IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Olen parantunut.Keskiviikko 29.01.2020 08:02

Nyt olen taas terve. Vatsatauti tuli ja meni. olen samalla saanut nyt kunnolla levättyä. Jaksaa taas. Tänään olen menossa salille illalla.
Kaverin kanssa mennään. Saa nyt vähän liikuntaa koska olen maannut pari päivää sohvalla. Tekee ihan hyvää. Tänään näen taas kaverit. En ole nähnyt niitä pariin päivään koska olen ollut kipeä. Parhaan kaverin kanssa katsomme tänään salkkarit. Eilen katsoin viime perjantai posse jakson katsomosta. Oli aika hauska. Pakko taas katsoa se perjantaina.
Aijon katsoa kaikki jaksot siitä. Yksi mun lempi ohjelmista.
Katsomme sen parhaan kaverin kanssa. Menen perjantai iltana parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Tulee hyvä ilta. Varmaan juon siinä samalla vähän limua. Coca colaa. Sitä pitää taas muuten ostaa. Mulla on enää yksi tölkki jäljellä. No käyn hakemassa huomenna tai viimeistään perjantaina. Mun oli eilen pakko ottaa illalla rauhottava. En meinannut saada unta niin oli pakko ottaa se. Kun mä otin sen niin nukahdin heti. Nukuin taas viime yön sohvalla. Nyt mä heräsin seitsemän jälkeen. Join kunnon aamukahvit. Nyt olen täysin hereillä ja jaksaa aloittaa uuden päivän täysillä. Nyt on levätty ihan tarpeeksi.
Katsoin eilen animea. Parisen tuntia tuli katsottua. Aloitin pari uutta sarjaa katsomaan. Olivat hyviä. Katsominen jatkuu taas tällä viikolla kun tulee sopiva hetki. Kohta otan aamulääkkeet ettei unohdu.
Mulla on taas verikokeet ylihuomenna. Heti aamusta. Vähän ennen yhdeksää. Sinne sitten taas. No samalla tulee heitettyä aamulenkki kun kävelen sinne terveyskeskukseen. Sinne on täältä noin kolme kilsaa. Syön hyvän aamupalan niin jaksan kävellä sinne.
Toivon että ei sada vettä tai räntää silloin. Aijon käydä nostamassa pankkiautomaatilta 20 euroa säästöön. Alan nyt kunnolla säästämään seuraavaa desuconia varten. Saan varmasti säästettyä rahat kasaan. Kun nostaa joka kuukausi jonkun summan.
Ainakin se 20 euroa. Uskon että onnistuu. Pitää myös alkaa säästämään sitä hotellia varten. Joka me varataan kaverin kanssa.
Uskon että sekin onnistuu. Hirveästi suunnittelua.
Mutta se on kivaa. On sitten jotain mitä odottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.