IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Putous alkoi.Sunnuntai 19.01.2020 09:48

Eilen oli mukava päivä. Vietin sitä poikaystävän kanssa. Käytiin hakemassa subit subwaysta ja katseltiin animea. Yksi leffa ja sarjaa.
Valvoin eilen parhaan kaverin kanssa. Katsottiin putous ja rehtori sarjaa. Se oli aika hauska se rehtori sarja. Aijon katsoa kaikki jaksot mitä siitä tulee. Putous oli myös aika hauska. Nyt tulee viikonloppuna telkasta taas ohjelmaa. Mitä katsoa. Menee viikonloppu illat mukavasti.
Desuconiin on enää alle viikko. Jee. Odotan jo ihan innolla sitä. Käyn nostamassa rahat ensi viikolla niin on sitten valmiina. Shoppailuun, bussimatkoihin ja ruokaan. Noin 150 euroa mulla on sitten yhteensä rahaa. Sillä pitäisi pärjätä ihan hyvin koko viikonloppu. Uskon että ensi viikosta tulee hyvä viikko kun nyt odottaa desuconia. Tulee desucon fiilis päälle. Mä varmaan laita päälle sinne sen mun pokemonhupparin ja pokemon olkalaukun. Sitten kun kesällä on desucon niin aijon laittaa päälle mun pikachu mekon. Se on hieno. Ostin sen puolenkuun pelit liikkeestä. Eikä ollut kallis se mekko. Odotan kesää jo innolla. Koska kun on lämmintä niin voi pitää vaan mekkoja päällä.
Aijon tänä kesänä ostella taas mekkoja. Jos halvalla löytää ja hienoja niin mikä ettei. Shoppailen kesävaatteita sitten kun kesä alkaa olla.
Viime kesänä mä löysin kivoja vaatteita. Varmasti nytkin löydän.
En eilen illalla meinannut saada unta. Nukahdin jotain puoli kahdentoista aikoihin. Nukuin ihan hyvin viime yön. Heräsin tänään yhdeksältä. Katsoo menenkö kohta takaisin nukkumaan. Voisi mennä. Mulla ei ole muuta ohjelmaa tänään kun kaupassa käynti iltapäivällä. Siinä samalla tulee ulkoiltua. Mikä on vaan hyvä. Saa raitista ilmaa. Sekä liikuntaa. Ihanan rento päivä tänään.
Katsoo mitä sitten ensi viikon tekee. Mulla on onneksi ryhmiä mihin menen sitten taas. Ne kuuluu mun viikko ohjelmaan.
Ihan hyvä niin on jotan tekemistä. Huomenna salille taas illalla kaverin kanssa. Tulee hyvät treenit varmasti. Ensi viikko menee nopeasti taas. Sitten on desucon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.