IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Joulu tuli ja meni.Perjantai 27.12.2019 06:36

Joulu meni todella mukavasti. Saunottiin, syötiin jouluruokia, käytiin haudoilla sekä avattiin lahjat. Mä sain lahjaksi kaikkea kivaa: yöhousut, yöpaita,pipo,sukat,suklaata...Aika lailla pehmeitä lahjoja.
Kaikkea semmoista mitä halusin lahjaksi. Join vähän päärynäviiniä ja siideriä jouluna. Maistui kyllä hyvältä saunan jälkeen. Kun käytiin haudoilla niin kaikkialla oli paljon kynttilöitä palamassa.
Se oli hieno näky. Vein yhden muistokynttilän yhdelle haudalle.
Siitä tuli hyvä mieli kun vein sen. Nyt en enää kyllä syö jouluruokia. Mä olen syönyt niitä viimeiset kolme päivää. Ei kiitos enää.
Syön sitten taas vuoden päästä niitä. Mä olen päivissä ihan sekaisin.
Tuntuu ihan sunnuntailta vaikka nyt on perjantai.
Lomaa on vielä yli viikko. Ihanaa. Nyt aijon vaan nauttia. Seuraava juhla on sitten uusi vuosi. Juhlin sitä sitten poikaystävän kanssa.
Vietetään vuoden vikaa päivää. Tulee varmasti mukavaa. Juon varmaan taas päärynäviiniä. Sekä siideriä. Poikaystävä juo varmaan taas viinaa.
Tänään ajattelin pestä pyykkiä. Mulla on koko päivä aikaa pestä.
Animea varmaan aijon katsoa tänään myös. Niin ja kaupassa mun pitää käydä. Paljon ohjelmaa tänään kumminkin. No onneksi ei ole kiire.
Saa kaiken tehtyä tänään rauhassa. Mä heräsin jo kuudelta. Ajattelin nyt herätä ajoissa koska porukoilla mä nukuin vaan pitkään.
Aina kun olen täällä, niin herään ajoissa. Nukun sitten myöhemmin päikkärit jos nukuttaa. Laskuja pitää maksaa tänään taas pois.
Mulla on pari laskua. Maksan ne tänään niin ei unohdu.
Samalla näkee sitten mun rahatilanteen. Nyt kun käyn kaupassa niin mun tekee mieli ostaa taas coca colaa. Voisi ostaa taas. Nyt on viikonloppu taas niin saa juoda vähän limua. Katsoo ostanko sipsiä.
Tai sitten ostan ne sipsit kun vietetään uutta vuotta.
Olen nyt viikonlopun täällä. En ole menossa minnekkään.
Paras kaverikin on viikonlopun täällä. Päästään viettämään vuoden viimeisiä päiviä yhdessä. Mikäs sen mukavampaa.
Viettää parhaassa seurassa. Mua ei ole ahdistanut yhtään tällä viikolla mikä on vaan hyvä juttu. Olen ollut iloisella mielellä koko viikon ja iloisuus vaan jatkuu. Nautin siitä.
Ei ole yhtään stressiä mistään asiasta. Mikä on vaan hyvä.
Ei siisi ole huolia. Kaikki asiat on tasapainossa. Nyt alan tiskaamaan ja laittaa pyykit valmiiksi. Vien ne myöhemmin pesukoneeseen.
Nyt jotain musiikkia voisi kuunnella. Iloista musiikkia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.