IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Joulu lähestyy.Perjantai 20.12.2019 07:28

Perjantai. Viikonloppu alkaa taas. Nopeasti aika menee. Tänään mulla ei ole muuta ohjelmaa paitsi menen ehkä salille tänään illalla. Nyt kun on intoa mennä. Hyvä liikkua paljon ennen joulua koska jouluna tulee syötyä ihan liikaa. Paino saattaa siinä sitten nousta joulun jälkeen.
Sain eilen siivottua kämpän. Sekä pyykit pestyä. Nyt niitä ei tarvitse miettiä viikkoon. Siivosin joka nurkan. Siinä siivotessa meni se parisen tuntia. Ajattelin tänään herätä ajoissa. Heräsin jotain puoli seitsemän.
Aamukahvit join äsken. Nyt olen hereillä. Pirteänä uuteen päivään.
Tästä tulee hyvä perjanta päivä. Vietän kavereiden kanssa tänään aikaa. Vielä kun pystyy koska kaverit lähtee muualle viettämään joulua eikä me silloin nähdä. Toista kaveria en näe kymmeneen päivään. Sillä on pitkä joululoma. Näemme sitten taas ensi vuonna. Sitten on taas kiva nähdä toista kun tulee lomilta kotiin. Itse olen menossa viettämään joulua vanhempien luokse. Olen siellä pari päivää. Sitten tulen tänne takaisin, olen muutaman päivän täällä, sitten lähden viettämään uutta vuotta poikaystävän luokse. Kaikkea kivaa tiedossa.
Pääsee viettämään rakkaiden kanss aikaa jouluna ja uutena vuotena.
Mikäs sen mukavampaa. Aijon nauttia. Tänään on tullut kelalta rahaa.
Ihan hyvä koska olen menossa tänään käymään tokmannilla. Pitää ostaa muutama juttu sieltä. Mitä tarvitsee. Käyn samalla katsomassa onko ne David merkkiset legginsit vielä siellä myynnissä. Ajattelin ostaa. Maksoi vaan 10 euroa. Siinä on yksi joululahja itselle.
Mutta jos niitä ei enää ole niin ei sitten. Mun tekee mieli coca colaa. Pitää ostaa sitä kun käyn kaupassa seuraavan kerran.
Pystyy ostamaan colaa kun rahaa on tullut tänään. Kohta alan popittaa musiikkia. Perjantai fiilis päälle. Tänään tulee vika salkkari jakso. Pakko katsoa. Sitten se jää tauolle. Varmaan jää taas aika jännään kohtaan. Katsomme sen tänään parhaan kaverin kanssa.
Ihanaa kun loma alkoi. Pari viikkoa. Mutta se menee varmasti äkkiä.
Sitten arki taas alkaa. Uusi vuosi. Saa nähdä mitä kaikkea ensi vuonna tapahtuu. Toivon että hyviä asioita.
kaikkea kivaa päästään tekemään sitten kavereiden kanssa. Tehdään reissuja paljon ensi vuonna. Laivareissu on ainakin.
Se ollaan jo sovittu. Varmaan sitten kesällä kun on lämmin.
Aijon vaan nauttia elämästä ensi vuonna. Mulla on kaikki asiat aika hyvin nyt ja tulevaisuudessa.
Ei mitään stressiä. Elää vaan hetken ja päivän kerrallaan.
Niin kaikki menee varmasti hyvin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.