IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna se arki alkaa.Maanantai 06.01.2020 08:46

Viimeinen loma päivä. Nopeasti on mennyt nämä pari viikkoa. Huomenna alkaa taas työt. Hyvällä fiiliksellä olen menossa töihin.
Nyt kun on levännyt niin jaksaa taas. Ihan mukavaa kun arki alkaa taas. On jotain tekemistä ja aika kuluu nopeammin. On ollut vähän tylsää viime päivinä kun ei ole ollut silleen mitään tekemistä.
Nukuin viime yön sohvalla. En jaksanut mennä sänkyyn nukkumaan.
Hyvin nukutti viime yönä. Katsoin netflixiä ja nukahdin.
Olin eilen lenkillä. Oli aivan ihana sää. Aurinko paistoi mikä oli ihme. On ollut viime päivinä niin pimeää ja synkkää. Toivon että kohta paistaa taas aurinko. Kevät alkaa lähestymään pikkuhiljaa. Ihanaa. Sieltä se kesäkin sitten tulee. Mun pitää tällä viikolla hakea taas lääkkeitä. Masennuslääke ja leponex. Käyn varmaan huomenna apteekissa töiden jälkeen. On sitten lääkkeitä taas. Rahaa tulee huomenna taas. Ihan kiva. Saa laskuja maksettua pois. Tänään vissiin alkaa taas salkkarit. En ole ihan varma. Pitää vielä tarkistaa. Ollaan niin odotettu salkkareita parhaan kaverin kanssa. Tulee taas telkasta katsottavaa.
Voisin kohta katsoa huomiset vaatteet mitkä pistän päälle töihin.
Niin ei tule niin pahaa vaatekriisiä. Laitan varmaan legginsit ja hupparin.
Ihanaa nähdä kaikki työkaverit huomenna. Paljon on sitten juteltavaa kun näen ne. Töissä viihtyy kun on hyvät työkaverit.
En ole onneksi yksin. Tänään pitää käydä kaupassa. Ajattelin päivällä mennä. Mä olen parhaalle kaverille kahvipaketin velkaa.
Käyn sen ostamassa tänään sille. Annan sen tänään kun näemme.
Mitäköhän sitä tekisi aamupäivän? Olenko koneella vai menenkö vielä nukkumaan? Mietin vielä. Ajattelin varmaan mennä salille tänään. Jos se on vaan auki. Tai sitten lenkkeilen. Salille menen sitten taas keskiviikkona ainakin. Tullut tavaksi käydä keskiviikkoisin. Mutta nyt aijon nauttia tästä viimeisestä lomapäivästä. Vietän mukavan päivän ja huomenna valmiina arkeen.
Hyvällä fiiliksellä. Nyt alkaa hyvä vuosi. Toivon että tänä vuonna on kaikkea kivaa. Sekä että menee hyvin nyt tämä elämä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.