IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Rento lauantai päivä.Lauantai 21.12.2019 08:44

Lauantai. Päivä ettei ole mihinkään kiire. Voi vaan olla. Kaupassa pitää varmaan käydä tänään. Mutta muuten on rento päivä.
Eilen tuli vikat salkkari jaksot. Jäi aika jännään kohtaan. Saa nähdä mitä sitten tapahtuu siinä. Näin eilen mun kaveria ja annoin sille jo joululahjan. Se on lähdössä huomenna reissuun. Näemme sitten taas ensi vuonna. Parasta kaveria näen vielä tänään. Annan sille lahjan nyt koska me ei sitten myöhemmin nähdä. Olen katsonut taas temptation islandia. Sain katsottua viime kauden loppuun. Oli ihan jännä.
Toivon että siitä on taas sitten tulossa uusi kausi. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Paras kaverikin katsoo sitä. Puhutaan aina siitä mitä siinä tapahtuu. Mietin pitäisikö jouluna juoda vähän viiniä?
Päärynäviinipullon voisi ostaa. Mietin sitä vielä ostanko. Tai sitten juon jouluna vaan siideriä. Muutaman siiderin. Lääkkeet mä jaan sitten dosettiin maanantai päivänä. Mun pitää hakea taas ensi viikolla lääkkeitä. Kun tulen joululomalta niin käyn apteekissa. Haen leponexia ja masennuslääkettä. Kävin eilen tokmannilla. Löysin itselle pari lahjaa. Sitten ostin suklaata vielä kavereiden lahjoihin. Itselle löysin legginsit ja olopaidan. Sitä mä pidän aina iltaisin päällä. Oli alennuksessa niin ostin.
Mulla meni vaan 26 euroa. Ei paljoa. Rahaa tuli taas eilen kelalta.
Takuueläke. Laskuja pitää varmaan maksaa tänä viikonloppuna pois.
Mulla on pari laskua. Maksan ne varmaan tänään.
Kun on aikaa. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia taas. Joulufiilis päälle. Alkaa olla vähän joulufiilis. Mikä on hyvä juttu.
Pääsee viettämään rakkaiden vanhempien kanssa joulua.
Paras kaverikin lähtee maanantaina joulun viettoon. Olen pari yötä porukoilla. Tulee mukava joulu varmasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.