IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Sairastuin heti desuconin jälkeen.Tiistai 28.01.2020 07:39

Mukavasti meni sunnuntaina desuconissa, Mutta heti sen jälkeen sairastuin vatsatautiin. Mulla oli erittäin kiva yö vessassa. Söin vaan mehukeittoa eilen. Tänään koitan syödä normaalia ruokaa. Uskon että pysyy sisällä. Lepään vielä tämän päivän. En näe nyt kavereita etteivät saa tartuntaa. Voin sanoa että tuo on ollut rajuin vatsatauti ikinä.
No onneksi ei kestänyt kauaa. Sain otettua vielä sunnuntaina kuvia desuconista. Hienoista cosplayasuista. Mennään sitten kaverin kanssa kesällä taas desuconiin ja varataan se hotelli. Yhdeksi yöksi. Katsoo jos nyt keväällä saisi sen varattua. Ei ole vielä tietoa koska desucon liput tulee myyntiin. No pitää seurata netistä. Mun budjetti riitti desuconiin juuri ja juuri. Riittivät rahat bussimatkoihin, ruokaan, ja shoppailuun. Nyt alan säästämään seuraavaa desuconia varten. Kun menen seuraavan kerran kylille, niin käyn nostamassa 20 euroa jo säästöön. Koitan nyt joka kuukausi nostaa ainakin sen verran rahaa.
Sitten on kiva summa desuconiin. Ei tarvitse välttämättä ottaa sitten rahaa ollenkaan säästöistä. Nyt mä teen silleen etten ota sieltä yhtään. Hyvin pärjään noilla kelan rahoilla mitä saan joka kuukausi.
Ei ahdistanut yhtään desucon viikonloppuna. Mulla oli rauhottava mukana varmuuden vuoksi. Hyvin selvisimme kaverin kanssa.
Meillä oli onneksi hauskaa. Käytiin sunnuntaina syömässä subwayssa. Otin kanasubin tällä kertaa. Oli hyvää. Suunniteltiin kaverin kanssa että mentäisiin joku viikonloppu syömään kotipizzaan. Täällä lähellä on kotipizza. En ole käynyt siellä aikoihin. Nyt olisi kiva taas mennä. Nyt kun saa taas enemmän rahaa kuussa niin olisi varaa mennä sinne syömään. Nyt kun poikaystävä tulee käymään viikonloppuna niin aijon tarjota ruoat.
Rahatilanne sallii sen. Ensi viikolla tulee taas lisää rahaa.
Mutta. Nyt alan lepäilemään. Kohta voisi syödä mehukeittoa.
Pysyy varmasti sisällä. No nyt en varmasti ihan heti sairastu vatsatautiin. Ei kiitos enää. Tänään ajattelin katsoa varmaan animea kun on hyvin aikaa. En nyt tänään osallistu sählyryhmään.
Ensi viikolla sitten taas. katsoo jos huomenna pääsisi jo salille.
Jos pääsen niin teen alkuun kevyillä painoilla.
Kevyet treenit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.