IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Desucon lähestyy.Keskiviikko 22.01.2020 07:57

Eilen oli mukava päivä. Pelattiin sählyä iltapäivällä. Oli hyvät pelit. Pelasimme noin puoli tuntia. Mä ja paras kaveri oltiin eri joukkueessa.
Tiukka peli oli. Parhaan kaverin joukkue voitti. Ensi viikolla sitten uudestaan. Ei yhtään ahdistanut eilenä. Oli hyvä olo koko päivän.
Uskon että tästäkin päivästä tulee hyvä päivä. Tänään olen menossa salille. Illalla kaverin kanssa. Mennään vähän kuntoilemaan. Mikä tekee ihan hyvää. Saa nyt nähdä tippuuko mun paino tästä pikkuhiljaa. nyt kun yksi kilo on lähtenyt. No ei haittaa jos ei tipu kauheasti koska olen muutenkin normaalipainoinen jo nyt. Tänään pitää käydä pankkiautomaatllla. Käyn nostamassa 50 euroa. Se on ruoka ja bussiraha viikonlopuksi kun on desucon. Mun pitää varmaan tänään siirtää rahaa säästötililtä käyttötilille ne shoppailu rahat.
Sitten käyn ne nostamassa vaikka jo huomenna kun menen kylillä käymään. Sitten mun desucon rahat on valmiina. Nyt en ole onneksi nukkunut pommiin viime päivinä. Tänään heräsin jo seitsemältä.
Jaksoin nousta ylös. Join aamukahvit äsken. Nyt olen täysin hereillä ja valmiina uuteen päivään. Kohta voisi kuunnella vaikka musiikkia.
Huomenna sitten taas siivoan. Pesen pyykit samalla. Voisin itse asiassa siivota jo tänään. Nyt kun en ole töissä. Joo teen silleen.
Huomenna voi sitten ottaa rennosti aamupäivä. Huomenna tehdään taas kavereiden kanssa ruokaa yhdessä. Mä teen kanakeittoa.
Kaverit tekee salaatin ja jälkiruoan. Siinä se huominen iltapäivä menee mukavasti. Lauantaina mulla on synttärit. 30 vuotta tulee täyteen. Mennään sitten kaverin kanssa syömään amarilloon mun synttäreiden kunniaksi. Sitten sieltä menemme desuconiin.
Tulee ihan parhaat synttärit. Juuri desucon viikonloppuna.
Ihanaa. Aijon vaan sitten shoppailla ja nauttia tunnelmasta mikä siellä on. Ottaa paljon kuvia ja videokuvaa. Muistoksi.
Poikaystävälle ostan sieltä jotain tuliaisia. Tuntuu ihan siltä että hetki sitten olisi ollut desucon. Aika menee nopeasti.
Se on ihan kiva että se on pari kertaa vuodessa. On sitten jotain ohjelmaa vuodelle. Tulee käytyä sitten siellä. Mutta. Nyt alan siivoilemaan keittiötä. Sitten on siistiä taas hetken aikaa.
Mutta. Aijon nauttia tästä hyvästä olosta ja päivästä. Desuconia odotellen!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.