ole ollut mitään harhojakaan.
Lääkkeet mitä syön auttavat mua joka päivä. Lievittävät ahdistusta.
Eikä ole harhojakaan. Mun ei tarvinnutkaan hakea lääkkeitä tällä viikolla koska mulla riitti niitä vielä tälle viikolle. Ensi viikolla mun pitää hakea masennuslääkettä. Alkaa kohta loppumaan.
Kohta voisi kuunnella vähän musiikkia. Loma fiilis vaan päälle.
Aijon lomalla varmaan nukkua paljon päikkäreitä. Kun on aikaa nukkua.
Mutta aijon joka aamu herätä aina ajoissa. Seitsemän jälkeen.
Tai ennen seitsemää. Kerkiää rauhassa juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogia. Rahatilanne on todella hyvä tällä hetkellä.
Rahaa on niin siitä ei tarvitse murehtia. Perjantaina tulee taas lisää rahaa. Saa maksettua laskut. Rahaa on myös sen verran että poikaystävälle pystyy tarjoamaan pizzan. Sekä itselle pystyy ostamaan pizzan. Rahaa on myös silloin kun on uusi vuosi niin pystyy ostamaan uuden vuoden juomat. Aijon silloin juoda päärynäviiniä ja siideriä. Odotan innolla uutta vuotta.
Pääsee viettämään sitä poikaystävän kanssa. Toivon että ensi vuosi on hyvä vuosi. Sekä että on paljon ohjelmaa ensi vuonna. Reissuja odotan kaikista eniten. Mennään taas laivalle kavereiden kanssa ensi vuonna. Viimeksi oli niin mahtavaa ja Hauskaa.
Kohta on synttärit. Vietän niitä Desuconissa. Kaverin kanssa.
Tulee hyvä desucon viikonloppu. Aijon vaan silloin nauttia.
Nyt musat soimaan ja alan siivota. Myöhemmin aijon ehkä katsoa animea. Tai jotain muuta. Eka siivoan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.